SMUK Skincare

En dansk serie med 100 % rene og aktive naturlige produkter, som er baseret på unikke ingredienser fra den tropiske frugtbare og økologisk natur på Bali, østen og nordiske lande.
I Smuk Skincare produkterne findes kun naturlige dufte i fra blomster, planter og urter. Dette betyder, at hvis en creme dufter af lavendel, så er det ægte lavendel ekstrakt i produktet og ikke en syntetisk duft. Cremerne produceres i et mindre laboratorie, hvor hver krukke omhyggeligt bliver fyldt i hånden. Herefter testes de igen for mikroorganismer, hvilket let kan forekomme i 100% rene produkter.

 

Ingredienserne nøje udvalgt

Hver ingrediens har en betydning for den måde, produktet fungerer på. Der anvendes naturlige aktive plantebaserede ingredienser, som bliver nøje udvalgt i forhold til kvalitet. Kun de fineste og dyreste ingredienser anvendes. Produkterne indeholder ingen hormonforstyrrende tilsætningsstoffer.

Der er tilsat naturlige dufte fra blomster, planter og urter. Der anvendes en meget lille mængde af æteriske olier i produkterne, så de er så hudvenlige som mulig. Disse har en positiv effekt på både krop og sjæl.

Original kinesisk jaderulle

SMUK Jaderulle stammer fra Kina og man har anvendt i århundreder til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Nogle kalder det for ansigtsstyrketræning, som du også kan bruge forebyggende. Når mikrocirkulationen styrkes i huden styrker man samtidig cellevævet og efter et stykke tid fornemme og se den opstrammende effekt. Huden får meget mere glød af den øgede blodgennemstrømning.

Jade har en beroligende effekt på nervesystemet, men hvis du trænger til en kvik op inden du skal ud ad døren, så læg den i køleskabet inden anvendelse. Rullen kan anvendes både morgen og aften på det afrensede ansigt. Den er meget effektiv, når den anvendes ovenpå dit serum eller ansigtsolie, så absorberes det bedre.
Den store rulle anbefales til ansigt og hals og den lille rulle er perfekt til øjenomgivelserne og rundt om læberne.

Webshop

Du kan købe produkter fra SMUK på klinikken eller via vores webshop her