Sanzi Beauty

Firmaet startede op i 2016 med to fantastiske produkter. Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum og Charcoal Teeth Whitening. Begge produkter indeholder kun ingredienser, som eksperter har bevist giver synlige og forbedrende resultater.

Sanzi Beauty EyeLash Growth Serum

Dette vippeserum giver længere, mere fyldige og stærke øjenvipper på en effektiv og sund måde og er et fantastisk produkt til at opnå det bedste resultat for dine vipper. Ofte vil man allerede efter blot 3-4 uger begynde at se at vipperne er blevet stærkere, tykkere og længere.

Et øjenvippe serum som er unikt. Indeholder en ingrediens som oprindeligt har afsat i øjenmedicin, men som nu er meget anvendt og godkendt til kosmetisk anvendelse. Yderligere er der tilsat den dokumenterede og patenterede peptid formel kaldet SymPeptide, som har dokumenteret effekt på væksten af øjenvippehår.

Sådan anvender du dit serum

Bedst at anvende om aftenen efter, at du har afrenset dine vipper fri for olie og makeuprester således, at hårsækkende lettere kan absorbere serummet. Påfør det på øverste vippekant. For at bibeholde resultatet anbefales det, at man fortsat anvender det én gang dagligt. Produktet indeholder 5 ml. hvilket svarer til 5-6 måneders brug.

Webshop

Du kan købe Sanzi Beauty vippeserum på klinikken eller via vores webshop her

 

Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening

 

Med dette produkt får du et flot lyst smil. Det fjerner forsigtigt misfarvninger på dine tænder og hjælper til at lysne dem på en sund og effektiv måde. Det giver en sund mundhygiejne samtidig med at det fjerner plak og urenheder.
Kullet er fremstillet af 100% naturlig og ren kokosnøddeskal, og er derfor på ingen måde skadeligt, da det ikke indeholder kemikalier eller andre tilsætningsstoffer. Det er et 100% organisk og vegansk tandblegningsprodukt.

Sådan anvender du kullet til tandblegning

Ved at børste dine tænder med produktet 1-2 gange dagligt i en uge vil dine tænder blive mere rene og lyse. Man dypper den fugtige tandbørste ned i kullet og dernæst børster man tænderne med bløde cirkulære bevægelser, samtidig med at man holder munden lukket. Dernæst anbefales det, at man anvender kullet et par gange om ugen for at opretholde tandblegnings effekten.

Webshop

Du kan købe Sanzi Beauty aktivt kul på klinikken eller via vores webshop her