de_CURE

de_CURE starter altid med et spørgsmål?

Hvad nu hvis? Hvad nu hvis vi kunne lave hudplejeprodukter, som virkelig virker? Hva nu hvis vi kunne bremse udviklingen af aldringstegn med den nyeste teknologi, naturlige formuleringer og uden invasive indgreb? Og de_CURE spørger: Hvad nu hvis vi kunne se øjeblikkelige resultater uden negative bivirkninger?

Grunlæggerne af de_CURE har et langvarigt samarbejde med et hold af verdens førende forskere og dermatologer. Sammen skaber de en ny generation af innovative, højteknologiske produkter baseret på den nyeste videnskabelige forskning og resultater.
Ud fra den skandinaviske filosofi “less is more” anser vi alle unødvendige elementer som affald, hvilket har ført til effektive, rene og målrettede produkter. Produkterne er gennemtestede for at sikre en klar integritet og virkning. Alle de_CURE produkter er uden tilsætningsstoffer og ej testet på dyr. Er allergivenlige, naturligt udvundet og sikre at anvende. Ej testest på dyr.

de_CURE produkterne indeholder ikke:

– Animalske produkter eller biprodukter
– Kunstige smage og sødemidler
– Benzol
– Bisphenol-a
– Carbon black
– Formaldehyd-afgivende konserveringsmidler
– Hydrokinon
– Mineralske olier
– Parabener
– Vaseline
– Phthalater
– Natrium Lauret Sulfat (SLES)
– Sodium Lauryl Sulfat (SLS)
– Talkum
– Triclosan
– Triethanolamin (TEA)

 

Prøv de_CUREs produkter

de_CURE tilbyde en nøje udvalgt serie af produkter målrettet hudens aldringstegn. Med den seneste teknologi og videnskabeligt avancerede ingredienser hjælper vi dig med at trodse de biokemiske processer der kan fører til aldring af huden.

RYNKER – Enestående ansigtsbehandlinger, som efterlader din hud intenst fugtet, sund og forynget. Med Ultimate Wrinkle Eraser Kit kan du øjeblikkeligt se og føle forskellen.

ØJNE – Behandl de sarte øjenområder med exceptioneller kort- og langsigtede resultater til følge. Der er klinisk bevist, at øjenprodukterne mindsker mørke rande, hævelser og fine linjer omkring øjnene indenfor bare få ugers anvendelse. Dine øjne efterlades mere opfriskende og strålende.

PIGMENTERING – Udjævn leverpletter og hyperpigmentering eller opnå lysning af din hudtone. Klinisk dokumenteret melatoninhæmmende aktiver med unikke resultater.

LÆBER – Behandl dine læber og oplev næsten magiske resultater indenfor få minutter. Fyldegivende hyaluron-sfærer gennemtrænger læberne, inder den intense fugt og øger volumen. Stærke, øjeblikkelige resultater og akkumulerende forbedring i ét og samme produkt.

Webshop

Du kan købe de_CURE produkter på klinikken eller via vores webshop her