Events

Kommende events

Foredrag med Maybritt Krewald – Beauty begins inside  

Kom og oplev Maybritt Krewald – en fantastisk kvinde med en enorm viden om hvad vores krop har brug for med hensyn til de essentielle olier. Maybritt har anvendt mange år på at studere effekten af essentielle olier. Ved at blande eksklusive essentielle olier udvundet af omhyggelig udvalgte økologiske afgrøder har Maybritt Krewald opdaget nogle essentielle olier, som aktivt giver et værdifuldt bidrag til en sund hud og et godt helbred i almindelighed. Essentielle fedtsyrer er fedtsyrer, som kroppen kræver for et godt helbred og som kroppen ikke selv kan skabe på egen hånd, da de skal indtages gennem kosten.
Hvis der er ændringer i sammensætningen af fedtsyrer kan det påvirke hudens struktur, funktion og udseende. Uden hjælp fra essentielle olier er det umuligt at producere sunde hudceller.

Tirsdag d. 8. maj kl. 18.30  

Synes du ovenstående lyder spændende kan vi kun anbefale dig at komme og høre Maybritt fortælle om sine produkter. Hun er yderst interessant at lytte til og du går uden tvivl hjem med en masse ny viden.
Bliver du inspireret til at købe en MK olie og en aronia juice med hjem, så har vi naturligvis et super godt tilbud til dig denne aften.
Tag din veninde med og få jer en rigtig god oplevelse. Du får mulighed for at få en personlig snak med Maybritt, såfremt du har brug for et godt råd. Tilmeld dig på klinikken. Pris pr. person er 50 kr. som betales ved tilmeldingen på klinikken eller du kan tilmelde dig på mail@topclinic.dk og overføre 50 kr. på MobilePay på nummer 5239 5095. Tilmeldingsfrist d. 5. maj. (Begrænset antal). Der vil blive serveret en lille forfriskning denne aften. 

 


Tidligere events

Demoaften med SkinCeuticals

Vi havde en dejlig aften, hvor vores kunder fik en fantastisk behandling med vores medicinske hudplejeserie på vores demoaften, som vi afholdte den 10. oktober 2017. Vi havde besøg af vores SkinCeuticals ekspert Emmi Willumsen, som indledte alle behandlinger med en hudanalyse i et SkinScoope apparat, som fortæller dig alt om din huds tilstand. Alle fik en god forklaring om SkinCeuticals serien og der var stort fokus på seriens indhold af de potente antioxidanter.
Efter denne analyse blev der udført en masse dejlige ansigtsbehandlinger med en god afrens, peeling og vores vidunderlige C-Vitamin maske, som blandt andet arbejder på linje og rynker og pigmentering. En aften med succes, som vi helt sikkert gentager en anden god gang.


Eventaften med Anette Kristine Poulsen

Onsdag den 30. august 2017 i Torvehallerne i Vejle. Vi havde en forrygende god aften sammen med Anette Kristine Poulsen. Hun afholdte sit fantastiske foredrag “Superhud Live”, som var et underholdende, tankevækkende og lærerigt foredrag, som var motiverende, sjovt og brugbart og samtidig også dybdeborende og provokerende.
Anette Kristine Poulsen skriver om skønhed og hudpleje for Dagbladet Børsen, magasinet Elle og på sin kendte blog Beautyspace.dk, der har tusindvis af følgere. Desuden er hun foredragsholder, fast skønhedsekspert i Go’ Morgen Danmark og har tidligere udgivet bestselleren “Slip ” og “Sådan får du Superhud”

 


Eventaften med SkinCeuticals

En fantastisk aften med introduktionen af vores nye serie SkinCeuticals, som er en medicinsk hudplejeserie med kraftfulde ingredienser og effektive ansigtsbehandlinger. Vores SkinCeuticals ekspert Emmi Willumsen indledte med at fortælle og forklare om den fantastiske serie, hvor der er stort fokus på potente antioxidanter. Alle fik en grundig hudanalyse i Skinscoope apparatet og en god produktvejledning, samt en fin Goodiebag.


Feminin aften med Emilia van Hauen og Maybritt Krewald

I anledning af klinikkens 15 års fødselsdag havde vi en skøn aften med et rigtig godt foredrag af Emilia van Hauen, som tog udgangspunkt i sin bog Ladycool. Dit køn er en styrke – brug det. Efter pausen var et ganske interessant foredrag af Maybritt Krewald, kvinden bag MK olie og aroia.


Eventaften med MK Olie og Aronia

En utrolig interessant aften med sygeplejerske Tina Maria Madsen.
Tina uddelte sin viden om kroppens behov for essentielle olier og antioidanter på en spændende måde og alle fik masser af ny viden og en smagsprøve på Maybritt Krewalds MK Olie og Aronia.


Eventaften med kliniske behandlinger

En hyggelig aften med rigtig mange søde kunder, som havde stor interesse for kliniske behandlinger. Der blev tilbudt gratis konsultationer for udfyldning af linjer og rynker med Esthélis udført af sygeplejerseke Pernille Falkenberg og gratis konsultationer for hudforbedring med laser, varigt hårfjerning, medicinske Dermaroller behandling ved laserterapeut Emmi Willumsen. Derudover også for permanent makeup og gratis hudanalyser.


Makeup-artist Natascha Rouchdi og foredragsholder Gitte Koldtoft

En pragtfuld aften i Torvehallerne den 19. april 2012 med Gitte Koldtoft og Natascha Rouchdi. Salen var fuld af glade piger som overværede arrangementet, hvor Natascha indviede med at lægge en flot makeup med bareMinerals. Efter pausen var humøret højt hos alle – og der var fuld fart på Gitte, som på en helt fremragende måde kunne give den enkelte inspiration til, hvordan man kan udnytte sin egen energi meget mere optimalt.