Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
Hyaluronic Pressed Hydra-Powder 8HA

En transparent fixeringspudder i kompakt form giver din hud næring, dækker fejl og udvisker porer, fine linjer samt rynker. Den lette formel sikrer en naturlig og usynlig finish for en fejlfri hud.

Er den ultimative løsning til at opnå en fejlfri makeup og samtidig sikre optimal hydrering af din hud. Den unikke formel indeholder hele 8 forskellige typer hyaluronsyre, præsenteret i 3 forskellige molekylvægte (lav, medium og høj).
Denne kombination sikrer ikke kun intens og øjeblikkelig hydrering på hudens overflade for at forhindre dehydrering, men også en fyldig effekt, der udglatter hudens tekstur, samt en dyb og langvarig hydrering af epidermis.

I en rejsvenlig og kompakt emballage som er udstyret med et integreret spejl og en praktisk puf, hvilket gør det let at opfriske din makeup når som helst og hvor som helst. Perfekt til at holde din makeup fejlfri og beskyttet hele dagen, uanset hvor dine eventyr fører dig hen.

Med hele 70% mineralbaserede ingredienser og en ren vegansk formel er vores pudder ikke kun skånsom mod huden, men også en etisk valg. Glimmerperlerne i formularen giver ikke kun en silkeblød "second skin" følelse, men forlænger også holdbarheden af din makeup, mens de absorberer overfladisk glans og slører ufuldkommenheder.
Producent: By Terry
Tilgængelighed: På lager
Før pris: 359,00 DKK
251,00 DKK
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fri fragt i DK ved ordrer over 399,-

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

Hyaluronic Hydra Powder 8HA

Hyaluronic Hydra Powder Loose

Er en silkeblød og transparent løs pudder med forbedrende egenskaber for huden. Det fikserer din makeup og skaber illusionen af en mere glat hudoverflade.
Hyaluronic Hydra-Powder Loose er det ultimative finish-produkt. Dette transparente løse pudder er formuleret med hyaluronsyre, der arbejder for at skjule porer og fine linjer samtidig med, at det forhindrer skinnende hud uden at tørre huden ud.

Det ultrafine pudder er fugtgivende og indeholder hyaluronsyre, der udglatter ujævnheder på huden og skaber en fuldendt finish uden at give et overpudret udseende. Hyaluronic Hydra-Powder er et favoritprodukt fra By Terry. Det er velegnet til påføring i hele ansigtet, selv under øjnene for yderligere lys og fiksering.

ANVENDELSE:
Omrystes før brug. Brugt Dual-Ended Liquid & Powder Brush eller Retractable Kabuki Brush at fange den nødvendige mængde pudder. Bank overskydende pudder mod dåsen og påfør over hele dit ansigt på foundation eller umiddelbart efter primer. For de bedste resultater skal du prime din hud med Hyaluronic Hydra-Primer.
Til touch-ups anbefales du anvende med fingerspidserne på områder, der skal korrigeres for at absorbere olie og neutralisere uønsket glans.
359,00 DKK 251,00 DKK