Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Fillers og Skinboost

Hudens ældningstegn

I takt med, at vi også bliver ældre vil vi også gerne bevare vores skønhed og ungdommelige skønhed. Hudens ældningstegn kan fylde meget og det kan have indflydelse på vores livskvalitet. Der er flere årsager til ældning af huden. Samtidig med, at man har en dalende Hyaluronsyre produktion bliver hudens kvalitet dårligere og den taber sin elasticitet, glans og udstråling. Huden bliver mindre elastisk og der dannes statiske rynker fordi underhuden taber volumen og huden er tyndere og mere tør. Med tiden taber ansigtet også sit naturlige fedt, hvilket gør, at huden bliver slap og mister volumen. Dertil også forandringer af ansigtets konturer, da vi med tiden også taber muskelvæv, hvilket igen medfører tab af volumen. Man skal ikke fortvivle – der kan ske markante forbedringer med injektionsbehandlinger med fillers!

 

 

Om behandling med fillers

At få lavet en fillers behandling er at give fylde til områder, som mangler dette. Hos TOP CLINIC bliver behandlingerne udført kosmetisk sygeplejerske Katja Caglak, som er en meget kompetent injektionssygeplejerske.

Husk, at du skal have fået den lovpligtide forundersøgelse inden – mindst 48 timer før din behandling. Hvor meget produkt der skal til ved din ønskede behandling bliver vurderet ved din forundersøgelse ved vores fillers specialist. Lovpligtig forundersøgelse er gratis.

Datoer for konsultation / behandlinger kan læses nederst hjemmesidens forside.
a

Ejal400

Oplev foryngelse med Ejal 40, en avanceret bio-revitaliserende gel, beriget med den seneste generation af mellemmolekylær hyaluronsyre. Denne unikke formel er skabt til at genopbygge hudens ekstracellulære struktur, hvilket effektivt strammer løs hud, reducerer rynker og forbedrer hudens tone og elasticitet. Ejal 40 er velegnet til ansigt, hals, decollete og hænder.

Hvordan virker det?

Ejal 40 kan administreres med forskellige teknikker, men vores mest effektive metode er 4-punkts teknologien. Denne teknik tillader præcis injektion af 0,25 ml på hver side af ansigtet, hvilket samlet set udgør 2 ml pr. behandling. Denne avancerede tilgang reducerer risikoen for ødem, blå mærker og smerte. Ejal 40 forbedrer hudens tæthed ved at stimulere fibroblaster og fremme produktionen af kollagen- og elastinfibre.

Behandlinger med hyaluronsyre hjælper med at øge produktionen af nyt kollagen, genoprette naturlige hyaluronsyreniveauer og modvirke nedbrydningen af huden. Produktet er designet til at omstrukturere og styrke den ekstracellulære hud, der kan være dehydreret og beskadiget af aldring samt solskader.

Ejal 40 er effektiv mod:

 • Linjer og rynker
 • Løs og krøllet hud
 • Dehydreret og tør hud
 • Forbedring af hudtonen
 • Øget elasticitet i huden

Anbefalet behandlingsforløb inkluderer 2-3 sessioner med 4 ugers mellemrum. Som et lovkrav udføres en uforpligtende gratis forundersøgelse 48 timer før behandlingen for at sikre det bedste resultat for dig. Oplev foryngelse og forbedr din hud med Ejal 40.

Pris pr. behandling med Ejal40

Behandling pr område, kr. 1.800,-
Kurforløb m. 3 behandlinger, kr. 5.000,-

a

Skinboost behandling med Belotero

Skinbooster er en eksklusiv fugtbehandling, der effektivt udglatter fine linjer og rynker samtidig med at forbedre hudens hydrering indefra. Dette resulterer i en frisk, glat hud med en fornyet og strålende glød. Behandlingen indebærer omhyggelig påføring af små dråber hudforbedrende hyaluronsyre, der jævnt fordeles i hele ansigtet. De diskrete og naturlige forbedringer i hudkvaliteten kan muligvis ikke umiddelbart observeres efter den første session, men de bliver gradvist mere synlige over tid og opretholder deres effekt i længere perioder.

Typisk udføres behandlingen som en kur med 2-3 sessioner med 4 ugers mellemrum. Det anbefales også at gennemgå en enkelt behandling efter 6-8 måneder for at opretholde det optimale resultat. Skinbooster er dermed en ideel løsning for dem, der ønsker langvarige og naturlige forbedringer i hudens kvalitet og udseende.

Der anvendes typisk 2 ml i alt, som fordeles i små dråber i hver side. Der behandles med Belotero´s skin quality booster kaldet revive

Priser

SkinBoost: Belotero skin quality booster 2 ml, kr. 3.500,-

SkinBoost: Kurforløb 3 behandlinger kr. 8.500,-

a

Læbebehandling med filler

Nye produkter fra Belotero til din filler behandling af dine læber.

De fleste kvinder ved hvad det vil sige ”at få lavet læber”. Som et resultat af dette har de samtidig også høje forventninger: Resultatet skal være naturligt, holdbart og helst også komfortabelt.

Derudover opfattes en læbehandling som en måde, hvorpå man kan fremvise ens egen unikke skønhed. Ligesom læbestift og lipliner komplimenterer hinanden, så gør BELOTERO LIPS det samme; Belotero Shape giver fylden til læberne, mens Belotero Contour er designet til at hjælpe med kontureringen af læbernes omrids.

 

Hvor behandles

Filler benyttes til at få korrigeret områder i ansigtet og give det mere fylde i de områder som mangler.

 • Læbe volumen eller contour
 • Mørke rander under øjnene
 • Kindben
 • Markeret kæbelinje / Jawline og hage
 • Nedadvente mundvige
 • Furerne fra næse til mund (Nasobial folds)
 • Reducering af dybe / fine linjer omkring munden (rygerynker)
 • Skinbooster

De hyppigst behandlede områder er bekymringsfuren mellem øjenbrynene, furen mellem næsefløj og mundvig samt de såkaldte majonetlinjer som går fra mundvig til hage. Det er også en god behandling til nedadvendte mundvige.

Fillers bruges også til læbeforstørrelse og korrektion af asymmetri mellem over-og underlæbe. Det kan ligeledes lægges i læbekanten og danne en smuk overgang. Der laves kun naturligt udseende, fyldige og bløde læber.

 

Før behandlingen

Før en behandling kan udføres er det obligatorisk efter Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse, at man får en forundersøgelse og dernæst en betænkningstid på 2 dage før selve behandlingen udføres. Forundersøgelsen foretages af vores dygtige injektionssygeplejerske, som vi har tilknyttet klinikken. Her finder man ud af, hvilken behandling der er den rigtige for dit ansigt. Du vil blive orienteret om selve behandlingens forløb og eventuelle komplikationer.

 

Behandlingen

Behandlingen foregår ved at fillers sprøjtes ind med en meget tynd kanyle. Før behandlingen kan man påsmøre en lokalbedøvende creme, der skal virke nogle minutter. De første 12 timer efter behandlingen anbefaler vi, at du ikke anvender make-up. Undgå også at berøre det behandlede område, da bakterier på fingrene kan give infektion. Infektion ses uhyre sjældent, men du bør henvende dig såfremt der kommer varme, smerter eller rødme i det behandlede område. Undgå ligeledes anstrengende træning i det første døgn efter behandlingen. Effekten af behandlingen holder som regel 6-9 måneder, alt efter hudens kvalitet, helbredstilstand samt livsstil.

 

Hvornår tilbydes behandlingen?

Forundersøgelsen og behandling med Fillers tilbydes hos TOP CLINIC nogle fastlagte dage om måneden. Forundersøgelsen skal dog altid ske mindst 48 timer før din behandling. Du kan til enhver tid finde kalenderen med nye datoer nederst på hjemmesiden.

 

 

Vi behandler med Hyaluronsyre fra Belotero®

Hvorfor vælge ikke permanent filler fra Belotero?

Belotero er udviklet i Schweiz, og er kendt som en af verdens bedste fillers på markedet. Det er gennemtestet, og anvendt mange år på verdensplan og er FDA-godkendt, og CE mærket.

Belotero filler, har en ekstra krydsbindende proces, som giver en tilfredsstillende balance, dvs. den integreres mere jævnt og naturligt i vævet. Det er en HA-filler (hyaluronsyre), som er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som vi alle allerede har i vores hud. Den består af 98% vand og 2% Hyaluronsyre som er et sukkerstof.

 

Ved behandling med ikke-permanente filler anvender vi Belotero, denne produkt serie dækker over følgende:

Belotero® Hydro: Udviklet til genhydrering, mens huden genvinder sin glans og elasticitet.

Belotero® Soft: Anvendes til behandling og udglatning af fine linjer, samt ved en dyb genhydrering. Den ideele løsning ved kragetæer omkring øjne samt ved de periorale linjer.

Belotero® Balance: Anvendes til udglatning af folden ved næse og ned mod mund, Nasolabial fold. Ligeledes anvendes denne filler ved linjer og rynker der går lidt dybere.

Belotero® Intense: Anvendes ved læbevolume og korrektion af læber. Ligeledes kan den lægges dybere end Balance og derved have en forebyggende virkning med linjer og rynker, samt udglatning af folder.

Belotero® Volume: Denne filler anvendes til genskabning af ansigts volume ved kindben og kæbe samt tinding.

a

SUNEKOS performa

Sunekos performa er en kosmetisk injektionsbehandling. Oplever du gener som poser under øjnene eller løs hud omkring øjenområdet? Kan Sunekos Performa være med til at reducere disse bekymringer? Vi anvender primært Sunekos performa til behandlingen af øjenomgivelserne, og det har vist sig at være særligt effektivt mod mørke rande og fine linjer.

Hvordan virker Sunekos Performa?

Sunekos Performa er en avanceret injektionsbehandling designet til at stimulere cellerne i hudens bindevæv. Denne relativt nye kosmetiske procedure er unik, idet den er baseret på et naturligt produkt inden for æstetisk medicin. Produktet indeholder en patenteret formel, der kombinerer aminosyrer og hyaluronsyre, afgørende elementer for hudens spændstighed.

Virkningsmekanismen bag Sunekos Performa involverer regenerering af huden indefra ved at øge produktionen af kollagen og elastin. Behandlingen udføres som et kurforløb bestående af tre sessioner med to ugers mellemrum. Det endelige resultat bliver typisk synligt omkring seks uger efter det afsluttede forløb og kan vare op til seks måneder. En anbefaling er at få en opfølgende behandling cirka hvert halve år for at bevare effekten.

Det er vigtigt at nævne, at det er et krav at gennemgå en uforpligtende og gratis forundersøgelse 48 timer før behandlingen for at sikre det bedste resultat og patientens sikkerhed.

Pris med kurforløb med Sunekos:

3 behandlinger med Sunekos. kr. 5.500,-

 a

Else - sunekos

Gør behandlingen ondt? Nej, faktisk slet ikke når der anvendes bedøvende creme forinden

Priser

For fillers: 0,6ml. kr. 1.800,- / 1ml. kr. 1.900,- / 2ml. kr. 3.500,- / 3ml. kr. 4.800,- / 4 ml. kr. 7.000,-

Russian Lips kr. 2.200,-
Tåretrug / rander under øjne kr. 2.500,-
Næsekorrektion kr. 2.500,-
Linjer på overlæbe kr. 2.200,-
Øreflipper kr. 2.200,-
Nasolabiale linjer fra kr. 1.900,-
Nedadvendt mundvige fra kr. 1.900,-
Hage fra kr. 1.900,-
Kindben / midtkind lille løft kr. 2.500,-
Kindben / midtkind stort løft kr. 4.800,-
Kæbelinje / jawline lille markering kr. 4.800,-
Kæbelinje / jawline stor markering kr. 7.800,-
Hyaluronidase – opløsning af filler kr. 1.000,-

a

Registreret i Sundhedsstyrelsen (SST)

Her på klinikken udføres behandlinger med Fillers ved sygeplejerske Katja Caglak, Klinik Evig Smuk. Derudover forestår ansvarlig Chris Hedeman Andersen, samt den/de tilknyttede sygeplejersker for forundersøgelser. Alle er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed som Fillers behandlinger påkræver. Styrelsen for Patientsikkerhed foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.stps.dk

Konsultationer og behandlinger udføres hos os af Katja Caglak, som er kosmetisk sygeplejerske.

 

Klientinformation

Få mere klientinformation om Fillers behandlinger HER