Personale

else7

Else Møller Larsen
Indehaver, kosmetiker og mikropigmentist

“Jeg holder utrolig meget af den tætte kontakt, som jeg har med mine kunder. Som uddannet kosmetiker og mikropigmentist tilbyder jeg et højt fagligt niveau og er meget resultatorienteret med hensyn til mine behandlinger og produkter.”

camilla2

Camilla Lykke Pedersen
Kosmetiker

”Jeg nyder at komme på arbejde hver dag, for at forkæle mine kunder. For mig er det vigtig, at mine kunder oplever en rolig og afslappende atmosfære, og glemmer den travle hverdag udenfor for en stund. Jeg går utrolig meget op i at give en ene.”

marianne2

Marianne
Kosmetolog og lægeeksamineret fodplejer

“For mig er det vigtigt, at min kunde altid får en helhedsoplevelse, uanset om det er en lille eller en stor behandling. Jeg udføer alt fra ansigtsbehandlnger, fodbehandlinger, hårfjerning, negle, vipper og bryn, samt makeup. ”

lea2

Lea Therese Hausager
Kosmetiker og specialiseret i laser

“Med mine kompetencer og den viden jeg har oparbejdet igennem min tid i den kosmetiske branche, står jeg altid til rådighed med professionelle råd og vejledning, både når det kommer tilet bevist om at jeg under mine behandlinger sætter min signatur på et andet menneskes krop eller ansigt og derfor skal resultatet altid være i top. Hos mig er kunden altid i centrum og altid i sikre hænder”

anne2

Anne Rørbæk Jensen
Kosmetolog

“Jeg er under uddannelse til kosmetiker og glæder mig til, at arbejde med et fag der altid har haft min store interesse. Det er, at være kommet tilbage hertil. Ser frem til at kunne give dig en rigtig dejlig behandling og en skøn oplevelse. Jeg er meget servicemindet og du vil møde mig, som en glad og positiv pige, der vil dig det allerbedste”

emmi4

Emmi Villumsen
IPL / Laser Terapeut

“Efter mere end 20 år med klinisk kosmetiske behandlinger og med en masse dejlige kunder, er der stadigvæk ikke en dag som er end, ny viden er inspirerende, det gør at arbejdsglæden forbliver intakt.”

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save