Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Palette & Accessories

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Make-up Purifying Spray, 50 ml.

EVAGARDEN Make-up Purifying Spray
Til desinficering

Er designet til at blive brugt over make-up og børster før brug. Indeholder 80% ethylalkohol af vegetabilsk oprindelse kendt for sine desinficerende egenskaber. Hurtigt tørre. Sådan bruges: dispenser direkte på den ønskede overflade og lad væsken fordampe, før du bruger produktet.

Meget biologisk nedbrydelig formel designet med den største respekt for miljøet. Med 99% naturligt afledte ingredienser.

Anvendelse:
Spray den ønskede mængde på produktet, der skal desinficeres, lad det tørre og brug derefter produktet.
Undgå kontakt med øjnene, det kan forårsage alvorlig øjenirritation. I tilfælde af kontakt med øjnene, skyl grundigt med vand, fjern eventuelle kontaktlinser.
Skal holdes utilgængeligt for børn. Må ikke bruges som parfume på hudenn. Det er let antændeligt. Holdes væk fra åben ild og meget varme overflader. Brug ikke til andre formål end den tilsigtede brug.
170,00 DKK

Palette Eye Shadow 3 holes - Empty

Magnetisk EVAGARDEN øjenskyggepalette med 3 huller.
"Sælges uden indhold"
Med dette magnetiske system kan du tilpasse paletten ved at vælge genopfyldning af dine yndlingsøjenskygger for at komponere den efter din smag. Det giver dig mulighed for at udskifte en eller flere farver til enhver tid.

Ideel til altid at have dine yndlingsøjenskygger med dig. Paletten, med et minimalt og elegant design, i blank sort farve, er semitransparent i den øverste del af låget, så du kan genkende øjenskyggerne i den.

Med et indvendigt spejl og svampeapplikator for hurtig og nem påføring af øjenskygger. Ø diameter er 36 mm.
112,50 DKK

Pencil Sharpener

EVAGARDEN Cosmetic Sharpener

Er essentiel for, at blyantstiften let kan spidses uden at blive skåret eller knække, takket være de perfekt slebne tyske klinger.
Det anbefales at udskifte spidseren efter at have spidset to blyanter.
50,00 DKK