Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Fedtfrysning

Hos TOP CLINIC har vi valgt den nyeste teknologi for behandling af genstridige fedtdepoter. Med apparatet X-Freeze NKT fra det tyske firma Toplite kan vi tilbyde dig en behandling med stor sikkerhed og flotte resultater. Toplite har EU-gyldigt CE-mærke, som er garanti for at sikkerheden er helt i top.

Behandling med fedtfrysning (Kryolipolyse) kan udføres på dobbelthage og på næsten alle områder på kroppen og resultatet er permanent. Ikke alle fedtlag kan trænes væk – nogle gange skal der lidt ekstra hjælp til og det er her at fedtfrysning kommer ind i billedet. Ingen mennesker er ens og fedtcellerne sætter sig forskelligt fra krop til krop.

Fordelen ved denne behandlingsmetode, sammenlignet med en fedtsugning, er at det ikke kræver en operation og derfor heller ikke en sygemeldingsperiode. Man kan leve sin normale hverdag igen lige efter behandlingen.

 

Fedtfrysning

 

Gratis konsultation

En behandling indledes med, at man tilbydes en gratis konsultation, hvor man kan få mere information om behandlingen og hvor vi taler om dine forventninger til resultatet.

Vi afstemmer vores forventninger og bookes der til behandling med X-Freeze skal der optages en journal og der skal tages billeder af behandlingsområderne og tages mål.

Fedt findes i forskellige arter og har man et BMI over 30 kan ens fedtdepoter være “hårde” og kan ikke umiddelbart behandles. Er man i tvivl, da er du velkommen til at booke til en gratis konsultation.

 

Fedtreduktion uden kirurgi

X-Freeze NXT Fedtfrysning anvender princippet Kryolipolyse, hvor et fedttab finder sted på en blid og skånsom måde. Kryolipolyse er en lovende og effektiv ikke-invasiv metode til en permanent reduktion af fedtdepoter. Ved Kryolipolyse bliver fedtcellerne reduceret og nedbrudt via lymfesystemet over tid.

Ved overspisning kan man desværre fylde de resterende fedtceller op og kroppen kan her danne nye fedtceller, så man skal tænke over sine spisevaner. Det anbefales, at man lever sundt, dyrker motion og får søvn nok. Trods motion og sund kost kan der dog være områder, som er svære at komme af med, for eksempel “kærlighedshåndtaget”.

Apparatet er udstyret med 6 håndstykker og under en behandling kan der anvendes op til 4 håndstykker samtidig – altså kan alle disse områder behandles i én behandling.

For at beskytte huden mod kulden påføres der en membran inden håndstykket placeres. Du mærker et let træk og kort efter genfindes velbehag. Når håndstykket er placeret indledes behandlingen med en Pre-Heating på en temperatur på 42 grader i nogle få minutter før der nedkøles, da dette giver en større temperaturforskel, hvilket har vist sig at give de bedste resultater.

En effektiv behandlingstid er normalt 45 minutter og i enkelte tilfælde 60 minutter.

Ved X-Freeze metoden anvendes to teknikker for maksimalt resultat. Multi-Impuls vakuum og et køleelement ned til -10 grader.

Frysning får fedtet til at krystallisere, hvilket dræber fedtcellerne. Umiddelbart efter behandlingen begynder fedtcellerne at nedbrydes og lipiderne frigives fra fedtcellerne og ud i lymfesystemet. En proces, som tager tid og det endelige resultat kan først ses efter 8-12 uger.

Huden tilpasser sig løbende, hvilket ikke giver overflødig hud.
Ved én behandling mister man 20-30% fedtceller i det behandlede område. Vi anbefaler som udgangspunkt 3 behandlinger af samme område med 1 måneds interval. Det endelige resultat ses 12 uger efter den sidste behandling. Herefter evalueres på om behandlingen har opnået det ønskede resultat eller om yderligere behandling er nødvendig.

 

Efter behandlingen

Huden kan være rød i en tid, men det fortager sig og forsvinder igen. Alt efter behandlingsområde kan der opstå blå mærker eller blodudtrækninger – dette er ufarligt og forsvinder også igen.

Det er individuelt, hvor længe disse mærker kan forekomme på huden, alt afhængig af hudens tilstand, da det er forskelligt, hvordan huden reagerer efter behandlingen.

I dagene efter behandlingen kan der opleves en let ømhed i huden og en let ømhed kan forekomme ligesom en summende fornemmelse kan forekomme i 8-10 dage efter på det behandlede område. Vi anbefaler, at man undlader stor fysisk udfoldelse op til 24 timer efter behandlingen og vi anbefaler, at man husker at drikke ekstra væske i dagene efter sin behandling.

a

Fedtfrysning

a

Kontraindikationer

Behandlingen udføres ikke på personer, som enten er gravid eller ammer, har brok i området der skal behandles eller har nedsat leverfunktion eller pacemaker. Ved personer som fornyligt er blevet opereret, ved åben eller smitsom sår, ved alle typer af lokale implantater, alvorlige forfrysninger eller alvorlig diabetes, nældeudslet eller anden udslet. Blødningsforstyrrelse eller ved unormal blødning. Der behandles ikke på personer under 18 år.

 

Antal påsætninger / pris

X-Freeze NXT har i alt 6 påsætningsarme. 1x mikro til dobbelthage, 2x small, 2x large og 1x giga.

Behandling med 3 håndtag samtidig, spar 50% på den/de billigste

Behandling med 4 håndtag samtidig, spar 50% på den/de billigste

 

TILBUD: 20% rabat på 1 eller 2 påsætninger

Konsultation

PRIS: kr. 0,-


Mave, øvre eller nedre. 1 påsætning

PRIS: kr. 2500,-


Dobbelthage. 1 påsætning

PRIS: kr. 2500,-


Sideben (kærlighedshåndtag), begge. 2 påsætninger

PRIS: kr. 3200,-


Ridelår, begge. 2 påsætninger

PRIS: kr. 3200,-


Mave, øvre eller nedre. 2 påsætninger.

2 små påsætninger eller 1 stor

PRIS: kr. 3200,-


Inderlår, begge. 2 påsætninger

PRIS: kr. 3200,-

 

Mormor-arme, begge. 2 påsætninger

PRIS: kr. 3200,-

 

BH-deller, begge. 2 påsætninger

PRIS: kr. 3200,-

 

Knæ, begge. 2 påsætninger

PRIS: kr. 3200,-

 

Mandebryster, begge. 2 påsætninger

PRIS: kr. 3200,-

 

TEI System – 1 behandling om ugen

Anbefales for hurtigere resultat

PRIS: kr. 475,- pr. behandling og ved 10x kr, 440,- pr. behandling

 

Tidsbestilling

Bestil tid til konsultation på 7583 5095 eller book online HER.