Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
FACE BOOST Concentrated Vitamin C Serum er et særdeles opstrammende serum som også udligner fine linjer og reducerer pigmentforandringer.

VIGTIGSTE INGREDIENSER:
Vitamin C er en kraftfuld antioxidant, der hjælper med at beskytte huden mod skader forårsaget af frie radikaler. Er med til at reducere pigmentforandringer, såsom alderspletter og solskader. I dette serum opbevares C-vitamin i kapsler, hvilket sikrer friskhed og stabilitet indtil brug.

Granatæbleekstrakt er en antioxidant, der kan hjælpe med at beskytte huden og give den en sund glød. Det kan også bidrage til at forbedre hudens elasticitet.

Acai er en superfrugt kendt for sin høje koncentration af antioxidanter. Det hjælper med at beskytte huden mod skadelige miljøpåvirkninger og bidrager til at bevare hudens sundhed og glød.

Proteoglycaner er proteiner, der findes naturligt i bindevævet i huden. De kan bidrage til at styrke hudens struktur og elasticitet.

ANVENDELSE AF FACE BOOST
I hver æske finder du 4 ampuller. C vitaminet ligger i kapslen og blandes først med serum, når du tager produktet i brug.
De første 4 uger behandler du to gange om ugen for at booste huden. Derefter behandler du én gang om ugen, f.eks. i weekenden, hvor du har ekstra tid til at forkæle dig selv.
Anvend én ampul til én behandling. Er der serum tilovers, så brug det på hals og decolleté.
Producent: Guéri
Tilgængelighed: På lager
Før pris: 475,00 DKK
237,50 DKK
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fri fragt i DK ved ordrer over 399,-

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

Hydra-Intensive Cooling Masque. 120 ml

En fyldig, luksuriøs og kølende maske.

Designet til at styrke, opfriske og tilføre en beroligende hydrering. Denne formel er med professionel styrke og indeholder de naturlige, botaniske antioxidanter Centella Asiatica, Grøn the, Aloe vera og Rosmarinekstrakt, som er perfekt balancerende med den botaniske udvundet Hyaluronsyre, som tiltrækker og binder den allerede eksisterende fugt i huden i op til 1800 gange dets egen molyokulære vægt.

Lad den virke på den afrensede hud i 15 min. 1-2 gange om ugen. Undgå øjenområdet.
Huden vil se strålende, frisk og hydreret ud.

- Tilfører kraftfuld hydrering
- Tilfører en kølig og opfriskende følelse
- Med berolligende botaniske antioxidanter
- Hjælper til behandling af inflammation
- Perfekt til anvendelse efter solskoldning.
880,00 DKK