Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Sunekos, Fillers og Skinboost

SUNEKOS
En injektionsbehandling, som kan afhjælpe mørke rander og udglatning af huden under øjne, i panden og underansigtet. Er med aminosyre og hyaluronsyre som booster din egen produktion af collagen og elastin.

Læs om denne nye behandling nederst på denne side.

.

I takt med, at vi også bliver ældre vil vi også gerne bevare vores skønhed og ungdommelige skønhed. Hudens ældningstegn kan fylde meget og det kan have indflydelse på vores livskvalitet. Der er flere årsager til ældning af huden. Samtidig med, at man har en dalende Hyaluronsyre produktion bliver hudens kvalitet dårligere og den taber sin elasticitet, glans og udstråling. Huden bliver mindre elastisk og der dannes statiske rynker fordi underhuden taber volumen og huden er tyndere og mere tør. Med tiden taber ansigtet også sit naturlige fedt, hvilket gør, at huden bliver slap og mister volumen. Dertil også forandringer af ansigtets konturer, da vi med tiden også taber muskelvæv, hvilket igen medfører tab af volumen. Man skal ikke fortvivle – der kan ske markante forbedringer med injektionsbehandlinger med fillers!

 

 

Om behandling med fillers

At få lavet en fillers behandling er at give fylde til områder, som mangler dette. Hos TOP CLINIC bliver behandlingerne udført kosmetisk sygeplejerske Katja Caglak, som er en meget kompetent injektionssygeplejerske.

Der anvendes udelukkende midlertidige fillers fra Belotero, da der efter vores mening kan være for mange og alvorlige komplikationer til de permanente fillers. De midlertidige fillers består af 98% vand og 2% Hyaluronsyre (et sukkerstof), der forekommer naturligt i kroppen.

Hyaluronsyre er hudens naturlige fugtstof og har en unik evne til at binde vand og dermed udvide vævet, så hudens volumen omgående genoprettes, rynker i ansigtet udglattes og læberne markeres. Det kan både anvendes til korrektion af tynde overfladiske linjer samt dybe rynker.

 

Priser

For fillers: 0,6ml. kr. 1.800,- / 1ml. kr. 2.500,- / 2ml. kr. 4.500,- / 3ml. kr. 6.000,- / 4 ml. kr. 7.800,-

TILBUD: Nu kun 1900 kr. for 1 ml. 

Husk, at du skal have fået den lovpligtide forundersøgelse inden – mindst 48 timer før din behandling.

Hvor meget produkt der skal til ved din ønskede behandling bliver vurderet ved din forundersøgelse ved vores fillers specialist. Lovpligtig forundersøgelse er gratis.

Datoer for konsultation / behandlinger kan læses nederst hjemmesidens forside.

 

Skinboost behandling med Belotero Hydro

Med en Skinboost behandling tilføres Hyaluronsyre af hele ansigtet. En behandling, hvor huden udglattes indefra, får mere glød og reduceret fine linjer og en “kreppet” hud. En yderst skånsom behandling, hvor huden bliver synligt forynget. Du kan vælge behandling af ansigtet eller hals og decolleté eller af dine hænder. Fillers produktet som anvendes er Belotero, som de seneste to år er blevet kåret som “Årets bedste filler-produkt”. Din hud vil efter et kurforløb med Belotero Hydro være i fugtbalance med en meget flot glans. Hudens elasticitet vil være forbedret og din hud vil stråle med en sundt udtryk.

SkinBoost – 1 ml. kr. 2.500,-

SkinBoost – 2 ml. kr. 4.000,-

SkinBoost – Kurforløb med 3 behandlinger á 2 ml. kr. 8.500,-

 

Læbebehandling med filler

Nye produkter fra Belotero til din filler behandling af dine læber.

De fleste kvinder ved hvad det vil sige ”at få lavet læber”. Som et resultat af dette har de samtidig også høje forventninger: Resultatet skal være naturligt, holdbart og helst også komfortabelt.

Derudover opfattes en læbehandling som en måde, hvorpå man kan fremvise ens egen unikke skønhed. Ligesom læbestift og lipliner komplimenterer hinanden, så gør BELOTERO LIPS det samme; Belotero Shape giver fylden til læberne, mens Belotero Contour er designet til at hjælpe med kontureringen af læbernes omrids.

 

Hvor behandles

Filler benyttes til at få korrigeret områder i ansigtet og give det mere fylde i de områder som mangler.

  • Læbe volumen eller contour
  • Mørke rander under øjnene
  • Kindben
  • Markeret kæbelinje / Jawline og hage
  • Nedadvente mundvige
  • Furerne fra næse til mund (Nasobial folds)
  • Reducering af dybe / fine linjer omkring munden (rygerynker)
  • Skinbooster

De hyppigst behandlede områder er bekymringsfuren mellem øjenbrynene, furen mellem næsefløj og mundvig samt de såkaldte majonetlinjer som går fra mundvig til hage. Det er også en god behandling til nedadvendte mundvige.

Fillers bruges også til læbeforstørrelse og korrektion af asymmetri mellem over-og underlæbe. Det kan ligeledes lægges i læbekanten og danne en smuk overgang. Der laves kun naturligt udseende, fyldige og bløde læber.

 

Før behandlingen

Før en behandling kan udføres er det obligatorisk efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse, at man får en forundersøgelse og dernæst en betænkningstid på 2 dage før selve behandlingen udføres. Forundersøgelsen foretages af vores dygtige injektionssygeplejerske, som vi har tilknyttet klinikken. Her finder man ud af, hvilken behandling der er den rigtige for dit ansigt. Du vil blive orienteret om selve behandlingens forløb og eventuelle komplikationer.

 

Behandlingen

Behandlingen foregår ved at fillers sprøjtes ind med en meget tynd kanyle. Før behandlingen kan man påsmøre en lokalbedøvende creme, der skal virke nogle minutter. De første 12 timer efter behandlingen anbefaler vi, at du ikke anvender make-up. Undgå også at berøre det behandlede område, da bakterier på fingrene kan give infektion. Infektion ses uhyre sjældent, men du bør henvende dig såfremt der kommer varme, smerter eller rødme i det behandlede område. Undgå ligeledes anstrengende træning i det første døgn efter behandlingen. Effekten af behandlingen holder som regel 6-9 måneder, alt efter hudens kvalitet, helbredstilstand samt livsstil.

 

Hvornår tilbydes behandlingen?

Forundersøgelsen og behandling med Fillers tilbydes hos TOP CLINIC nogle fastlagte dage om måneden. Forundersøgelsen skal dog altid ske mindst 48 timer før din behandling. Du kan til enhver tid finde kalenderen med nye datoer nederst på hjemmesiden.

 

 

Vi behandler med Hyaluronsyre fra Belotero®

Hvorfor vælge ikke permanent filler fra Belotero?

Belotero er udviklet i Schweiz, og er kendt som en af verdens bedste fillers på markedet. Det er gennemtestet, og anvendt mange år på verdensplan og er FDA-godkendt, og CE mærket.

Belotero filler, har en ekstra krydsbindende proces, som giver en tilfredsstillende balance, dvs. den integreres mere jævnt og naturligt i vævet. Det er en HA-filler (hyaluronsyre), som er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som vi alle allerede har i vores hud. Den består af 98% vand og 2% Hyaluronsyre som er et sukkerstof.

 

Ved behandling med ikke-permanente filler anvender vi Belotero, denne produkt serie dækker over følgende:

Belotero® Hydro: Udviklet til genhydrering, mens huden genvinder sin glans og elasticitet.

Belotero® Soft: Anvendes til behandling og udglatning af fine linjer, samt ved en dyb genhydrering. Den ideele løsning ved kragetæer omkring øjne samt ved de periorale linjer.

Belotero® Balance: Anvendes til udglatning af folden ved næse og ned mod mund, Nasolabial fold. Ligeledes anvendes denne filler ved linjer og rynker der går lidt dybere.

Belotero® Intense: Anvendes ved læbevolume og korrektion af læber. Ligeledes kan den lægges dybere end Balance og derved have en forebyggende virkning med linjer og rynker, samt udglatning af folder.

Belotero® Volume: Denne filler anvendes til genskabning af ansigts volume ved kindben og kæbe samt tinding.

 

Er du interesseret i at læse mere om produktet Belotero® kan du gå til vores leverandørs hjemmeside HER.

 

SUNEKOS 200

Sunekos er en ny kosmetisk injektionsbehandling. Den er sammensat af Hyaluronsyre + Aminosyrer, hvilket har stor betydning for hudens spændstighed. Den regenerer huden indefra ved at booste og igangsætte produktionen af nyt kollagen og elastin. Er et godt alternativ til dig, som ikke ønsker behandling med Botox.

Sunekos er et alsidigt produkt og kan anvendes effektivt i ellers vanskelige områder, såsom under øjne og i panden. Under øjnene kan man reducere mørke rande, løs og kreppet hud og poser under øjnene, samt fine linjer og rynker i ansigtet.

For at få behandlingen skal du først have været til en konsultation, som vi tilbyder gratis. Her vil du få en god information om behandlingen. Før du beslutter dig for behandlingen skal der gå mindst 48 timer fra din konsultation til din behandling udføres - ifølge Styrelsen for Patient Sikkerheden.

Vi afsætter fra 45 minutter til din behandling med Sunekos. Efter behandlingen kan der forekomme lidt hævelse og måske også blå mærker. Dagen efter vil det være muligt at skjule det meste med en let makeup.

Behandlingen skal ske som et kurforløb med 3-4 behandlinger med 1-2 ugers interval. Resultatet af behandlingen vil vare i 10-12 måneder, hvor der så anbefales en enkelt vedligeholdelses-behandling.

 

Pris med kurforløb med Sunekos:

3 behandlinger af øjenområdet. 4500,-

3 behandlinger af pande og underansigt. 6000,-

3 behandlinger af øjenområdet og ansigtet. 7500,-

 

Else - sunekos

Gør behandlingen ondt? Nej, faktisk slet ikke når der anvendes bedøvende creme forinden.

 

Registreret i Sundhedsstyrelsen (SST)

Her på klinikken udføres behandlinger med Fillers ved sygeplejerske Katja Caglak, Klinik Evig Smuk. Derudover forestår ansvarlig Chris Hedeman Andersen, samt den/de tilknyttede sygeplejersker for forundersøgelser. Alle er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed som Fillers behandlinger påkræver. Styrelsen for Patientsikkerhed foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.stps.dk

Konsultationer og behandlinger udføres hos os af Katja Caglak, som er kosmetisk sygeplejerske.

 

Klientinformation

Få mere klientinformation om Fillers behandlinger HER