Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Mascara

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Lash-Expert Twist Brush N1 - Master Black

Innovativ mascara med "2-Step Twist" børste til ekstra længde og fylde på vipperne.

Dobbeltvirkende sort mascara med innovativ "2-Step Twist"" børste, der giver både ekstra længde og fylde til dine vipper med et professionelt og perfekt resultat. Mascaraen fugter vipperne uden at tvære ud eller smuldre, bliver hvor det skal hele dagen og er nem at rense af.
Er designet til at forbedre og nære dine vipper. Me en nærende formulering med indhold af Jojoba, oliven og avocadoolie styrker og nærer. Carnauba- og Candelillavax former, keratin styrker og fremmer vækst. Intens sorte pigmenter giver dramatisk effekt.

ANVENDELSE:
Position 1 hjælper dig med at adskille vipper og skabe længde.
Drej til position 2 for at skabe fylde.
245,00 DKK 171,50 DKK

Mascara Terrybly N1 - Black Parti-Pris

Mascara Terrybly - Black Parti-Pris

Denne mascara aktiverer væksten fra rod til spids. Mascara Terrybly ikke kun en makeup-produkt, men også en plejende serum-mascara, der tager sig af dine vipper på flere niveauer. Det er ideelt for dig, som ønsker smukke, fyldige og længere vipper samtidig med langvarig pleje og sundhed.

Mascara Terrybly indeholder Lumicoat® Care-teknologi, som er udviklet til at øge vippernes fylde og længde. Det giver et fyldigere og mere markant udseende til dine vipper.
Formuleringen af Terrybly Mascara sigter ikke kun mod kosmetiske fordele, men også på vippernes sundhed. Den hjælper med at styrke vipperne og forhindre, at de falder af, hvilket kan resultere i mere sunde og robuste vipper.
Mascaraen er beriget med flere plejende ingredienser, såsom fugtgivende hyaluronsyre, reparerende og beskyttende kollagen samt næringsrige planteproteiner. Disse ingredienser arbejder sammen for at bevare og forbedre vippernes tilstand.

ANVENDELSE:
Placer børsten ved roden af dine øverste vipper. Hold børsten vandret og bevæg den forsigtigt mod spidsen af vipperne i en zigzagbevægelse. Dette hjælper med at adskille vipperne og påføre jævnt produkt. Gentag dette trin efter behov for at opbygge ønsket mængde volumen og længde.
Spidsen af børsten er ideel til justering af effekten og til de nederste vipper med lette bevægelser.

NB! For en mere markant aftenmakeup kan du anvende tre lag Mascara Terrybly Waterproof og afslutte med By Terry Ligne Blackstar (Flydende eyeliner).
319,00 DKK 223,00 DKK