Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
Hyaluronic Hydra-Primer - en kraftfuld ansigtsprimer.
Denne primer skaber den perfekte makeupbase. Er med indhold af Hyaluronsyre som hjælper med at øge og opretholde et optimalt fugtniveau, så huden ser mere fast og fyldig ud.
Den slører øjeblikkeligt pletter og ufuldkommenheder, minimere porer, udjævne hudtonen, udfylde fine linjer og kontrollere skinnende hud. Vægtløs moussetekstur.
Er med en unik formel. Hyaluronsyren har en ekstreme evne til at binde vand, og kan opretholde op til 1.000 gange sin egen vægt i fugt. Dette gør det til en kraftig fugtighedsbevarer, der giver dyb hydrering og kan midlertidigt reducere synligheden af fine linjer og rynker. Ud over at fylde og fugte huden, har hyaluronsyre antioxidantegenskaber og styrker hudens naturlige barriere.

Hyaluronic Hydra Primer forbedrer hudens fasthed og efterlader den glat. Den skjuler ufuldkommenheder, matificerer huden, reducerer glans, og udfylder fine linjer og rynker. Samtidig hjælper den makeup til at holde længere.

ANVENDELSE:
Påfør et tyndt lag af Hyaluronic Hydra-Primer i ansigtet, på øjenlåg, omkring øjne og læber med Tool-Expert Dual-Ended Brush eller med fordel med fingerspidserne. Anvendes alene eller før makeup for at udjævne hudtonen.
Påfør på porer, pletter og ufuldkommenheder for en øjeblikkelig sløringseffekt.
Bland en lille mængde primer med din foundation for at lette dækningen.
Slut af med Hyaluronic Hydra-Powder som setting.
Producent: By Terry
Tilgængelighed: På lager
Før pris: 395,00 DKK
276,50 DKK
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fri fragt i DK ved ordrer over 399,-

*
*
*