Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Hyaluronic Glow Setting Mist

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Hyaluronic Glow Setting Mist

Hyaluronic Glow Setting Mist

Misten fugter din hud i op til 8 timer og forbereder og fikserer din makeup i op til 16 timer.
Dens hudplejeformel inkluderer den eksklusive teknologi med 8 forskellige former for hyaluronsyre samt en unik beskyttende kompleks af Camellia Japonica Flower Extract, ceramider og probiotika, der hjælper med at beskytte mod ydre påvirkninger for en sund og fejlfri hud.
Den er uden alkohol og duftstoffer og er velegnet til alle hudtyper.

Med denne mist kan du booste din huds ungdommelighed med kraften fra vores eksklusive teknologi med 8 forskellige former for hyaluronsyre, der sikrer huden en tredobbelt fugtgivning:
- Hyaluronsyre med høj molekylvægt giver øjeblikkelig og intens fugtgivning til hudens overfladelag og forhindrer dehydrering.
- Hyaluronsyre med medium molekylvægt giver fylde til huden og giver en glattere hudoverflade.
- Hyaluronsyre med lav molekylvægt sikrer en dybere og langvarig fugtgivning af overhuden.

Hyaluronic Glow Setting Mist har også indhold af komplekset med Camellia Japonica-blomster som består af delikate blomster, der længe har været anvendt asiatisk hudpleje for deres antioxidant-berigede egenskaber og evne til at berolige og forynge huden.
Freshbiome-komplekset er en kraftfuld aktiv ingrediens, der indeholder 3 probiotika og 4 ceramider for at styrke hudens barriere indefra, mindske porer og opretholde balancen mellem olie og fugt.
350,00 DKK