Persondatapolitik (GDPR)

Politik for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med behandlinger og køb af varer hos
TOP CLINIC, Nørregade 10A, 7100 Vejle, tlf. 75835095, CVR.nr. 25617169

Som følge af din aftale med klinikken accepterer du nedenstående privatlivspolitik.

1. Generelt

Når du får behandlinger eller køber produkter hos os registreres der oplysninger om dig.
Dette dokument er udarbejdet som følge af og på baggrund af EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018.

2. Privatlivspolitik

– Klinikken spørger efter dine kontaktoplysninger: Som minimum navn, mobiltelefonnummer og køn når du bestiller tid til en behandling. Når du kommer til behandlingen registrerer vi dine komplette data: navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail, nyhedsbrev J/N, allergier mv. Dine oplysninger opbevares i vores IT-system. Ud over dine kontaktoplysninger registrerer vi også dine behandlinger og køb og relevante data omkring din behandling. Eksempelvis: hudtype, allergier, hudproblemer mv. Registreringen af disse oplysninger er for at kunne give dig service omkring dine behandlinger. Du kan naturligvis også vælge ikke at lade dig registrere.

– Dine kundedata opbevares hos os så længe du er kunde hos os. Af regnskabsmæssige årsager ønsker vi dog at gemme dine kundedata indtil vores regnskabsmæssige forpligtelser over for Told/Skat gør, at vi kan slette dine oplysninger. Denne periode er op til 5 år efter du sidst har været besøgt klinikken.

– Vi bruger dine kundeoplysninger til eksempelvis kunne sende dig en sms/mail i forbindelse med tidsbestilling og/eller nyhedsbrev hvis du har ønsket dette. Dine kundeoplysninger bruger vi også til at yde dig service omkring, hvad du tidligere har fået udført af behandlinger, hvad købte du sidst mv. Oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredjepart.

– Som kunde hos os kan du bede om at se de oplysninger vi har om dig og som du har afgivet til klinikken. Hvis der optræder forkerte data kan du naturligvis altid få disse oplysninger rettet.

– Du kan bede om at blive slettet som kunde hos os. Dog kan det være at det rent regnskabsmæssigt være at vi er nød til teknisk at beholde dig som kunde i en periode. Hvis klinikken jævnfør gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare din kundeoplysninger kan du ikke kræve at dine data slettes.

– Dine kundeoplysninger opbevares i klinikkens IT-system beskyttet af password eller aflåst. IT-sikkerheden omkring dine data vurderes og ajourføres løbende.

– Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage, eksempelvis omkring nyhedsbrev. Dette kan du gøre ved at kontakte os. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

– Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger – naturligvis altid således, at databeskyttelsesforordningen overholdes.

3. Kontakt

Ønsker du at se de data, der er gemt om dig i klinikken, kan du kontakte Else Møller Larsen på e-mail: mail@topclinic.dk. Har vi forkerte data skal du også kontakte Else.
Mener du at klinikkens behandling af dine data er forkert kan du henvende dig til Datatilsynet:
Datatilsynet, Borgergade 28, 5.sal, 1300 København K, Telefon: 33 19 32 00, E-mail: dt@datatilsynet.dk

Med venlig hilsen
Top Clinic
Oprettet 2018-05-12