Mineral Air – Airbrush

Et foundation airbrush-system til hjemmebrug. Er baseret på de fineste japanske mineraler som resulterer i et ”flawless” look. Airbrush eksisteret i mange år – specielt i modeverdenen, men Mineral Air har nu gjort det tilgængelig for den almindelig forbrugere endda i en prisvenlig udgave.

Alt til din make-rutine

Mineral Air’s luftstrømteknologi giver en meget præcis “misting” applikation, der føles let og resulterer i et helt naturligt og fejlfrit udseende med en mulighed for en varierende dækning og er samtidig meget hygiejnisk.
Der arbejdes med et koncept som hedder: “Four-in-One-Foundation”.
Mineral Air indeholder blandt andet Hyaluronsyre som udgør de fire etaper i din makeup rutine: primer, concealer, hydrator og foundation. En foundation på en ny måde, som er meget nemt at anvende og har man først prøvet det, får man svært ved at slippe det igen.

Dertil skal det selvfølgelig nævnes, at produkterne er fri for bandt andet mineralske olier, gluten, BHT, BHA, syntetiske farvestoffer og syntetiske dufte. Det er også klinisk og oftalmologisk testet.

 

Sortiment

Til Mineral Air Device kan tilkøbes et ekstra hoved (resevoir), hvilket giver mulighed for at arbejde med flere farver samtidig. Serien består af seks farver i to størrelser, samt en rouge og et produkt til at rense dit apparat med.

Webshop

Du kan købe Mineral Air på klinikken eller via vores webshop her