Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
Opnå maximal glød i din hud med peel og scrub!
Værdi 986 kr.

2xfoliant Peel+Scrub fx160
En mekanisk og kemisk peeling til både ansigt og krop. Den perfekte balance mellem den milde kemiske peeling med 15% mælkesyre og de eksfolierende vokskugler, som sammen peeler huden ved at fjerne gamle, tørre hudceller og snavs. Deruover virker allantoin og bisabolol beroligende på huden og modvirker inflammation.

Hydrofill Masque fx161
En dybt fugtighedsgivende maske med mælkesyre og multivitaminer, som virker opstrammende, ujævnende og fornyende. Er fantastisk som en 10 minutters ansigtsbehandling eller måske som en sovemaske?

Størrelse: 2 x 120 ml
Brands: Priori , Priori
Før pris: 986,00 DKK
689,00 DKK
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fri fragt i DK ved ordrer over 399,-

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

LCA fx140 - Barrier Restore Complex, 50 ml

En silkeblød, oliefri 24 timers fugtighedscreme til alle hudtyper.

HVAD
Det ultimative Adaptive produkt. Er mod irritationer, hudhydrator, god til ferien, en 24-timers creme, god efter en barbering, meget beroligende.
Barrier Restore Complex vil efterlade dig med et blødere, glattere udseende.
Er formuleret med essentielle næringsstoffer, som reparerer, mens den samtidig giver fugt. Kan også anvendes til en følsom / sensitiv hud. Fugtighedscremen genkender dine individuelle behov, mens den fokuserer på hudens barrierefunktion, som er kritisk for beskyttelse og for at genopbygge tidligere svækket hud.

HVORDAN
Påfør 1-2 pump i hånden og massér ind i ansigt, hals og decolleté. Anvendes over serum og/eller korrigerende produkt. HUSK AT ANVENDE SOLCREME for ikke at øge din huds følsomhed overfor solen.

HVEM
Velegnet til alle hudtyper. Perfekt til den, som ønsker en let og fugtgivende creme. Passer vældigt godt til acne, følsom og sensibel hud, solskadet, fedtet og tør hud. Kan også anvendes på insektbid og irritation. En god første hjælp til din hud, da den også indeholder en anti-irritant complex.

NØGLE INGREDIENSER
2% LCA Complex (1% lactic, 1% Vit A,C,E, ProVit A), Ceramider, Kolesterol og Essentielle fedtsyrer, Anti-Irritant Complex
559,00 DKK 475,15 DKK

LCA Smart Peel Pads, 30 stk.

PRIORI Peel Pads med 20% AHA

Eksfolierer
Minimerer/ lysner hyperpigmenteringer
Polerer hudstrukturen
Efterlader huden blød og glat
Indeholder Glycerin, som modvirker tørhed.

Indeholder:
- 15% Lactic Acid
- 4% Glycolic Acid
- 1% Mandelic Acid

Har en pH-værdi på 3,45
589,00 DKK 500,65 DKK