Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
Pro Microbiome Dry Skin
Æsken er inklusiv 1 stk. Moist and Plump Mask

Den innovative REVIDERM pro mikrobiom til tør hud hjælper med at regulere tør hud og dens fugtbalance ved at genoprette mikrobiomet.
Det unikke mikrobioniske kompleks og andre ingredienser, der er specielt skræddersyet til tør hud genoprette hudens bakterielle mangfoldighed øge syntesen af ceramider for at reducere vandtab hjælpe med at opretholde en frisk, ungdommelig teint og modvirke for tidlig aldring af huden.

Produktets unikke mikrobioniske kompleks og andre ingredienser er specielt skræddersyet til at imødekomme behovene hos tør hud ved at:
- genoprette bakteriel mangfoldighed i huden
- stimulere ceramidproduktion for at reducere vandtab
- hjælper med at opretholde en frisk, ungdommelig teint forebyggelse af for tidlig aldring af huden.

Anvendelse:
Om morgenen og aftenen efter rensning og toning blandes 1 fuld pipette af pro microbiom sammen med dag- eller natpleje i håndfladerne og derefter påføres ansigt og hals.
Tilgængelighed: På lager
Før pris: 560,00 DKK
280,00 DKK
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fri fragt i DK ved ordrer over 399,-

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

Phyto Corrective. 30 ml

En let beroligende gel-serum, som er beriget med fugtgivende hyaluronsyre, samt en blanding af planteekstrakter, der har til formål at berolige og fremme en klar og ensartet hudtone.

Anvendes dagligt eller efter behov til at midske forekomsten af rødme, berolige sensitiv hud og hjæple med at reducere pigmentforandringer. Til den følsomme eller problematiske hud er udviklet denne lette oliefri og fugtgivende gel.
Indeholder Botaniske ekstrakter med anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaber til at hjælpe med at lindre og berolige irriteret hud.

FORDELE:
En let og oliefri fugtgivende pleje til uren hud og helt ideel til en sensitiv hud eller problemhud. Hjælper med at forberede huden på æstetiske behandlinger og mindsker rødme efter behandlinger.
660,00 DKK 561,00 DKK