Voesh

Collagen Socks & Gloves

Voesh New York COLLAGEN SOCKS fungerer som en fodmaske – er et par dybdevirkende og fugtgivende sokker, som er beriget med en emulsion af Marine Collagen og Argan Oil eller Phyto Collagen og urter. Emulsionen trænger nemt ind i huden og øger huden markant med fugt. Når man er klar til at ordne sine negle skal man blot fjerne tæernes spidser langs den perforerede linje, så man kan påføre neglelak. Som afslutning masseres den sidste emulsion ind i huden.

New York COLLAGEN GLOVES er en beskyttende Collagen Handske til manicure. Er ligesom Collagen Socks beriget med en dybdevirkende Marine Emulsion og Argon Oil eller Phyto Collagen og urter.  Når man er klar til at pleje neglene fjernes fingerspidserne på handskerne ved den perforede forkant. Som afslutning masseres den sidste emulsion ind i huden.

Mani – og Pedi in a Box

Pedi in a Box er den reneste og mest hygiejniske spa pedicure løsning. Er beriget med veganske ingredienser, der giver dine fødder den næring, som de har brug for. Hvert produkt er individuelt pakket med den rigtige mængde for en enkelt pedicure. Findes i 13 varianter i step 4 og 4 i step 3.
Sættet indeholder havsalt soak, sukker scrub, mudder maske og en nærende massagecreme. Produkterne er fri for gluten, phthalater, mineralske olier, syntetiske sulfater mv. Er det rene luksus for dine hænder og fødder.

Udvalg: Mani in a Box 3 step /  Pedi in a Box step 3 + 4 step.

VOESH kan købes på vores webshop

Du kan købe produkter fra Voesh på klinikken eller via vores webshop her