Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Gaveæsker og kits

Fine gaveæsker og kits

Forkæl dig selv eller den du holder af med en fin gaveæske eller et kit med fra vores fantastiske produktserier.

Du finder fine gaveæsker og kits fra blandt andet iS CLINICAL, Bioeffect, SkinCeuticals, Priori, Environ, Den Originale Dermaroller, March

Inbane, Soberbia og ShaveSafe.

Vi gør opmærksom på at flere af disse gaveæsker og kits kun sælges i en kortere periode.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Active Glow Collection. Værdi 1215,-

Active Glow Collection
Værdi: 1.215,-

• Active Serum 15 ml
• Cleansing Complex, 60 ml
• 3 x Active Peel System Pads

Active Glow Collection består af tre prisvindende og klinisk testede produkter, sammensat i ét eksfolierende og foryngende kit.
Cleansing Complex og Active Serum er formuleret med botaniske ekstrakter og salicylsyre til skånsomt at yde dybderens og eksfoliering af huden, mens Active Peel
System fungerer som en hurtigtvirkende hjemmebehandling i to enkle trin.
Trin 1 yder kontrolleret eksfoliering med en kombination af botaniske syrer
Trin 2 sikrer kraftfuldt hydrering og genskabelse af huden med Extremozymes-teknologi og Copper Tripeptide-1. Dette kits innovative kombination af botaniske ekstrakter, antioxidanter og Extremozymes-teknologi yder hurtige, smukke resultater og en fængende glød.

Den perfekte gave til:
Active Glow Collection er en skøn gave til dem, der ønsker at behandle fine linjer, rynker, en grovere hudtekstur, pigmenteringsfejl og urenheder.
905,00 DKK 775,00 DKK

Anti-aging Regime - SkinCeuticals

Anti-aging regimen til ansigt og hals.
Indeholder Triple Lipid Restore 2:4:2, en patenteret anti-aging creme, der genopfylder cellulære lipider for at nære tør hud og korrigere synger af aldring.

Tripeptide-R Neck Repair, en daglig brug retinol-beriget korrigerende behandling, der retter sig mod vandrette linjer og rynker, samt hudens fasthed. Er designet til at forebygge og behandle nye til avancerede tegn på aldring af halsen.
2450,00 DKK 1960,00 DKK

Beauty Mouse + Roller Cleaner

Beauty Mousse er særlig effektiv mod cellulite

Rullen stimulerer kollagenfibervæksten og den forbedrer mikrocirkulationen i huden. Den hjælper til med at få hudplejeprodukters aktive ingredienser arbejdet dybere ned i huden.

Roller Cleaner for renholdelse af Dermaroller© og Beauty Mouse© rulle.

Beauty Mouse har tre indbyggede Dermarollers med i alt 480 mikronåle. Har en samlet rullebredde på 50 mm.
Ved regelmæssig brug får huden en frisk og vital udstråling og bliver mere fast. Beauty Mouse™ er særdeles effektiv mod cellulite. Den øgede blodcirkulation øger fedforbrændingen, hvorfor affaldsstofferne udrenses.

Som et effektivt supplement til behandlingen med Beauty Mouse™, kan du anvende Dermaroller™ Anti-Cellulite Cream. Bemærk, at cremen ikke skal bruges sammen med rullen, men påføres på dage, hvor du ikke ruller.
1600,00 DKK

Brilliance Kit. Værdi 1710,-

Brilliance Kit

Indhold:
- H.A. Intensifier, 30 ml
- CE Ferulic, 15 ml
- Ultra Facial Defense SPF 50, 15 ml

H.A. Intensifier
Er med indhold af Hyaluronsyre, som spiller en vigtig rolle for hudens biologiske egenskaber og er en kraftfuld naturlig fugtbinder, der bidrager til at regulere fugtniveauet i huden

CE Ferulic
Er en revolutionerende antioxidant kombination, som leverer en avanceret beskyttelse mod photoaging og som neutraliserer de frie radikaler. Det hjælper med at opbygge kollagen og yder en kraftfuld antioxidant beskyttelse mod for tidlig aldring.

Ultra Facial Defense
Beskytter mod frie radikaler skader, og samtidig stimulere kollagen syntese til at hjælpe med at forhindre og mindske tegn på for tidlig ældning.
1200,00 DKK

Cleanse & Hydrate. TILBUD

Cleanse & Hydrate - spar 25%

Gentle Cleanser
Rig ansigtsrens, som effektivt renser, fugter og eksfolierer huden med 12% mælkesyre (AHA). Besytter din hud mod ydre belastininger, lindrer og modvirker irritation, fugter og fornyer huden.

Barrier Restore Complex
En silkeagtig oliefri, let fugtgivede 24 timers creme rig på ceramider, kolesterol og essentielle fedtsyrer.
Fremmer reparation samtidig med, at den fugter og styrker hudens beskyttende barriere.
898,00 DKK 673,50 DKK

Dermaroller + Roller Cleaner + Ampuller i Box

Den Originale Dermaroller™ + Hyaluronsyre Ampuller

Indhold:
- Dermaroller rulle til hjemmebrug
- Dermaroller™ Cleaner
- Box med 30 Hyaluronsyre Ampuller
- Dermaroller maske, 1 stk.

Rul dig til en smuk hud! Kan anvendes på ansigtet, halsen og på brystpartiet. Du vil opnå en synlig forbedring af hudens udseende og struktur. Huden rulles blidt med de ultratynde nåle. Behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges op til 200 gange.

Udførlig vejledning medfølger. Dermaroller™ er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE mærket og patenteret med dokumenteret virkning.
1240,00 DKK 1116,00 DKK

Dermaroller + Roller Cleaner + Masker i box

Den Originale Dermaroller™ + Box med masker

Indhold:
- Dermaroller rulle til hjemmebrug
- Dermaroller™ Cleaner
- Box med Dermaroller Mask, 10 stk.

Rul dig til en smuk hud! Kan anvendes på ansigtet, halsen og på brystpartiet. Du vil opnå en synlig forbedring af hudens udseende og struktur.
Huden rulles blidt med de ultratynde nåle. Behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges op til 200 gange.
Udførlig vejledning medfølger.
Dermaroller™ er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE mærket og patenteret med dokumenteret virkning.
1240,00 DKK 1116,00 DKK

Hydrating Regime - SkinCeuticals

Hydrating Regimen
Sættet indeholder Hyaluronic Acid Intensifier (HA), et multifunktionelt korrigerende serum, som hjælper med at forstærke hudens hyaluronsyreniveauer.

AGE Interrupter, en højkoncentreret anti-rynkecreme formuleret til at forbedre de synlige tegn på aldring.
Denne anti-aldringscreme er formuleret med en hidtil uset 30 % koncentration af proxylane™, 4 % blåbærekstrakt og 0,2 % phytosphingosin for at forbedre udseendet af rynker og genoprette tabet af fasthed forårsaget af glyceringsprocessen.

AGE Advanced Eye. Denne silkebløde øjencreme er din ultimative allierede mod synligheden af kragetæer, hævelser og mørke rander forbundet med glykering og nedbrydning af kollagen
Indeholder også optiske diffusorer til at sprede lys og øjeblikkeligt forbedre udstrålingen af trætte, kedelige øjne.
3450,00 DKK 2760,00 DKK

ILLUMINATION KIT. Phloretin CF + Simply Clean

ILLUMINATION KIT
Indhold:
Phloretin CF, 30 ml + Advanced Brightening UV Defense SPF50, 40 ml.

Anbefales til normal, fedtet og kombineret hud og særlig til egnet til "voksen" acne eller pigmentskader.
Phloretin CF® repræsenterer en ny klasse af forebyggende og korrigerende antioxidant behandlinger.
Beskytter mod frie radikaler skader, og samtidig stimulere kollagen syntese til at hjælpe med at forhindre og mindske tegn på for tidlig ældning.
Er ideel til normal, fedtet og kombineret hud.

Simply Clean er en skøn rensegel, som er velegnet til en normal / kombineret hud.

Kombinerer en eksfolierende frugtsyreblanding med planteekstrakter for at blødgøre huden samtidig med blidt at fjerne urenheder, overskydende talg og makeup.
Exfolierer blidt døde hudceller og udjævner en ru tekstur. Fjerner overskydende olie og makeup.
1450,00 DKK 1305,00 DKK

Le Petit, Gift Set

Le Petit - Smuk Gaveæske

Gaveæsken indeholder:
- Natural Tanning Spray, 50 ml
- Black Exfoliator, 5 ml

249,00 DKK 174,00 DKK

Le Triplet Black, Gift Set

The Triplet Black - Luksuskolleketion

Kollektionen indeholder:

- Natural Tanning Spray, 200 ml
- Påføringshandske
- Powder Brush, 176 mm

699,00 DKK 489,00 DKK

L'e'te' Gift Set

dL'e'te' Gift Set - med prisvindende spray

Sættet indeholder:

- Natural Tanning Spray, 200 ml
- Påføringshandske

499,00 DKK 349,00 DKK

Lip Duo Set

Lip Duo Kit, værdi 945,-

YOUTH LIP ELIXIR
Med dens innovative formel kombineres de reneste og mest kraftfulde botaniske ekstrakter og antioxidanter, herunder; Hyaluronsyre, Vitamin C, E & B5, Shea- & Kakaosmør, og den unikke kombination af Extremozymes®, som giver en enestående beskyttelse på flere niveauer mod de mange miljøpåvirkninger, man møder i løbet af dagen.
Derudover består YOUTH LIP ELIXIR også af en masse andre effektive og kraftfulde ingredienser, som alle er med til at hydrere, styrke barriefunktionen, give antioxidant beskyttelse og plumpe læberne op og dermed minimere fine linjer og rynker.

LIP POLISH
En blid og effektiv exfoliator/eksfolieringscreme med kraftfulde antioxidanter af Vitamine C og E, blandet med intenst rige botanisk kakaosmør, som fremmer peelingen og hjælper med at glatte og hydrere læberne, og efterlader dem med en sund glød.
840,00 DKK

Nat Regime - SkinCeuticals

Nat Regime - SkinCeuticals - spar 20%
. Efter afrens af huden, da påfør én til to pumper Resveratrol BE på et tørt ansigt. Påfør derefter en mængde Retinol 0.3 i ærtestørrelse, og undgå øjenområdet.
Lad produktet absorbere, før du påfører andre hudplejeprodukter. Begræns den indledende brug til en eller to gange om ugen, og øg gradvist hyppigheden til hver anden nat, derefter hver nat som tolereret.

Følg med Triple Lipid Restore 2:4:2. Påfør en lille mængde mellem fingerspidserne, varm og smelt cremen i cirkulære bevægelser. Påfør en eller to gange dagligt på ansigt, hals og decolleté.

Vi anbefaler, at du anvender solbeskyttelse i dagtimerne, når du anvender Retinol.
3370,00 DKK 2696,00 DKK

Pigment Regime - SkinCeuticals

Dette kit indeholder Phloretin CF® som er et patenteret C-vitamin-antioxidant-ansigtsserum til dagtimerne, der leverer avanceret miljøbeskyttelse og mindsker forekomsten af fine linjer og misfarvning.

Discoloration Defense er et serum til daglig anvendelse, som er klinisk bevist til at reducere forekomsten af pigmentpletter / hudmisfarvning inklusiv genstridige brune pletter og post-acne mærker.

Disse to produkter vil forbedre udseendet af ujævn hudtone og hudens generelle udstråling.

Advanced Pigment Corrector retter sig mod misfarvning af huden, ofte forårsaget af akkumuleret soleksponering, hormonelle ændringer og den naturlige ældningsproces. Denne anbefales hver dag påført ovenpå din dagcreme

Pigmentskader er resultatet af overskydende melanin, et naturligt pigment, der giver farve til huden, ofte udløst af kronisk UV-eksponering, hormonelle udsving, pletter efter acne, varme eller traumer i huden og naturlig aldring.
2760,00 DKK 2208,00 DKK

Polish and Repair Duo. Vædi 1420,-

Polish and Repair Duo.
Værdi: 1.420,-

Kittet indeholder:
• Cleansing Complex Polish, 120 ml
• Reparative Moisture Emulsion, 50 ml

Polish & Repair Duo består af to af iS Clinicals multifunktionelle favoritter. Med Cleansing Complex Polish, som er skånsom nok til daglig brug, får du dybderenset din huden og du får samtidig en biokemisk og fysisk eksfoliering.
Denne silkebløde gelformel indeholder mikropartikler fra Cellulose og Jojoba for at yde en luksuriøs oplevelse mens hudens overflade skånsomt poleres.

Efter afrensning fornyer og hydrerer Reparative Moisture Emulsion huden. Denne formel yder kraftfuld fugt, en antioxidantrig beskyttelse mod frie radikaler og mindsker synligheden af fine linjer og rynker.

Den perfekte gave til:
Polish & Repair Duo egner sig til alle hudtyper, køn og aldre. Perfekt til minimalisten, der vil have et simpelt og effektivt regime.
1035,00 DKK 889,00 DKK

Post Peel Kit. Spar 24%

POST-PEEL KIT - spar 24%
Værdi 1.895,-

Kittet indeholder tre produkter, som er sammensat til optimal hjemmebehandling efter skønhedsbehandlinger, såsom laserbehandlinger og peels, eller til pleje af sårheling og ar-dannelse, forårsaget af f.eks. brandsår, operation eller hverdagsulykker.

Produktsamlingen renser, lindrer, behandler og beskytter svækket hud, og mindsker effektivt irritation og peeling gener efter behandling.
Hel unikt booster SHEALD RECOVERY BALM hudens kollagenproduktion, og er således en naturlig vej til optimalt helet hud.

POST-PEEL COLLECTION indeholder:
- Cleansing Complex, 60 ml
- Sheald Recovery balm, 60 ml
- Extreme Protect SPF 30, 100 ml
1435,00 DKK

Power Hudplejekit, værdi 624,-

Den ultimative BIOEFFECT Power Duo, værdi 624,-

EGF Power Serum passer perfekt sammen med vores EGF Power Cream for en intens power rutine.
Ved at bruge produkterne sammen, har du kombineret kraften fra to yderst effektive formler. Sammen hjælper disse vidunderarbejdere med at styrke hudbarrieren, reducere udseendet af fine linjer, booste fugt og genoprette en sundere hud.

Anvend EGF Power Serum under Imprinting Hydrogel Masken, hvilket maksimerer fordelene ved serums vækstfaktorer. Anvend endelig EGF Power Cream bagefter, da det holder på fugten.
624,00 DKK 385,00 DKK

Pure Calm Collection. Spar 17%

Pure Calm Collection. Spar 17%
Værdi kr. 2.220,-

Fokus: Rosacea og sensitiv hud

PURE CALM COLLECTION består af fire produkter, som alle indeholder beroligende, botaniske ingredienser, super antioxidanter og kraftfuld hydrering, der arbejder for at blødgøre, hydrere og berolige hud der er plaget af rødme. Denne samling af produkter efterlader huden sundere og mere beroliget for en mere ungdommeligt udseendet hud.

Indhold:
• Cleansing Complex, 180 ml
• Pro-Heal Serum Advance+ 15 ml
• Hydra-Cool Serum,15 ml
• Eclipse SPF50+ 100 gr

1835,00 DKK

Pure Clarity Collection. Spar 21%

Pure Clarity Collection - spar 21%
Værdi kr. 2.225,-

Fokus: Akne / uren hud og store porer

PURE CLARITY COLLECTION består af fire produkter, som renser, peeler og beskytter huden samt arbejder for at minimere fremkomsten af urenheder i forbindelse med akne og forstørrede porer.

Indhold:
• Cleansing Complex, 180 ml
• Active Serum, 15 ml
• Hydra-Cool, 15 ml
• Eclipse SPF50+ 100 gr

1740,00 DKK

Pure Radiance Collection. Spar 25%

Pure Radiance Collection - Spar 25%
Værdi kr. 2.930,-

Fokus: Hyperpigmentering

PURE RADIANCE COLLECTION er egnet til dig, som er plaget af hyper-pigmentering og farve-forskelle i ansigtet. Samlingen af produkter minimerer synligheden af mørke pletter og plamager, samt modvirker grå og trist hud.
Produktmixet giver en mild eksfoliering, som skaber en sundere hud med en ensartet hudtone.

Indhold:
• Cleansing Complex, 180 ml
• White Brightening Complex, 30 ml
• White Brightening Serum, 15 ml
• Eclipse SPF50+ 100 gr

2175,00 DKK

Pure Renewal Collection. Spar 27%

Fokus på fine linjer, rynker og opstramning
Værdi. 3.145,- Spar 27%

PURE RENEWAL COLLECTION KIT indeholder fire lækre produkter, som udglatter fine linjer og rynker. Kittet tilfører desuden kraftfuld fugt til huden og har en opstrammende effekt.

INDHOLD: Pure Renewal Collection
- Cleansing Complex, 180 ml
- Active Serum,15 ml
- Youth Complex, 30 ml
- Eclipse SPF50+ 100 ml
2275,00 DKK

Revitalising Kit. Værdi 1805,-

Revitalizing Kit

Indhold:
- Retinol 0.3, 30 ml
- H.A. Intensifier, 15 ml
- CE Ferulic, 15 ml

Retinol 0.3%
Retinol+ Emulsion 0.3 bidrager til at reducere forekomsten af fine linjer, rynker og mørke pletter.
Med Retinol udjævnes hudtonen og hudens struktur styrkes. Synligheden af åbne porer og urenheeder vil også blive reduceret ligesom aldringstegn forårsaget af UV-stråler.

H.A. Intensifier
Er med indhold af Hyaluronsyre, som spiller en vigtig rolle for hudens biologiske egenskaber og er en kraftfuld naturlig fugtbinder, der bidrager til at regulere fugtniveauet i huden

CE Ferulic
Er en revolutionerende antioxidant kombination, som leverer en avanceret beskyttelse mod photoaging og som neutraliserer de frie radikaler. Det hjælper med at opbygge kollagen og yder en kraftfuld antioxidant beskyttelse mod for tidlig aldring.
1200,00 DKK

Sensitiv hud - Regime - SkinCeuticals

Serum 10 er et introduktions-vitamin C-serum til følsom hud om dagen, der tilbyder miljøbeskyttelse og forbedrer udseendet af aldring.
Hjælper med at neutralisere skadelige frie radikaler, der bidrager til atmosfærisk hudældning – miljømæssigt skader og for tidlige ældningstegn forårsaget af frie radikaler fra UVA/UVB-stråling.

Ud over at give fordelene ved C-vitamin hjælper dette antioxidantserum også med at forbedre forekomsten af ??fine linjer og rynker.

Phyto Corrective er et fugtgivende, beroligende gel-serum med botaniske ingredienser, der er ideelt til at berolige og fugte huden og samtidig forbedre visuel rødme. Anvendes ovenpå Serum 10 om morgenen og før din creme om aftenen.

Emollience er formuleret med en eksklusiv kombination af naturlige ekstrakter og æteriske olier, hvilket gør den til en rig, genoprettende ansigtsfugter til tør hud og følsomme hudtyper. Denne ansigtsfugtighedscreme har en elegant, blid formel og en let påføringstekstur.
2190,00 DKK 1752,00 DKK

Skinbetter Holiday Kit. Værdi 2300,-

Skinbetter Holiday Kit indeholder:

- Detoxifying Scrub Mask 60 ml. Full size
- Hydration Boosting Cream, 50 ml. Full size
- Cleansing Gel 60 ml. Travel size
- Alto Defense, 5ml
- InterFuse EYE, 5ml
- AlphaRet Peel Pads, 2 stk.
950,00 DKK

Smooth and Soothe Kit / Mini Fire and Ice Facial

Smooth and Soothe Kit. Spar 9%
Værdi 1.660,-

Det er populært at udføre mini - Fire and Ice behandlinger hjemme hele året rundt.

1. Afrens med vand + Cleansing Complex
2. Både fysisk + biokemisk eksfoliering med Tri-Active Exfoliating Masque
3. Afrens med vand
4. Fugt + antiinflammerende antioxidantboost med Hydra Intensive Cooling Masque
5. Afrens med vand
6. Efterbehandling med produkter der er tilpasset hudtype og problematik

Kan anbefale, at Tri Active Exfoliating Masque anvendes i badet efter afrens. På denne måde påvirkes huden/masken løbende med fugt/damp, således at den ikke udtørrer imens den biokemiske exfoliering står på.
Mini-Fire and Ice behandlingen kan foretages 2-3 gange om ugen og er god til at bekæmpe pigmenteringer, rynker, forstørrede porer, grov hudstruktur samt naturligvis urenheder og akne.
1330,00 DKK

Soberbia Gaveæske - Gratis Mist

Smuk gaveæske med de skønneste produkter

Gaveæsken indeholder:
- Soberbia Spirit Anti-aging Cream, 50 ml
- Soberbia Serum, 30 ml
- Soberbia Contour, 15 ml
- Soberbia Mist, 150 ml

Så længe lager haves...
2270,00 DKK

The Perfect Shaving Kit - Woman

Shaving Kit Woman

Indeholder:
- Bikini Line Repair Cream, 50 ml
- Shaving Gel Woman, 50 ml
- ShaveSafe Razor

Normalpris: 457,-
457,00 DKK 228,50 DKK

The Ultimate Shaving Kit - Man

The Ultimate Shaving Kit - Man

Indeholder:
- Shaving Gel, 100 ml
- AfterShave Repair, 50 ml
- ShaveSafe Razor

Normalpris: 457,-
457,00 DKK 228,50 DKK

Warm Up, Cool Down - Kit. Spar 9%

Warm Up, Cool Down, Kit. Spar 9%

Værdi 1.190,-

Et luksuriøst kit til forkælelse og hjemmebehandling af spa-karakter. Behandlingen foregår i to steps, og fungerer som en dybderens af huden med efterfølgende fugt og næring.

Kittet består af:
- Warmning Honey Cleanser, 120 ml
- Hydra-Intensive Cooling Masque, 120 ml

STEP 1. WARMING HONEY CLEANSER
Massér skånsomt Warning Honey Cleanser ind i fugtet hud og efterlad rensemasken på i 5 minutter. Efter de 5 minutter renses masken af med lunkent vand. For en ægte spa-oplevelse, foretag denne del af behandlingen i et dampende varmt bad.

STEP 2. HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE
Fordel ca. en teskefuld i hele ansigtet og efterlad masken på i 5-10 minutter for næret og gennemfugtet hud. Fjernes med vand. For mere intens og terapeutisk fugt, påfør kun et tyndt lag og lad masken sidde natten over.
1125,00 DKK

Filter by:

Clear All