Om klinikken

En hud og- skønhedsklinik for ham & hende med luksus og velvære for dig, som vægter kvalitet, hygiejne, god atmosfære og veluddannet personale meget højt. Vi holder os konstant ajour med de sidste trends indenfor makeup og hudpleje ved at deltage på kurser og messer og vi holder os ikke tilbage med nye tiltag, hvis de kan gøre en forskel. Vi er en klinik med en bred erfaring og ekspertise og har eksisteret siden september 2000.

Velkommen til TOP CLINIC

Du finder TOP CLINIC i en lille hyggelig gård med indgang fra gågaden. Med vores godt 270 m2 har vi god plads til både hudplejeklinik og en spændende butik med et stort udvalg af markedets hotteste produkter indenfor hudpleje. Vort produktsortiment er sammensat, så det kan dække ethvert behov og derfor tilbydes der også behandlinger med dybdegående kliniske ingredienser, som har en høj standard for kliniske effekter og som er bygget op med den nyeste kundskab indenfor hudvidenskab, hvilket kan bidrage til at holde huden glat, smidig og smuk i mange år fremover.

 


Personalet hos TOP CLINIC

Else Møller Larsen

Indehaver, kosmetiker og mikropigmentist

“Jeg holder utrolig meget af den tætte kontakt, som jeg har med mine kunder. Som uddannet kosmetiker og mikropigmentist tilbyder jeg et højt fagligt niveau og er meget resultatorienteret med hensyn til mine behandlinger og produkter.
Jeg prioriterer meget højt at give mine kunder en kompetent vejledning i såvel produkter som behandlinger, ligesom det er også er vigtigt for mig, at kunden får koblet fuldstændig fra, når man er på klinikken. Jeg opdaterer konstant min faglige viden ved at deltage på kurser og messer og holder mig ikke tilbage for nye tiltag, hvis de kan gøre en forskel.”

Behandlinger som jeg tilbyder dig:
Vipper og bryn, vippeløft, permanent makeup af eyeliner og bryn, epilering, hårfjerning af hår i ansigtet med voks, ansigtsbehandlinger med AHA, HydraFacial, Intraceuticals Oxygen Lift, EPI DAB Micro Needling, Micro Needling, e-Dermastamp, samt Beauty Angel lysbehandling. Derudover tilbyder jeg gratis hudanalyser med rådgivning.

Anne Jensen

Kosmetiker

“Jeg nyder at komme på arbejde hver dag, for at forkæle mine kunder. For mig er det vigtig, at mine kunder oplever en rolig og afslappende atmosfære, og glemmer den travle hverdag. I mit arbejde sætter jeg stor pris på den daglige kundekontakt og ikke mindst at kunne bidrage til optimering at din hud, samt velvære. Jeg elsker at se resultater og kunne gøre en positiv forskel for din hudpleje og velvære såvel via behandlinger som produktvejledning. Jeg er meget servicemindet og du vil møde mig, som en glad og positiv pige, der vil dig det allerbedste.”

Behandlinger som jeg tilbyder dig:
Vipper og bryn, vippeløft, hårfjerning af hår i ansigtet og på kroppen med voks, klassiske ansigtsbehandlinger og ansigtsbehandlinger med AHA eller diamantslibning, HydraFacial, Intraceuticals Oxygen Lift, manicure og pedicure med neglelak og Shellac, kropsmassage og Hot-stone massage, kropsbehandling med TEI System, dag- og aften makeup, samt Beauty Angel Lysbehandling.
Derudover tilbyder jeg gratis hudanalyser med rådgivning.

Thyra Maria Colding

Kosmetiker og vippetekniker

“I mit professionelle arbejde, vil jeg være med til, at gøre en forskel for andre. Jeg vil kunne hjælpe de der er resultatsøgende, ved at udføre og vejlede i målrettede behandlinger og produkter. De der har en hektisk hverdag og har brug for at koble fra med en behandler der har rolige hænder. Jeg holder meget af i mit arbejde at kunne give kunden en behagelig og afstressende oplevelse. Jeg har gode hænder og elsker at give massage til ansigt- og krop. Jeg er en meget glad og positiv person, der har et ønske om at levere en professionel, rolig og grundig behandling.”

Behandlinger som jeg tilbyder dig:
Vipper og bryn, vippeløft, epilering, hårfjerning af hår i ansigtet og på kroppen med voks, klassiske ansigtsbehandlinger og ansigtsbehandlinger med AHA eller diamantslibning, HydraFacial, Intraceuticals Oxygen Lift, manicure og pedicure med neglelak og Shellac, kropsmassage og Hot-stone massage, kropsbehandlinger med TEI System, dag- og aften makeup, samt Beauty Angel Lysbehandling.
Derudover tilbyder jeg gratis hudanalyser med rådgivning.

Tina Madeckt

Kosmetiker

“Skønhed, hudpleje, velvære og sundhed har altid haft min interesse og er blevet min store passion. Jeg holder mig konstant opdateret med hvad der rører sig inde for branchen. Jeg er resultatorienteret og stræber efter at gøre en forskel. Jeg giver en personlig vejledning og rådgivning så vi sammen finder frem til det der er det bedste for lige netop dig. Jeg er rolig af sind og kan godt lide at give folk en oplevelse af at komme lidt væk fra den travle hverdag, slappe helt af, føle sig godt tilpas og gå fra behandlingen med fornyet energi.”

Behandlinger som jeg tilbyder dig:
Vipper og bryn, vippeløft, hårfjerning af hår i ansigtet og på kroppen med voks, klassiske ansigtsbehandlinger og ansigtsbehandlinger med AHA eller diamantslibning, HydraFacial,  Intraceuticals Oxygen Lift, manicure og pedicure med neglelak og Shellac, kropsmassage og Hot-stone massage, kropsbehandlinger med TEI-system, dag- og aften makeup, samt Beauty Angel Lysbehandling.
Derudover tilbyder jeg gratis hudanalyser med rådgivning.

Kathrine Knudsen

Kosmetikerelev, 2 års

Jeg vægter personlighed meget højt og behandler efter behov og ønsker. Jeg elsker at være omhyggelig ved mine kunder. Jeg er en meget glad og smilende pige, som brænder for denne uddannelse. Min fineste opgave er at give dig netop den behandling, som du har brug for. Jeg går meget op i at du føler dig tryg og godt tilpas og får en god oplevelse. Jeg bestræber mig efter, at du som kunde kan give slip på hverdagens stress og jag, lade lattermusklerne blive brugt, komme helt ned i gear og hygge dig fuldt ud.

Behandlinger som jeg tilbyder dig:
Vipper og bryn, hårfjerning af hår i ansigtet og på kroppen med voks, klassiske ansigtsbehandlinger og ansigtsbehandlinger med AHA, Eleebana vippeløft, manicure og pedicure med neglelak og Shellac, kropsmassage, kropsbehandling med TEI System, samt dag-makeup.
Derudover tilbyder jeg gratis hudanalyser med rådgivning, samt Beauty Angel Lysbehandling.
Resten af året 2019 har jeg et godt tilbud til dig med Diamantslibning og 20% rabat på øvrige behandlinger, som ikke er nedsat i forvejen.

Simone Skovgaard Andersen

Kosmetikerelev, 2 års

“Som behandler har du som kunde, mit fulde fokus. Om du kommer med problematikker eller bare trænger til afslapning og velvære, bestræber jeg mig på at finde, hvad der nøjagtigt passer til dine ønsker og behov. Samtidig er det vigtigt for mig, at du føler dig i trygge hænder hos mig og at du får den rette rådgivning og vejledning med på vejen. Jeg er resultatorienteret, omhyggelig og engageret således at vi sammen opnår det resultat, som du forventer. Jeg brænder for dette fag og vil give dig den bedste oplevelse, så du kan gå herfra med et smil og fornyet energi.”

Behandlinger som jeg tilbyder dig:
Vipper og bryn, hårfjerning af hår i ansigtet og på kroppen med voks. Klassiske ansigtsbehandlinger og ansigtsbehandlinger med AHA, manicure og pedicure med neglelak og Shellac, kropsmassage samt dag-makeup, samt Beauty Angel Lysbehandling.
Derudover tilbyder jeg gratis hudanalyse med rådgivning.
Resten af året 2019 har jeg et godt tilbud til dig på diamantslibning og 20% rabat på øvrige behandlinger, som ikke er nedsat i forvejen.

Behandlere tilknyttet TOP CLINIC

FYSIURGISK MASSØR: Susanne Hendriksen, også uddannet akupunktør. Udfører massage, akupunktur og kranio-sacral terapi

FILLERS: Charlotte Stahel, kosmetisk sygeplejerske fra klinikken Nordic Care

LASER + CRYO TERAPI: Karina Dalboe Nielsen, sygeplejerske og autoriseret laserterapeut fra Cosmetic Laser i Slagelse.

 

 

 

 

 


Afbudspolitik

Afbud til en behandling skal ske til klinikken 24 timer før den afltalte tid. De 24 timer er til for, at vi som behandler kan tilgodese andre kunders ønske – og for at vores tid ikke skal gå tabt. Vi tilbyder dig derfor den service, at du får en reminder på din tidsbestilling 24 timer før din aftale – på en sms eller e-mail.

Ved afbud samme dag, betales 50% af behandlingens pris.
Ved udeblivelse betales 100% af behandlingens pris.

Ønsker du at melde afbud, eller at ændre din tid kan du ringe på tlf. 7583 5095. Er vi optaget, kan der lægges en telefonbesked. Dette gælder også udenfor klinikkens åbningstid. Afbud accepteres ikke via facebook.
Vi håber på forståelse herfor, da det er lavet af hensyn til alle. Vi tager naturligvis højde for akut sygdom.

Betalingsmuligheder

Kortbetaling: Der kan modtages betalinger med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, Mastercard, Mastercard Direct og Maestro. Derudover også betalingskort fra City Vejle og Gavekortet.dk

Gavekort: Et gavekort er en dejlig gave, uanset om modtageren vælger at få en behandling eller produkter. Vi pakker dit gavekort flot ind sammen med en brochure og en cremeprøve. Har du ikke mulighed for at afhente det på klinikken, fremsender vi det gerne til dig eller til modtageren. Du kan købe gavekortet på vores webshop.

Gavekort – wellness pakker: Hos TOP CLINIC modtager vi gavekort til udvalgte behandlinger fra Go Dream og Smart Box. Behandlingerne finder du ved at gå ind på deres hjemmeside eller man kan læse om det i det vedlagte materiale sammen med dit gavekort.

 


 


Job hos TOP CLINIC

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Du skal dog være velkommen til at fremsende en uopfordret ansøgning. Vi gemmer din ansøgning i vores jobbank og retter henvendelse til dig, når vi får brug for mere personale. I din ansøgning skal der indgå et billede af dig selv, et CV og en god beskrivelse om dig selv med angivelse af, hvad der er din særlige interesse inden for faget.