Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
Hyaluronic Glow Setting Mist

Misten fugter din hud i op til 8 timer og forbereder og fikserer din makeup i op til 16 timer.
Dens hudplejeformel inkluderer den eksklusive teknologi med 8 forskellige former for hyaluronsyre samt en unik beskyttende kompleks af Camellia Japonica Flower Extract, ceramider og probiotika, der hjælper med at beskytte mod ydre påvirkninger for en sund og fejlfri hud.
Den er uden alkohol og duftstoffer og er velegnet til alle hudtyper.

Med denne mist kan du booste din huds ungdommelighed med kraften fra vores eksklusive teknologi med 8 forskellige former for hyaluronsyre, der sikrer huden en tredobbelt fugtgivning:
- Hyaluronsyre med høj molekylvægt giver øjeblikkelig og intens fugtgivning til hudens overfladelag og forhindrer dehydrering.
- Hyaluronsyre med medium molekylvægt giver fylde til huden og giver en glattere hudoverflade.
- Hyaluronsyre med lav molekylvægt sikrer en dybere og langvarig fugtgivning af overhuden.

Hyaluronic Glow Setting Mist har også indhold af komplekset med Camellia Japonica-blomster som består af delikate blomster, der længe har været anvendt asiatisk hudpleje for deres antioxidant-berigede egenskaber og evne til at berolige og forynge huden.
Freshbiome-komplekset er en kraftfuld aktiv ingrediens, der indeholder 3 probiotika og 4 ceramider for at styrke hudens barriere indefra, mindske porer og opretholde balancen mellem olie og fugt.
Producent: By Terry
Tilgængelighed: På lager
Før pris: 350,00 DKK
245,00 DKK
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fri fragt i DK ved ordrer over 399,-

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

R-Spinasome Ultimate Face Oil

R-Spinasome Face Oil
Squalanebaseret olie formuleret med R-spinasome® Complex, en selvregenererende kraftfuld antioxidant.

Denne bemærkelsesværdige ansigtsolie er en helt naturlig eliksir, der udnytter foryngende egenskaberne ved R-spinasome® sammen med squalane, vitamin F, Kukui nøddeolie og sort spidskommenolie.
Disse ingredienser arbejder i harmoni for at bekæmpe aldersrelaterede hudproblemer som tab af elasticitet, fasthed og hydrering. Derudover giver den en beroligende skjold mod miljøskader.

Det, der skiller R-Spinasome Ultimate Face Oil ud, er dens hurtige absorption og alsidighed. Den integrerer problemfrit i enhver hudplejerutine og passer perfekt mellem dine rensning og påføring af fugtighedscreme.
559,00 DKK 503,10 DKK