Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Om klinikken

TOP CLINIC er en hud og- skønhedsklinik for ham & hende med luksus og velvære for dig, som vægter kvalitet, hygiejne, god atmosfære og veluddannet personale meget højt.
Vi har alle den statsanerkendte uddannelse som kosmetikere. Vi holder os konstant ajour med de sidste trends indenfor makeup og hudpleje ved at deltage på kurser og messer og vi holder os ikke tilbage med nye tiltag, hvis de kan gøre en forskel. Vi er en klinik med en bred erfaring og ekspertise og har eksisteret siden september 2000.

 

Velkommen hos TOP CLINIC

Du finder TOP CLINIC i en lille hyggelig gård med indgang fra gågaden. Med vores næsten 300 m2 har vi god plads til både hudplejeklinik og en spændende butik med et stort udvalg af markedets hotteste produkter indenfor hudpleje. Vort produktsortiment er sammensat, så det kan dække ethvert behov og derfor tilbydes der også behandlinger med dybdegående kliniske ingredienser, som har en høj standard for kliniske effekter og som er bygget op med den nyeste kundskab indenfor hudvidenskab, hvilket kan bidrage til at holde huden glat, smidig og smuk i mange år fremover.

 

Personalet hos TOP CLINIC

 

Else Top Clinic

Else Møller Larsen
Indehaver, kosmetiker og mikropigmentist

Jeg holder utrolig meget af den tætte kontakt, som jeg har med mine kunder. Jeg tilbyder et højt fagligt niveau og er meget resultatorienteret med hensyn til mine behandlinger og produkter.
Jeg prioriterer meget højt at give mine kunder en kompetent vejledning i såvel produkter som behandlinger, ligesom det er også er vigtigt for mig, at kunden får koblet fuldstændig fra, når man er på klinikken. Jeg opdaterer konstant min faglige viden ved at deltage på kurser og messer og holder mig ikke tilbage for nye tiltag, hvis de kan gøre en forskel.

Anne Top Clinic

Anne Rørbæk Jensen
Kosmetiker

Jeg nyder at komme på arbejde hver dag, for at forkæle mine kunder. For mig er det vigtig, at mine kunder oplever en rolig og afslappende atmosfære, og glemmer den travle hverdag. I mit arbejde sætter jeg stor pris på den daglige kundekontakt og ikke mindst at kunne bidrage til optimering at din hud, samt velvære. Jeg elsker at se resultater og kunne gøre en positiv forskel for din hudpleje og velvære såvel via behandlinger som produktvejledning. Jeg er meget servicemindet og du vil møde mig, som en glad og positiv pige, der vil dig det allerbedste.

Thyra Top Clinic

Thyra Maria Colding
Kosmetiker, vippetekniker og Cryopen-behandler

I mit professionelle arbejde, vil jeg være med til, at gøre en forskel for andre. Jeg vil kunne hjælpe de der er resultatsøgende, ved at udføre og vejlede i målrettede behandlinger og produkter. De der har en hektisk hverdag og har brug for at koble fra med en behandler der har rolige hænder. Jeg holder meget af i mit arbejde at kunne give kunden en behagelig og afstressende oplevelse. Jeg har gode hænder og elsker at give massage til ansigt- og krop. Jeg er en meget glad og positiv person, der har et ønske om at levere en professionel, rolig og grundig behandling.

Tina Top Clinic

Tina Madeckt
Kosmetiker og Mikropigmentist

Skønhed, hudpleje, velvære og sundhed har altid haft min interesse og er blevet min store passion. Jeg holder mig konstant opdateret med hvad der rører sig inde for branchen. Jeg er resultatorienteret og stræber efter at gøre en forskel. Jeg giver en personlig vejledning og rådgivning så vi sammen finder frem til det der er det bedste for lige netop dig. Jeg er rolig af sind og kan godt lide at give folk en oplevelse af at komme lidt væk fra den travle hverdag, slappe helt af, føle sig godt tilpas og gå fra behandlingen med fornyet energi.

Nina Top Clinic

Nina Kristensen
Kosmetiker og negleteknikker

Jeg elsker mit fag, hvor jeg har den tætte kontakt til mine kunder. Jeg sætter en kæmpe ære i at udføre professionelle behandlinger. Det meget vigtigt for mig, at kunden føler sig godt tilpas og at der er en god og tryg atmosfære til stede. Jeg tager imod mine kunder med et smil og med en paratviden i både behandling og produkter, så jeg kan afdække min kundes behov og afhjælpe eventuelle problematikker. Jeg er meget kvalitetsbevidst og vil give den bedste vejledning til mine kunder og det glæder mig at se mine kunder komme igen.

Mia Top Clinic

Mia Wiggers Møller
Kosmetiker

Jeg er rolig af sind, og som din kosmetiker er mit mål altid at give dig en oplevelse af at slappe helt af og føle dig godt tilpas. Det er vigtigt for mig, at du går fra din behandling med fornyet energi. Jeg elsker at se resultater og kunne gøre en positiv forskel for din hud. Derfor vil du opleve, at jeg tager mig god  tid til både behandlinger og produktvejledning.

Mine yndlingsbehandlinger er hvor jeg skaber synlige resultater. Det er meget tilfredsstillende at se en glad kunde og give vedkommende et resultat, som man kan være stolt af.

Kattrine Rafael Jensen
Kosmetikerelev, 2. års elev

Jeg er under uddannelse til kosmetiker og efter mit grundforløb på skolen er jeg nu blevet en del af teamet hos TOP CLINIC. 
Faget er min store interesse og jeg brænder for at lære endnu mere. Jeg elsker kundekontakten og det at kunne gøre en forskel, med fokus på dine ønsker og behov. Jeg er positiv og empatisk. Omhyggelig og detaljeorienteret i mine behandlinger og sætter en ære i at give en god oplevelse, hvor du som kunde føler dig godt tilpas og har haft en oplevelse af velvære og går herfra med et godt resultat. Jeg tilbyder blandt andet ansigtsbehandling med hudslibning til kun 500 kr. og ellers er der 20% rabat på behandlinger udført af mig.

Gæstebehandlere

Behandlere tilknyttet TOP CLINIC

NEGLE: 
Bilge Önder, negletekniker

FILLERS:
Katja Caglak, kosmetisk sygeplejerske. Indehaver af Evig Smuk, Kosmetisk skønhesklinik i Skanderborg.

LASER + CRYO TERAPI:
Karina Dalboe Nielsen, sygeplejerske og autoriseret laserterapeut og indehaver af Cosmetic Laser Klinik La Vida, Nykøbing Falster.

FYSIURGISK MASSØR:
Susanne Hendriksen, også uddannet akupunktør. Udfører Fysiurgisk massage, Hot-stone massage mv. og behandlinger med akupunktur og kranio-sakral terapi.

 

Klinikkens åbningstider

Mandag: 09.00-17.30

Tirsdag: 09.00-19.00

Onsdag: 09.00-17.30

Torsdag: 09.00-19.00

Fredag: 09.00-17.30

Lørdag: 09.00-13.00


Kontakt

TOP CLINIC

Nørregade 10A

7100 Vejle

T: +45 75835095

E: mail@topclinic.dk

 

Afbudspolitik

Afbud til en behandling skal ske til klinikken 24 timer før den afltalte tid. De 24 timer er til for, at vi som behandler kan tilgodese andre kunders ønske – og for at vores tid ikke skal gå tabt. Vi tilbyder dig derfor den service, at du får en reminder på din tidsbestilling 24 timer før din aftale – på en sms eller e-mail.

Ved afbud samme dag, betales 50% af behandlingens pris.
Ved udeblivelse betales 100% af behandlingens pris.

Ønsker du at melde afbud, eller at ændre din tid kan du ringe på tlf. 7583 5095.
Er vi optaget, kan der lægges en telefonbesked. Dette gælder også udenfor klinikkens åbningstid. Afbud accepteres ikke via facebook.
Vi håber på forståelse herfor, da det er lavet af hensyn til alle. Vi tager naturligvis højde for akut sygdom.

 

Betalingsmuligheder

Kortbetaling: Der kan modtages betalinger med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, Mastercard, Mastercard Direct og Maestro. Derudover også betalingskort fra City Vejle og Gavekortet.dk

Gavekort: Et gavekort er en dejlig gave, uanset om modtageren vælger at få en behandling eller produkter. Vi pakker dit gavekort flot ind sammen med en brochure og en cremeprøve. Har du ikke mulighed for at afhente det på klinikken, fremsender vi det gerne til dig eller til modtageren. Du kan købe gavekortet på vores webshop.

Gavekort – wellness pakker: Hos TOP CLINIC modtager vi gavekort til udvalgte behandlinger fra Go Dream og Smart Box. Behandlingerne finder du ved at gå ind på deres hjemmeside eller man kan læse om det i det vedlagte materiale sammen med dit gavekort.