Soberbia Spirit

En multifunktionel anti-age creme til alle hudtyper. Med indhold af 20 vigtige ingredienser fra 20 forskellige lande. Soberbia Spirit cremen kan arbejde med alle ingredienser samtidig. Unikt, da den giver din hud alle fordele på én gang og er til ansigtet og halsen og øjenomgivelsen.

Soberbia Spirit Anti-age Cream SPF 20

Udviklet af Iván Grau som også er ejer af firmaet Unapologetic Luxury, Barcelona. Soberbia Spirit er resultatet af en utrættelig søgen efter kun de mest ekstraordinære ingredienser på planeten. Kriterierne var simple:  at finde de allerbedste der eksisterede.

Unapologetic Luxury havde et mål, som var at opnå de højeste standarder for kvalitet, stil og effektivitet, som nogensinde var blevet set i verden og har i sin formel anvendt den nyeste generation af molekyler og peptider for anti-aging og anti-rynker. Dette førte til cremen Soberbia Spirit, som blev lanceret primo 2018.

Soberbia Spirit Anti-aging Cream er nomineret ved Danish Beauty Award i et kategori, som gives til et nicheprodukt eller et nichemærke, som typisk opfylder et helt specifikt behov. Et nicheprodukt kan også kaldes et “special-produkt”, som er nyt, innovativt og sandsynligvis lidt anderledes end de produkter.

De værdifulde ingredienser

Soberbia kombinerer de mest komplette ingredienser fra naturens skatte og resultaterne af en topmoderne kosmetisk forskning. Soberbia Spirit cremen har en beroligende virkning på en irriteret hud og har en desinfektionsvirkning på urenheder og hudskader. Den bekæmper tegn på acne og alder, har en opstrammende effekt og giver ikke mange chancer til at efterlade rynker.

Rejsen efter de bedste ingredienser

I de højeste bjerge i Taiwan opdager du Cow Zhang-svampen, de første svampe, som nogensinde er blevet anvendt i kosmetik. Når du fortsætter, lærer du om de evige orkideer i Ecuador, de utrolige Lingonberries i Rusland og Maca Root fra Peru.
I Polynesien finder du Nacar, også kendt som perlemor og i Indien lærer du om landets dybe forhold til guld. Colombianske Smaragder vil afsløre deres kræfter gennem perlebehandling, mens helberedelsesegenskaberne i den dødbringende Thailand Pit Viper´s gift vil forbløffe dig. (I denne creme er dog anvendt et syntetisk slangegift fra Syn-Ake).

Argentinske snegle vil dele hemmelighederne i deres genoprettende slime og krystalklart vand fra de Tibetanske Himalaya vil fortælle sin 250 millioner år gamle historie. Du rejser til Dødehavet, hvor mineralerne, der er afgørende for alt liv findes. Lær om Marokkos “flydende guld” Arganolie. I Middelhavet vil du udforske algernes rigdom og de livgivende blade af oliventræerne.
Du vil afdække kosmetiske fordele ved gastronomiske klassikere som Spaniens Grenache-druer og Irans eftertragtede kaviar og derefter studere videnskaben om chilenske Rosehip. Ud over disse naturlige skatte finder du fremtidens juveler: Peptider og designmolekyler fra avanceret videnskabelige hudforskning. Disse er også blevet indarbejdet i Sorberbia Spirit’s banebrydende formel.
Sorberbia Spirit er resultatet af et hidtil uset opmærksomhed på detaljer. Selv dens emulgator som anvendes til at bringe ingredienserne sammen er unik – en kombination af bivoks og jojoba, som skaber verdens første fundament som er i stand til automatisk at tilpasse sig miljøforholdene. For at harmonisere det hele står et af verdens bedste udvikler af parfume Ramón Béjar bag den enestående søde duft af subtil kompleksitet kaldet “Sublimated Rose”. Ramón Béjar beskriver den således: Mere end en rose, det er duggen i haven, hvor de voksede, duften af sin grønne stilk og blade, varmen af den hånd som holdte den.

Med dokumenteret effekt

Sorberbia Spirit har efter talrige effektivitets test udvist fantastiske resultater med dets virkning. Nogle af disse test kan aflæses i nedenstående skemaer.

Webshop

Du kan købe Soberbia Spirit Anti-age Cream SPF på klinikken eller via vores webshop her