Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Gaveæsker og kits

Fine gaveæsker og kits

Forkæl dig selv eller den du holder af med en fin gaveæske eller et kit med fra vores fantastiske produktserier.

Du finder fine gaveæsker og kits fra blandt andet iS CLINICAL, Bioeffect, SkinCeuticals, Priori, Environ, Den Originale Dermaroller, March

Inbane, Soberbia og ShaveSafe.

Vi gør opmærksom på at flere af disse gaveæsker og kits kun sælges i en kortere periode.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Active Glow Collection. Værdi 1215,-

Active Glow Collection - Værdi: 1.215,-

• Active Serum 15 ml
• Cleansing Complex, 60 ml
• 3 x Active Peel System Pads

Active Glow Collection består af tre prisvindende og klinisk testede produkter, sammensat i ét eksfolierende og foryngende kit.
Cleansing Complex og Active Serum er formuleret med botaniske ekstrakter og salicylsyre til skånsomt at yde dybderens og eksfoliering af huden, mens Active Peel
System fungerer som en hurtigtvirkende hjemmebehandling i to enkle trin.
Trin 1 yder kontrolleret eksfoliering med en kombination af botaniske syrer
Trin 2 sikrer kraftfuldt hydrering og genskabelse af huden med Extremozymes-teknologi og Copper Tripeptide-1. Dette kits innovative kombination af botaniske ekstrakter, antioxidanter og Extremozymes-teknologi yder hurtige, smukke resultater og en fængende glød.

Den perfekte gave til:
Active Glow Collection er en skøn gave til dem, der ønsker at behandle fine linjer, rynker, en grovere hudtekstur, pigmenteringsfejl og urenheder.
775,00 DKK

Calming Kit. Værdi 2.910,-

Calming Kit - Spar 560,-
På dette skønne kit sparer du 20%.

Indhold:
- Soothing Cleanser, 200 ml
- Phyto Corrective Gel, 30 ml
- CE Ferulic, 30 ml
- Ultra Facial UV Defence SPF50, 30 ml

Kittet indeholder Soothing Cleanser er en mild renseskum med en høj koncentration af forskellige botaniske ekstrakter, der renser huden og samtidig virker beroligende og plejende.

CE Ferulic, som er et patenteret C-vitaminserum om dagen, der giver avanceret miljøbeskyttelse og forbedrer forekomsten af fine linjer og rynker, tab af fasthed og lysner hudens teint.

Phyto Corrective, som indeholder botaniske ingredienser, som fugter og beroliger huden, mens den reducerer synligheden af rødme.

Advanced Brightning UV Defense solbeskyttelse med solfaktor 50. Denne formular har en bredspektret UV-beskyttelse, der hjælper med at forebygge pigmentering forårsaget af solskader.

Anvend produkterne sammen med din dag- og natcreme.
2350,00 DKK

Dermaroller + Roller Cleaner + Ampuller i Box

Den Originale Dermaroller™ + Hyaluronsyre Ampuller

Indhold:
- Dermaroller rulle til hjemmebrug
- Dermaroller™ Cleaner
- Box med 30 Hyaluronsyre Ampuller

Rul dig til en smuk hud! Kan anvendes på ansigtet, halsen og på brystpartiet. Du vil opnå en synlig forbedring af hudens udseende og struktur. Huden rulles blidt med de ultratynde nåle. Behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges op til 200 gange.

Udførlig vejledning medfølger. Dermaroller™ er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE mærket og patenteret med dokumenteret virkning.
1125,00 DKK

Dermaroller + Roller Cleaner + Masker i box

Den Originale Dermaroller™ + Box med masker

Indhold:
- Dermaroller rulle til hjemmebrug
- Dermaroller™ Cleaner
- Box med Dermaroller Mask, 10 stk.

Rul dig til en smuk hud! Kan anvendes på ansigtet, halsen og på brystpartiet. Du vil opnå en synlig forbedring af hudens udseende og struktur.
Huden rulles blidt med de ultratynde nåle. Behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges op til 200 gange.
Udførlig vejledning medfølger.
Dermaroller™ er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE mærket og patenteret med dokumenteret virkning.
1125,00 DKK

Dermaroller Beauty Mouse + Roller Cleaner

Beauty Mousse er særlig effektiv mod cellulite

Rullen stimulerer kollagenfibervæksten og den forbedrer mikrocirkulationen i huden. Den hjælper til med at få hudplejeprodukters aktive ingredienser arbejdet dybere ned i huden.

Roller Cleaner for renholdelse af Dermaroller© og Beauty Mouse© rulle.

Beauty Mouse har tre indbyggede Dermarollers med i alt 480 mikronåle. Har en samlet rullebredde på 50 mm.
Ved regelmæssig brug får huden en frisk og vital udstråling og bliver mere fast. Beauty Mouse™ er særdeles effektiv mod cellulite. Den øgede blodcirkulation øger fedforbrændingen, hvorfor affaldsstofferne udrenses.

Som et effektivt supplement til behandlingen med Beauty Mouse™, kan du anvende Dermaroller™ Anti-Cellulite Cream. Bemærk, at cremen ikke skal bruges sammen med rullen, men påføres på dage, hvor du ikke ruller.
1250,00 DKK

Le Petit, Gift Set

Le Petit - Smuk Gaveæske

Gaveæsken indeholder:
- Natural Tanning Spray, 50 ml
- Black Exfoliator, 5 ml

249,00 DKK 174,00 DKK

Le Triplet Black, Gift Set

The Triplet Black - Luksuskolleketion

Kollektionen indeholder:

- Natural Tanning Spray, 200 ml
- Påføringshandske
- Powder Brush, 176 mm

699,00 DKK 489,00 DKK

L'e'te' Gift Set

dL'e'te' Gift Set - med prisvindende spray

Sættet indeholder:

- Natural Tanning Spray, 200 ml
- Påføringshandske

499,00 DKK 349,00 DKK

Lip Duo Set

Lip Duo Kit, værdi 905,-

YOUTH LIP ELIXIR
Med dens innovative formel kombineres de reneste og mest kraftfulde botaniske ekstrakter og antioxidanter, herunder; Hyaluronsyre, Vitamin C, E & B5, Shea- & Kakaosmør, og den unikke kombination af Extremozymes®, som giver en enestående beskyttelse på flere niveauer mod de mange miljøpåvirkninger, man møder i løbet af dagen.
Derudover består YOUTH LIP ELIXIR også af en masse andre effektive og kraftfulde ingredienser, som alle er med til at hydrere, styrke barriefunktionen, give antioxidant beskyttelse og plumpe læberne op og dermed minimere fine linjer og rynker.

LIP POLISH
En blid og effektiv exfoliator/eksfolieringscreme med kraftfulde antioxidanter af Vitamine C og E, blandet med intenst rige botanisk kakaosmør, som fremmer peelingen og hjælper med at glatte og hydrere læberne, og efterlader dem med en sund glød.
835,00 DKK

Mineral Travel Set

Mineral Travel Set - Mineral Line
Et rejsesæt med fire produkter

Indhold:
CLEANSING WATER, 50 ml. Dette vitaminvand fjerner make-up og toner i en enkelt gestus. Din hud er klar og fuld af vitalitet. Let at bruge og er ideelt til aktive kvinder, der ønsker at spare tid.

VISA DAY, 15 ml. Rémy Laure har kombineret adskillige aktive ingredienser i Visa-dagcremen for at sikre total pleje af din hud hver dag.(Hydrering, beskyttelse og næring).

EYE CONTOUR GEL, 7 ml. Øjenkonturen er et område, der permanent strammes af øjenlågens bevægelser og ansigtsudtryk. Formlen for denne ikke-fedtede gel svarer til de specifikke behov i dette skrøbelige område.

BLACK CREAM, 15 ml. Rémy Laures Black Cream giver dig kraften fra mineraler og sporstoffer, essentielle brændstoffer for cellernes korrekte funktion.
De hjælper med at balancere huden, bidrager til regenerering og beskyttelse, stimulerer energistofskiftet og optimerer cellulær respiration.

Tekstur: Der henvises til de enkelte produktsider
Hudtyper: Der henvises til de enkelte produktsider

Aktive ingredienser:
- Der henvises til de enkelte produktsider

Anvendelse:
- Der henvises til de enkelte produktsider.
Ring for pris

Morsdagsgave, værdi 305,-

MORSDAGSGAVE
Glæd din mor med en fin pakke fra TOP CLINIC
Kr. 250,- (værdi 305,-)

Pakken indeholder:
1 stk. Pedi in a Box, Luxury. 4 step
1 stk. Marc Inbane Natural Tanning Spray, 50 ml
1 stk. Active Peel step 1 og 2 - iS Clinical
1 stk. Neglefilesæt

Pakkes fint ind i cellufanpose + papir og bånd
250,00 DKK

Polish and Repair Duo. Vædi 1420,-

Polish and Repair Duo - Værdi: 1.420,-

Kittet indeholder:
• Cleansing Complex Polish, 120 ml
• Reparative Moisture Emulsion, 50 ml

Polish & Repair Duo består af to af iS Clinicals multifunktionelle favoritter. Med Cleansing Complex Polish, som er skånsom nok til daglig brug, får du dybderenset din huden og du får samtidig en biokemisk og fysisk eksfoliering.
Denne silkebløde gelformel indeholder mikropartikler fra Cellulose og Jojoba for at yde en luksuriøs oplevelse mens hudens overflade skånsomt poleres.

Efter afrensning fornyer og hydrerer Reparative Moisture Emulsion huden. Denne formel yder kraftfuld fugt, en antioxidantrig beskyttelse mod frie radikaler og mindsker synligheden af fine linjer og rynker.

Den perfekte gave til:
Polish & Repair Duo egner sig til alle hudtyper, køn og aldre. Perfekt til minimalisten, der vil have et simpelt og effektivt regime.
889,00 DKK

Post Peel Kit. Spar 15%

POST-PEEL KIT - Værdi 1.700,-

Kittet indeholder tre produkter, som er sammensat til optimal hjemmebehandling efter skønhedsbehandlinger, såsom laserbehandlinger og peels, eller til pleje af sårheling og ar-dannelse, forårsaget af f.eks. brandsår, operation eller hverdagsulykker.

Produktsamlingen renser, lindrer, behandler og beskytter svækket hud, og mindsker effektivt irritation og peeling gener efter behandling.
Hel unikt booster SHEALD RECOVERY BALM hudens kollagenproduktion, og er således en naturlig vej til optimalt helet hud.

POST-PEEL COLLECTION indeholder:
- Cleansing Complex, 60 ml
- Sheald Recovery balm, 60 ml
- Extreme Protect SPF 30, 100 ml
1435,00 DKK

Pure Calm Collection. Spar 23%

Pure Calm Collection. Værdi kr. 2.385,-

Fokus: Rosacea og sensitiv hud

PURE CALM COLLECTION består af fire produkter, som alle indeholder beroligende, botaniske ingredienser, super antioxidanter og kraftfuld hydrering, der arbejder for at blødgøre, hydrere og berolige hud der er plaget af rødme. Denne samling af produkter efterlader huden sundere og mere beroliget for en mere ungdommeligt udseendet hud.

Indhold:
• Cleansing Complex, 180 ml
• Pro-Heal Serum Advance+ 15 ml
• Hydra-Cool Serum,15 ml
• Eclipse SPF50+ 100 gr

1835,00 DKK

Pure Clarity Collection. Spar 25%

Pure Clarity Collection - Værdi kr. 2.320,-

Fokus: Akne / uren hud og store porer

PURE CLARITY COLLECTION består af fire produkter, som renser, peeler og beskytter huden samt arbejder for at minimere fremkomsten af urenheder i forbindelse med akne og forstørrede porer.

Indhold:
• Cleansing Complex, 180 ml
• Active Serum, 15 ml
• Hydra-Cool, 15 ml
• Eclipse SPF50+ 100 gr

1740,00 DKK

Pure Radiance Collection. Spar 29%

Pure Radiance Collection - Værdi kr. 3.090,-

Fokus: Hyperpigmentering

PURE RADIANCE COLLECTION er egnet til dig, som er plaget af hyper-pigmentering og farve-forskelle i ansigtet. Samlingen af produkter minimerer synligheden af mørke pletter og plamager, samt modvirker grå og trist hud.
Produktmixet giver en mild eksfoliering, som skaber en sundere hud med en ensartet hudtone.

Indhold:
• Cleansing Complex, 180 ml
• White Brightening Complex, 30 ml
• White Brightening Serum, 15 ml
• Eclipse SPF50+ 100 gr

2180,00 DKK

Pure Renewal Collection. Spar 29%

Pure Renewal Collection Kit - Værdi 3.200,-

Fokus: På fine linjer, rynker og opstramning

Kittet indeholder fire lækre produkter, som udglatter fine linjer og rynker. Kittet tilfører desuden kraftfuld fugt til huden og har en opstrammende effekt.

INDHOLD: Pure Renewal Collection
- Cleansing Complex, 180 ml
- Active Serum,15 ml
- Youth Complex, 30 ml
- Eclipse SPF50+ 100 ml
2275,00 DKK

Radiance Kit. Værdi 3.080,-

Radiance Kit. Spar 680,-
På dette skønne kit sparer du 20%.

Indhold:
- Simply Clean, 190 ml
- CE Ferulic, 30 ml
- Retinol 0.3, 40 ml
- Advanced Brightening SPF50, 40 ml

Kittet indeholder Simply Clean, som et unikt renseprodukt i gelform, som effektivt fjerner vandfast makeup og overskydende olie for at efterlade huden ren og klar.

CE Ferulic, som er et patenteret C-vitaminserum om dagen, der giver avanceret miljøbeskyttelse og forbedrer forekomsten af fine linjer og rynker, tab af fasthed og lysner hudens teint.

Retinol 0.3 til om natten for at forebygge eller forbedre forekomsten af fine linjer, rynker, misfarvning, pletter og porer ved at accelerere cellulær omsætning. Start med at anvende Retinol 2-3 gange om ugen.

Advanced Brightning UV Defense solbeskyttelse med solfaktor 50. Denne formular har en bredspektret UV-beskyttelse, der hjælper med at forebygge pigmentering forårsaget af solskader.

Anvend produkterne sammen med din dag- og natcreme.
2400,00 DKK

Rehydrate Kit. Værdi 3.170,-

Rehydrate Kit. Spar 670,-
På dette skønne kit sparer du 20%.

Indhold:
- Gentle Cleanser, 190 ml
- CE Ferulic, 30 ml
- H.A Intensifier, 30 ml
- Ultra Facial UV Defence SPF50, 30 ml

Kittet indeholder Gentle Cleanser, som er en blødgørende rensemælk, der effektivt fjerner urenheder og makeup, samtidig med at den styrker hudens barriere.

CE Ferulic, som er et patenteret C-vitaminserum om dagen, der giver avanceret miljøbeskyttelse og forbedrer forekomsten af fine linjer og rynker, tab af fasthed og lysner hudens teint.

H.A. Intensifier Corrective Serum med hyaluronsyre er et korrigerende serum, der hjælper huden til at blive mere fast, glattere og fyldigere.

Ultra Facial UV Defense solbeskyttelse med solfaktor 50. Denne formular har en bredspektret UV-beskyttelse og fugtgivende fordele.

Anvend produkterne sammen med din dag- og
2500,00 DKK

Smooth and Soothe Kit / Mini Fire and Ice Facial

Smooth and Soothe Kit. - Værdi 1.760,-
Spar 14%
Det er populært at udføre mini - Fire and Ice behandlinger hjemme hele året rundt.

1. Afrens med vand + Cleansing Complex
2. Både fysisk + biokemisk eksfoliering med Tri-Active Exfoliating Masque
3. Afrens med vand
4. Fugt + antiinflammerende antioxidantboost med Hydra Intensive Cooling Masque
5. Afrens med vand
6. Efterbehandling med produkter der er tilpasset hudtype og problematik

Kan anbefale, at Tri Active Exfoliating Masque anvendes i badet efter afrens. På denne måde påvirkes huden/masken løbende med fugt/damp, således at den ikke udtørrer imens den biokemiske exfoliering står på.
Mini-Fire and Ice behandlingen kan foretages 2-3 gange om ugen og er god til at bekæmpe pigmenteringer, rynker, forstørrede porer, grov hudstruktur samt naturligvis urenheder og akne.
1515,00 DKK

Soberbia Gaveæske - Gratis Mist

Smuk gaveæske med de skønneste produkter

Gaveæsken indeholder:
- Soberbia Spirit Anti-aging Cream, 50 ml
- Soberbia Serum, 30 ml
- Soberbia Contour, 15 ml
- Soberbia Mist, 150 ml

Så længe lager haves...
2270,00 DKK

The Perfect Shaving Kit - Woman

Shaving Kit Woman

Indeholder:
- Bikini Line Repair Cream, 50 ml
- Shaving Gel Woman, 50 ml
- ShaveSafe Razor

Normalpris: 457,-
457,00 DKK 228,50 DKK

The Ultimate Shaving Kit - Man

The Ultimate Shaving Kit - Man

Indeholder:
- Shaving Gel, 100 ml
- AfterShave Repair, 50 ml
- ShaveSafe Razor

Normalpris: 457,-
457,00 DKK 228,50 DKK

Warm Up, Cool Down - Kit. Spar 9%

Warm Up, Cool Down, Kit. - Værdi 1.325,-

Et luksuriøst kit til forkælelse og hjemmebehandling af spa-karakter. Behandlingen foregår i to steps, og fungerer som en dybderens af huden med efterfølgende fugt og næring.

Kittet består af:
- Warmning Honey Cleanser, 120 ml
- Hydra-Intensive Cooling Masque, 120 ml

STEP 1. WARMING HONEY CLEANSER
Massér skånsomt Warning Honey Cleanser ind i fugtet hud og efterlad rensemasken på i 5 minutter. Efter de 5 minutter renses masken af med lunkent vand. For en ægte spa-oplevelse, foretag denne del af behandlingen i et dampende varmt bad.

STEP 2. HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE
Fordel ca. en teskefuld i hele ansigtet og efterlad masken på i 5-10 minutter for næret og gennemfugtet hud. Fjernes med vand. For mere intens og terapeutisk fugt, påfør kun et tyndt lag og lad masken sidde natten over.
1125,00 DKK

Youth EssentiA Discovery Trio Kit

Youth EssentiA Discovery Trio Kit
Værdi: 1.150,-

Indhold:
• Vita-Peptide Eye Gel (FULL SIZE) – giver masser af fugt og minimerer fine linjer, hævelser og mørke rande.
• C-Quence Serum 1 (10 ml) – leverer A-vitamin, som kan reparere, normalisere og styrke huden.
• Antioxidant Defence Creme (10 ml) – her er der fugt, pleje og heling på programmet. E-vitamin og nærende ingredienser er nøgleordene – foruden den vigtige anti-oxidant effekt, den har.

Kittet er særlig velegnet til:
• Tør hud
• Sensitiv hud (også en hud med Rosacea)
• Moden og soldyrket hud.
840,00 DKK

Filter by:

Clear All