Fedtfrysning

Din behandling med fedtfrysning starter med, at du tilbydes en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vi tale om dine forventninger til resultatet, vi afstemmer vores forventninger, og der skal optages en journal. Du vil også blive fotograferet før behandlingen. Konsultationen og behandlingen med fedtfrysningen udføres af sygeplejerske Charlotte Stahel fra Nordic Care.

Ingen mennesker er ens og fedtcellerne sætter sig forskelligt fra krop til krop. Ikke alle fedtlag kan trænes væk – nogle gange skal der lidt ekstra hjælp til og det er her fedtfrysning kommer ind i billedet.

Fordelen ved denne behandlingsmetode, sammenlignet med en fedtsugning, er nemlig at det ikke kræver en operation og derfor heller ikke en sygemeldingsperiode. Du kan leve din normale hverdag igen lige efter behandlingen.

Fedtreduktion uden kirurgi
En fedtreducerende behandling med Lipo Cyro er hvor dine fedtceller nedbrydes og udskilles. Behandlingen foregår ved, at de områder som skal behandles afmærkes og efterfølgende påføres huden en membran. Denne membran skal påsættes for at beskytter huden mod kulden.
Herefter påsættes håndtag, der med vakuum suger huden/fedtvævet op, hvorefter huden nedkøles. Man kan føle et ryk og kulden på huden, men behandlingen er ikke forbundet med smerte og det er derfor ikke nødvendigt at spise smertestillende, hverken før eller efter behandlingen.
Når huden bliver varmet op, vil der hos nogle, kunne føles en prikken i huden mens andre ikke mærker noget.
Behandlingen tager 60 minutter pr. påsætningshåndtag. Umildbart efter behandlingen begynder fedtcellerne at nedbrydes, men det endelige resultat kan først ses efter 12 uger.
Vi anbefaler 2-4 behandlinger pr. område for det optimale resultat, dog afhænger dette af fedtvævets tykkelse hvilket vurderes ved din konsultation.

Efter behandlingen

Huden være rød i en tid, men det fortager sig og forsvinder igen. Der er risiko for blå mærker eller blodudtrækninger – dette er ufarligt og forsvinder også igen.
Det er individuelt, hvor længe disse mærker kan forekomme på huden, alt afhængig af hudens tilstand. Det er forskelligt, hvordan huden reagerer efter behandlingen. Huden kan være følelsesløs i en periode, og der kan opstå milde til moderate smerter. Vi anbefaler, at du husker at drikke lidt ekstra væske i dagene efter behandlingen. Nogle oplever hævelse, ømhed, prikken og kløe i huden de efterfølgende 10-20 dage.

Billede: Resultat af fedtfrysning efter blot én behandling.

 

Kontraindikationer
Behandlingen udføres ikke på personer, som enten er gravid, har brok i området der skal behandles eller har nedsat leverfunktion eller pacemaker.

Antal påsætninger / håndtag
Antal påsætninger: 1 håndtag påsættes ved behandling af dobbelthage. Behandlingstiden er op til 60 minutter.
Antal påsætninger: 2 håndtag påsættes ved behandling af enten overarme (mormorarme) – mandebryster – mave (øvre eller nedre) – flanker (dansehåndtag) – ryggen (øvre eller nedre) – bagdel – lår (inde- eller ydre lår) eller knæ. Behandlingstiden er op til 2 timer.
Ved behandling af diverse små fedtdepoter på kroppen: Området afhænger af, hvor mange påsætninger der vurderes nødvendigt.

INTRO-TILBUD: 3 behandlinger med 1 påsætning på maven
Pris 2500 pr. behandling de første 2 gange og den 3. behandling er gratis.
Vi anbefaler dig at bestille tid til en konsultation først for at afstemme forventninger. Det er muligt at få behandling samme dag, hvis apparatet er ledig.

DATO FOR NÆSTE KONSULTATION OG BEHANDLING:
Den 18. februar / 27. februar / 6. marts og den 20. marts.

TIDSBESTILLING:
Ring 7583 5095 eller book online her: https://topclinic.bestilling.nu

 


Behandling med fillers

På de samme datoer som vi tilbyder fedtfrysning tilbyder vi også behandling med fillers ved sygeplejerske Charlotte Stahel. Læs om fillers her