Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Mascara

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Extreme Volume Mascara 04

EVAGARDEN Extreme Volume Mascara. Farve: Sort
Giver en fantastisk effekt.

Dækker vipperne for maksimalt volumen, langvarig holdbarhed og beskyttelse mod daglige påvirkninger takket være 6 naturligt afledte aktive ingredienser.
Ved hver påføring bliver vipperne indhyllet i en blød creme, der kan fortykke dem for at opnå ekstrem volumen.
Giver vipperne en forlængende og volumengivende effekt hele dagen. Utrolige vipper, buede, multiplicerede, forstørrede og længere end nogensinde.

Anvendelse:
Påfør mascaraen fra bunden af vipperne og opad ved at dreje applikatoren og gentag flere gange, indtil den ønskede effekt opnås.
Hold skaftet lodret for at løfte vipperne. Hold den vandret for at påføre produktet på det ydre hjørne af vipperne for en vifteeffekt.
180,00 DKK

Primer Lash Mascara 02

Primer Lash Mascara - EVAGARDEN
En eksklusiv og effektiv hvid base.

Med denne kan du forstærke finishen af alle EVAGARDEN mascaraer. Den indeholder jasminvoks, bærvoks, carnaubavoks og rødalgepulver med fugtgivende og beroligende egenskaber.
For intenst voluminøse, forlængede, fyldige og samtidig bløde og lette vipper. Den påføres, tørrer og dækkes med den valgte mascara.

Dens cremede formel, beriget med volumengivende pulvere, giver fylde og struktur til vipperne, mens de holdes bløde og letter den efterfølgende påføring af mascaraen, som glider let mellem vipperne og blender perfekt uden at tynge øjnene ned.

Den specielle børste med et asymmetrisk design gør det nemmere at samle produktet op og tillader en optimal påføring over hele længden af vipperne, både de nederste og øverste.

Anvendelse:
Påfør denne primer før din mascara på rene øjenvipper ved at fordele produktet over hele længden og lad det tørre et øjeblik.
Påfør derefter din favorit EVAGARDEN-mascara fra rod til spids, og dæk den hvide bund godt.
180,00 DKK

StayLong Mascara 23

StayLong Mascara - EVAGARDEN
Farve: Sort
For utroligt voluminøse, lange, modstandsdygtige og eksplosive øjenvipper!

Uanset hvor lang din dag er, eller hvor travlt du har det, vil StayLong Mascara holde sig på plads og sikre et fejlfrit look hele tiden. Det giver dig mulighed for at møde dagen med selvtillid, velvidende at dit look vil forblive perfekt indtil aften.

Takket være dens unikke langtidsholdbare formel, rig på plantevoks og naturlige aktive ingredienser som arginin og sheasmør, er StayLong den smudge- og restfri mascara, der giver overdreven volumen uden at tynge vipperne ned.

Den specielt designede koniske børste med gummibørster griber og adskiller vipperne, hvilket skaber en fantastisk vifteeffekt.

Anvendelse:
Påfør mascaraen fra bunden af vipperne og opad ved at rotere applikatoren og gentag flere gange, indtil den ønskede effekt opnås.
Hold stangen lodret for at løfte vipperne. Hold den vandret for at påføre produktet på det ydre hjørne af vipperne for en vifteeffekt.
190,00 DKK