Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Base Primer

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

3 in 1 Eye Complex

3 in 1 Eye Complex EVAGARDEN
En øjenkonturbehandling

Den kombinerer 3 handlinger i 1: anti-mørke rande, minimerer rynker og reducerer hævelser. Er en behandling for et ungdommeligt look. Skal anvendes før make-up eller man kan vælge denne øjenkonturbehandling, hvor man sover med den på. Ideel til hende og ham. Effektiv til et altid ungt look.

Anvendelse:
Påfør hele øjets kontur med EVAGARDEN syntetisk flad børste n° 8 eller ved at klappe den nænsomt ind i huden med fingrene.
275,00 DKK

Eye Primer 095

Eye Primer EVAGARDEN - kan anvendes under enhver øjenskygge

Er med anti-aging egenskaber, som samtidig med garanterer en ekstrem lang holdbarhed af øjenskyggen og vil få dig til at sige "Farvel" til ufuldkommenheder på øjenlågene og "Velkommen" til maksimal udbytte af produkterne på øjet!

Dens cremede formel kan bruges under enhver type øjenskygge og forbedrer dens ydeevne, glider på øjenlågene som fløjl, udglatter og perfektionerer. Den garanterer en transparent og universel finish, der passer perfekt og usynligt på øjenlågene, uanset hudtone.

Er med indhold af Hyaluronsyre, som arbejder på at udglatte udseendet af de letteste linjer og tilføre dyb og langvarig fugt til de mere markerede, mens soft focus spreder lyset jævnt.

Anvendelse:
Smør et let lag på det rene øjenlåg med EVAGARDEN n°8 Flat Brush eller dine fingerspidser. Påfør derefter øjenskyggen. Øjenskyggen vil straks fremstå mere mættet og med en fyldig og levende farve.
170,00 DKK