HydraFacial og Keravive

HydraFacial giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke efterfølgende. Med en HydraFacial får du ikke kun én behandling, men hele seks behandlinger samlet. En HydraFacial-behandling er meget mere end bare en ansigtsbehandling!

Hvad er HydraFacial?

HydraFacial er den mest avancerede og samtidig med den mest skånsomme teknik indenfor hudforyngelse. Derudover er HydraFacial den eneste maskine med hydradermabrasion, som i en og samme behandling renser og peeler huden samtidig med, at den tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.
En behandling med HydraFacial giver en smuk og klar hud uden irritation.
Behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. Samtidig indeholder hvert trin i HydraFacial behandlingen specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild men effektiv hydradermabrasion.
HydraFacial givet øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke efterfølgende.

HydraFacial – et verdensomspændende og internationalt brand

The HydraFacial Company er verdenskendt for sine patenterede hudplejeteknikker HydraFacial og HydraFacial Perk. Virksomheden blev grundlagt i 1997 i Californien, USA og findes i over 80 lande og nu også i Danmark.

HydraFacial behandling

HydraFacial giver et synligt resultat her og nu og på lang sigt. En behandling med HydraFacial er opdelt i nedenstående 3 trin:
RENS + PEEL: Frembringer et nyt frisk hudlag gennem en blid eksfoliering og en beroligende rens.
EKSFOLIER + HYDRER: Renser porerne med blid vakuumsug. Samtidig næres huden med intens fugtighedsserum.
FUGT OG BESKYTTELSE: Hudens overflade mættes med antioxidanter og peptider, hvilket giver huden en maksimal glød.


Keravive – hovedbundsbehandling

Keravive – hovedbundsbehandling i 3 trin. HydraFacial Keravive er en unik, afslappende behandling designet til at rense, stimulere, nære og hydrere hovedbunden for sundere hår.

RENS + EXFOLIERER: Vortex Teknologi ekstraherer snavs, olier og urenheder væk fra hovedbund og hårsække, imens blodcirkulationen stimuleres.
STIMULER + NÆRE: HydraFacial Keravive Scalp Health Solution indsluser en blanding af vækstfaktorer og hudproteiner, som fremmer hovedbundssundhed.
FORLÆNG + FORSTÆRK: The HydraFacial Keravive Scalp Health Spray forbedrer fordelene af behandlingen og giver daglig næring til hovedbunden.

Behandlingen udføres kun som et kurforløb med 3 behandlinger med én behandling om måneden i 3 sammenhængende måneder. Peptide Complex Spray anvendes hjemme under hele forløbet. Denne er indeholdt i behandlingsprisen.


TO UNIKKE SERA, som du kan tilvælge din HydraFacial behandling.

NassifMD Hydraglucan består af en cocktail af ingredienser, som fugter, reparerer, forynger og beskytter huden, samtidig med at den vedligeholder hudens ungdommelige glød og fylde. NassifMD Hydraglucan er udviklet i samarbejde med den verdenskendte plastikkirurg, Dr. Paul Nassif. Tillægspris 250 kr.

ReGen GF gendanner hudens sundhed og modvirker forekomsten af fine linjer. ReGen GF indeholder en blanding af peptider, der øger produktionen af ​​kollagen og elastin, behandler inflammation, fremskynder reparation af huden og giver hydrering. Det unikke ved ReGen GF er M-007 teknologien, som giver dybere og mere effektiv absorbtion af ingredienser, samt boosterens bio-peptider, som er den første vækstfaktorforstærker tilgængelig over hele verden. Tillægspris 250 kr. 

 


HydraFacial Signature ansigtsbehandling

HydraFacial Signature behandlingen er en ansigtsbehandling, som fokuserer på at dybderense og samtidig tilføre huden masser af fugt ved hjælp af sera fyldt med antioxidanter, peptider og hyaluronsyre.
Denne behandling er unik og er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. Er velegnet til alle hudtyper.
HydraFacial Signature behandlingen giver dig en øjeblikkelig sund glød, samt en smuk og klar hud uden irritation. Det er desuden klinisk bevist, at behandlingen mindsker fine linjer, rynker, hyperpigmentering og porestørrelse. Derudover mindsker behandlingen ligeledes talgproduktionen, samt forekomsten af urenheder og efterlader huden synligt smukkere. (Effektiv behandlingstid = 30 min)

kr. 1000,-  Book Online


HydraFacial Age Refinement ansigtsbehandling

Denne anti-aging ansigtsbehandling minimerer tegn på aldring og genstarter huden med en patenteret kombination af peptider.
Indledningsvist udføres HydraFacial Signature behandlingen efterfulgt af boosteren Dermabuilder (serum). Dermabuilder er en superserum, som er designet til effektivt at håndtere fine linjer, rynker, hudtone og tekstur. For at optimere effekten anvendes der også LED-lysterapi i behandlingen, som stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen. På denne måde forynges huden ikke kun udefra og ind, men også indefra og ud. (Effektiv behandlingstid = 40 min)

kr. 1350,-  Book Online


HydraFacial Radiance ansigtsbehandling mod pigmentpletter

HydraFacial Radiance ansigtsbehandling anbefales til dig, som har solskader (hyperpigmentering / pigmentpletter) og ønsker en mere ensartet hud.
Indledningsvist udføres HydraFacial Signature behandling efterfulgt af boosteren Britenol (serum), som er special udviklet til at reducere solskader og pigmentpletter. Det er klinisk bevist at Britenol efterlader huden med en frisk glød og en mere jævn overflade.
HydraFacial Radiance ansigtsbehandlingen afsluttes med LED-lysterapi for yderlige at reducere synlige tegn på aldring og stimulere kollagendannelsen. LED lysterapien stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen. På denne måde forynges huden ikke kun udefra og ind, men også indefra og ud. (Effektiv behandlingstid = 40 min)

kr. 1350,-  Book Online


HydraFacial Platinium ansigtsbehandling

En HydraFacial Platinium ansigtsbehandling er den ultimative HydraFacial oplevelse!
Behandlingen starter med en HydraFacial-lymfedrænage, som hjælper med at øge cirkulationen af lymfesystemet. Dette øger blodgennemstrømningen til området, hvilket bringer ilt til at understøtte cellerne samtidig med, at den medfører frisk ren lymfe, der genopretter hydrering, tone og fasthed i huden, samt eliminerer toxiner.
Efter lymfedrænagen udføres HydraFacial Age Refinement ansigtsbehandlingen, som dybderenser og fugter huden samtid med, at der fokuseres på at behandle din specifikke behov for huden i forhold til en Booster (serum).
Platinum behandlingen afsluttes med LED-lysterapi for yderligere at reducere synlige tegn på aldring. LED-lysterapien stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen. På denne måde forynges huden ikke kun udefra og ind, men ligeledes indefra og ud. (Effektiv behandlingstid = 60 min)

kr. 1600,-  Book Online


HydraFacial Antioxidant ansigtsbehandling

Behandlingen indledes med HydraFacial Signature behandling, som fokuserer på at dybderense og tilføre huden masser af fugt ved hjælp af sera fyldt med antioxidanter, peptider og hyaluronsyre.
Med denne SkinCeutical’s Antioxidant ansigtsbehandling afsluttes behandlingen med en maske fra serien. For den normale hudtype anvendes Vitamin C Firming Masque + Phyto Corrective Masque og for den fedtede/urene hud anvendes Clarifying Clay Masque + special serum.
(Effektiv behandlingstid = 60 min.)

kr. 1500,-  Book Online


HydraFacial – Keravive

Hovedbundsbehandling i 3 trin. HydraFacial Keravive er en unik, afslappende behandling designet til at rense, stimulere, nære og hydrere hovedbunden for sundere hår.
Hovedbund og hårsække renses for snavs, olier og urenheder, hvorefter der indsluses et serum, som består af en blanding af vækstfaktorer og hudproteiner for at fremme en sund hovedbund. Keravive Scalp Health Spray fordeles på det behandlede område og der afsluttes med en let hovedbundsmassage. Bemærk, at det er et område af hovedbunden som behandles.

Pris pr. behandling inkl. Peptide Complex Spray til brug hjemme i 4 uger – 2.675,-  Book Online

Behandlingen udføres kun som et kurforløb med 3 behandlinger med én behandling om måneden i 3 sammenhængende måneder.
På din 3. behandling fratrækkes 500 kr. i rabat.


HydraFacial Perk Lip / Perk Eye

Med denne behandling fjerner man forsigtig de døde hudceller og urenheder i hudens øverste lag. Samtidigt tilføres HydraFacial Perk vigtige antioxidanter og indfører næringsstoffer i huden. (Effektiv behandlingstid = 10 min).
Efter behandlingen får du resten af produktet (serum) med hjem, så du den efterfølgende måned kan påføre det morgen og aften og dermed pleje og vedligeholde dit resultat.

HydraFacial Perk Lip-behandlingen peeler og primer dine læber med pebermynteolie og resenekstrakt så du får et fint og “plumb” resultat.

HydraFacial Perk Eye-behandlingen fjernes de døde hudceller og hjælper med forsigtigt at lysne, tone og fastgøre det yderste øjenområde ved hjælp af intens hydrering af området.

Perk Lip Treatment inklusiv serum til ca. 3 uger for vedligeholdelse af behandling kr. 450,-  Book Online
Perk Eye Treatment inklusiv serum til ca. 3 uger for vedligeholdelse af behandling kr. 550,-  Book Online