Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

MK Olie og Aronia

Beauty begins inside! Maybritt Krewalds essentielle olier giver et værdifuldt bidrag til en sund hud og et godt helbred. En rigtig god start på dagen.

MK Olien findes i tre udgaver: W = hende, M = ham, O = børn og unge, gravide og ammende, ham og hende. MK juicen: N er neutral. A er sødet med lidt økologisk æblejuice.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

MK Aronia Juice - A, 500 ml

MK Aronia Juice A

A er en ren, økologisk koncentreret Aroniajuice tilsat økologisk æblejuice. Den meget koncentrerede Aroniajuice blandes nænsomt med juice af økologiske æbler for en sødere smag.
Ved at blande Aronia og økologisk æblejuice dannes et antioxidantkomplex, som har vist sig fordelagtigt for den generelle sundhed, samt til reduktion af frie radikaler, samtidigt med at det giver en sødere smag.

Anbefales sammen med MK organic pure oil.
119,00 DKK

MK Aronia Juice Neutral - N, 500 ml

MK Aronia Juice Neutral - N

N er en ren, økologisk og stærk koncentreret Aroniajuice uden tilsætningsstoffer og med en overlegen ORAC-værdi, 3 gange højere end i friskpresset Aroniajuice.
Aroniabærret topper listen over superfrugter. Intet andet bær eller frugt har et så højt indhold af anthocyaniner og dermed antioxidanter, som Aroniabær.

Anbefales sammen med MK Olie.
119,00 DKK

MK Olie Men - M, 500 ml

MK Olie Men - M

M er en potent olieblanding specielt fremstillet til mænd. Den indeholder østrigsk græskarkerneolie, hybenkerneolie, hørfrøolie, sesamolie og kæmpenatlysolie. Duften og smagen af soltørrede tomater og østrigske græskar gør den velsmagende oliekombination, som også er velgørende for fordøjelsen.

Anbefales sammen med MK organic pure aronia juice.
329,00 DKK

MK Olie Women - W, 500 ml

MK Olie Women - W

W indeholder en økologisk, eksklusiv blanding af olier specielt udviklet for kvinder, der ønsker det ultimative indenfor hud-og kropspleje. MD organic pure oil W er en lækker blanding af eksklusive økologiske frøekstrakter og indeholder sortkommen, hør, hybenkerne, sesam og natlys.
Sortkommen indeholder essentielle fedtsyrer og bitterstoffer, som er afgørende for fordøjelsen og har en beroligende og harmoniserende effekt på huden.
Hybenkerneolie bidrager med sin vitale antioxidantsammensætning og sine essentielle fedtsyrer til hudregeneration. Har en opstrammende virkning på huden og giver et varigt bidrag til en balanceret indtagelse af fedtsyre.

Anbefales sammen med MK organic pure aronia juice.
329,00 DKK

MK Olie, Original - O, 500 ml

MK Olie Original - O

O er speielt designet til hele familien og består af udvalgt økologisk hybenkerneolie, kæmpnatlysolie, sesamolie og hørfrøolie.
Indholdet af kæmpenatlysolie og hybenkerneolie giver milde smagsnoter, samt et højt indhold af aktiverede essentielle fedtsyrer, hvilket gør den velegnet til hele familien.

Anbefales sammen med MK organic pure aronia juice.
329,00 DKK

MK Olie og Aronia

 

Skønhed begynder indefra med MK Olie! Maybritt Krewald’s forskere har brugt mange år på at studere effekten af essentielle olier på kroppen. Ved at blande de eksklusive essentielle olier udvundet af omhyggeligt udvalgte økologisk dyrkede afgrøder har Maybritt Krewald opdaget nogle essentielle olier, der aktivt giver et værdifuldt bidrag til en sund hud og et godt helbred i almindelighed. Essentielle fedtsyrer er fedtsyrer, som kroppen kræver for et godt helbred og som kroppen ikke selv kan skabe på egen hånd. De skal indtages gennem kosten. Hvis der er ændringer i sammensætningen af fedtsyrer kan det påvirke hudens struktur, funktion og udseende. Uden hjælp fra essentielle olier er det umuligt at producere sunde hudceller.

 

MK Olie organic pure oil

- Øger optagesen af næringsstofferne i cremer og serum

- Balancerer hormonsystemet
- Hjælper på acneproblemer pga. hormonbalance
- Balancerer blodsukkeret (mindre lyst til søde sager)
- Forbedrer kroppen med basiskGør huden mere elastisk, ren, fugtet og uden irritation
- Øger forbrændingen
- Styrker immunforsvaret
- Giver velvære, bedre humør og meget mere energi

 

MK organic pure aronia

- Beskytter kroppen mod for tidlig aldring

- Hjælper cellerne til at holde sig friske og spændstige
- Mindsker risikoen for åreforkalkning og blodpropper i hjertet
- Hjælper med til at kroppen renses for tungmetaller og affaldsstoffer
- Stabiliserer blodsukkeret – gavnlig effekt for diabetiker
- Har god effekt på for høj blodtryk
- Styrker de små kar i huden, på kroppen og i øjnene
- Virker virus og bakterie dræbende

 

Fedt forbrænder fedt

Fedt forbrænder fedt – og én af de mest effektive måder at forbrænde fedt og få en lav fedtprocent på, er ved at drikke et MK shot 2-3 gange dagligt før måltiderne. Ikke nok med at det øger forbrændingen betragteligt og stabiliserer blodsukkeret, det øger også din udholdenhed ved træning og får kiloene til at rasle af – uden sult. Du kan bruge MK shotten som eneste slankemiddel sammen med træning eller du kan vælge at kombinere med forskellige slankebehandlinger og kostrådgivning. Uanset hvad, vil du se et hurtigere og mere effektivt og holdbart resultat ved at kombinere din slankekur med MK produkterne.

 

OBS: Ved slankebehandling og detox anbefales der altid følgende specielle dosering: 2 spsk MK olie + 2 spsk MK aronia N – 3 x dagligt før måltiderne. Du kan vælge mellem MK olie til kvinder, mænd eller børn/gravide. Olien skal altid kombineres med MK aronia N ved detox- og slankebehandling.

 

Reducerer problemer med uren hud

MK olie har en fantastisk virkning på uren hud, og kan medvirke til, at man slipper helt for urenheder i huden fordi den virker indefra. Olien blandes med lige dele MK aroniajuice til en lækker MK shot, som indtages lige før måltiderne 2-3 gange dagligt for at opnå den største og hurtigste effekt på huden. Problemer med tør og sart hud reduceres også hurtigt ved dagligt brug, fordi MK olie & juice virker indefra i dybden som en beroligende anti-age boostning som giver huden et helt nyt og lækkert look.

 

Vejrets indflydelse på huden

Skiftet mellem de varme solskinsdage til det tørre indeklima og de iskolde vintermorgener bringer de flestes hud ud af balance. Når huden kommer i ubalance er det bedste trick altid at smøre huden indefra ved at tilføre de livsessentielle olier til huden. For at optage nok af de rigtige olier sådan, at man kan føle det i huden er det nødvendigt at tage en daglig olieshot som indeholder den rigtige blanding af omegaolier. MK Olie indeholder alt det der skal til for, at huden får sin næring og bliver boostet til hurtigt at regenerere og komme i balance igen. Og det giver en dejlig følelse at mærke, at huden kan være i balance selvom det er både koldt og blæsende.

 

Ved at fugte huden indefra får ma oven i købet den fordel, at huden hverken bliver udtørret, rød eller sart mere – og du kan gå vinteren i møde med den smukkeste hud nogensinde.

 

MK olie & juice rejsekits

MK olie og juice findes i en rejsekit, som nemt kan medbringes på rejser og i håndbagagen på flyet. Med MK rejsekit har man førstehjælp til huden på rejsen og kan samtidigt detoxe kroppen helt uden anstrengelse.

 

MK rejsekit forhindrer vægtstigning og forbereder og beskytter samtidig huden mod solens skadelige virkning. Med et MK rejsekit i rejsetasken forhindres uren hud, soleksem og afskalning på ferien og hudens farve bliver dybere og holder længere efter, at du er kommet hjem.

 

Ferieforkølelser forhindres fordi hudens slimhinder får bedre beskyttelse og giver dig den daglige essentielle næring som kroppen har brug for.  Med MK rejsekit undgår du effektivt slankekure eller detox direkte efter ferien fordi MK Travelkit sørger for at holde kroppen og huden i form, så mam kan koncentrere sig om at slappe af og restituere.

 

MK rejsekit består af en 100 ml MK olie (W, O, M) og en 100 ml aronia (N) som er godkendt til håndbagagen i flyet og som holder i op til 3 dage ved 1 daglig MK shot før et måltid. For smuk og vedligeholdt hud, og en dyb flot hudtone holder 1 MK Travelkit, taget som shot 1 gang om dagen før et måltid, i 3 dage. For nem ferie-detox og for at undgå vægtstigning bør 2 MK Travelkits medbringes per 3 dages rejse og bør indtages 2 gange dagligt morgen og aften inden et måltid.