LAVINDE Copenhagen

Et nyt brand fra danske LAVINDE Copenhagen, der har udviklet en serie med allergivenlige kosmetikprodukter uden anvendelse af parabener og parfume. Produkterne kan anvendes af alle, også selvom du er allergiker, gravid, har en sart hud eller som blot ønsker at beskytte din hud mest muligt mod kemi. Der satses meget højt på kvaliteten af produkterne og det at skabe kosmetikprodukter, som både hjælper med at pleje, styrke og genopbygge. I alle deres produkter er der derfor altid mindst tre aktive ingredienser, som gør én eller flere af disse ting for netop dig.

En ide opstod

Tanken om LAVINDE opstod tilbage i år 2015, da Cecilie Svendsen Vinde og Fillip Løwén Nielsen, der er indehavere af firmaet en aften overhørte en gruppe kvinder diskutere prisen på deres kosmetik. Alle var næsten enige om, at de ikke ville gå på kompromis med kvaliteten, men fandt efterhånden prisen på kvalitet urimelig høj.
Dette førte til, at de besluttede sig for at undersøge ideen og muligheden for at udvikle højkvalitetsprodukter, som befandt sig i et fornuftigt prisleje.

LAVINDE Copenhagen er derfor en virksomhed, hvor designet er moderne, nordisk og luksuriøst, men det er kvaliteten, som altid er i fokus i deres produkter. Med kvaliteten mener Cecilie og Fillip gode rene råvarer og gode materialer uden kemikalier.

Unikke produkter fra LAVINDE

– UNIQUE VOLUME MASCARA, som forener dine vipper på en helt unik måde, som skaber en intens fylde. Du vil finde den smalle børste let at anvende og fantastisk til at konstruere uendelige lag, uden at den tynger dine vipper.

– BEYOND VOLUME & CURL MASCARA giver dig alle muligheder for sexede og uimodståelige, buede vipper. Den kurvede børste fanger og løfter alle dine vipper og er derfor helt ideel til at opbygge en kraftig volume, så du nemt vil kunne opnå et meget dramatisk og intenst look udover det sædvanlige

– REFRESHING EYE MAKEUP REMOVER kan anvendes af alle hudtyper. Den sørger for, at du nemt og helt ubesværet kan fjerne alle former for vandopløselig øjenmakeup. Dine vipper og hud vil efterfølgende føles ultra bløde og velplejet. Er oliefri.

– HYPED EYELASH SERUM. Verdens første Astma Allergy Nordic Certificeret Eyelash Serum. Indeholder en PEP-4-formel, som giver smukke lange vipper, som samtidig med bliver styrket.

– MAKEUP BAG. Makeup tasker i imiteret læder og hvor det indvendige stof er af genanvendt plast fra verdenshavene. Super flotte og lige til at tage med i tasken.

Allergimærkning, Den Blå Krans for LAVINDE Mascara

Vi er så stolte over, at LAVINDE er de første i Danmark har fået tildelt allergimærkningen, Den Blå Krans for vores mascaraer.
Makeup er en fast del af manges dagligdag, og for nogen kan tanken om at gå uden for en dør uden mascara være helt urealistisk. Netop derfor har makeup med det internationale allergimærke Den Blå Krans længe stået på ønskelisten hos allergikere og forbrugere, der ønsker at forebygge allergi. Det ønske bliver nu opfyldt, når danske LAVINDE som de første får tildelt allergimærket Den Blå Krans for deres mascaraer.

Makeup gør det sværere for allergikere

Selvom makeup for de fleste kan føles som en lige så naturlig del af morgenrutinen som at børste tænder, er det ikke alle, der har denne mulighed. Hver 10. dansker lider nemlig af hudallergi overfor blandt andet parfume og konserveringsstoffer, som er nogle de hyppigste indholdsstoffer i makeup. Også personer med nikkelallergi kan opleve gener ved makeup. Makeup med allergimærket Den Blå Krans gør det lettere for allergikere at finde produkter med en lav allergirisiko, og hjælper samtidig forbrugere, der ønsker at forebygge allergi. Hyppig brug af makeup øger nemlig risikoen for at udvikle hudallergi over for de stoffer, der anvendes i produkterne. Derfor er det en glædelig nyhed, at LAVINDEs tre mascaraer som de første nu har fået tildelt allergimærket Den Blå Krans. “Vi er meget stolte over, at vores mascaraer nu bærer allergimærket Den Blå Krans. Tryghed for forbrugeren er en vigtig del af LAVINDEs værdisæt, og Den Blå Krans er en blåstempling af vores allergivenlige makeup” udtaler Filip Løwén Nielsen, stifter af LAVINDE.

Webshop

Du kan købe produkterne fra LAVINDE på klinikken eller via vores webshop her