Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Reviderm ansigtsbehandlinger

REVIDERM arbejder med hud-identiske behandlingskonceper, som de har udviklet til at efterligne hudens egne funktioner og struktur. De stræber altid efter at give de bedst mulige resultater på det højest mulige toleranceniveau. Som specialister i specifikke hudproblemer hjælper de huden med at få optimal hudtilstand.

aa  a

Microdermabrasion med SkinPeeler

Med REVIDERM Microdermabrasion får du masser af glød til din hud og den bliver fin og glat. Som pioner inden for mikrodermabrasion har REVIDERM forfinet proceduren og udviklet en topmoderne enhed: SkinPeeler.
Med SkinPeeler kan vi hjælpe dig med at opnå sund og smuk hud på få trin.

Der behandles med effektive mikrokrystaller, som helt smertefrit forfiner synligheden af dine porer og giver en glat og delikat hudoverflade.
På en kontrolleret måde fjerner SkinPeeleren skånsomt de døde hudceller. Under behandlingen blæses mikrokrystaller ind på din hud med høj hastighed og suges ud igen af ​​et vakuum. Efter mikrodermabrasionen er din hud optimalt forberedt til modtage effektive aktive ingredienser trænger dybt ind i de dybeste lag af din hud. De vil kunne stimulere dit væv til at producere kollagen og elastin - din hud regenererer sig selv.

Umiddelbart efter behandlingen er din hud meget mere fast, glat og fin. Linjer og rynker har fået en blødgørende effekt og du har fået et ungdommeligt og frisk udseende.

a

a

Til venstre: Enzymer nedbryder de døde hudceller og forbereder dermed huden til mikrodermabrasion. I midten: mikrodermabrasion fjerner blidt og sikkert keratinlaget. Dette medfører en fin og glat overflade. Til højre: Særligt tilpassede aktive stoffer føres dybt ind i huden for at udfolde deres maksimale virkning.

 a

En effektiv og blid metode for at få huden tilbage i balance for:

  • Lys- aldersskadet hud
  • Stærkt keratiniseret hud
  • Pigmenteringsforstyrrelser
  • Urenheder

BEHANDLINGER

  • Microdermabrasion for reduktion af døde hudceller og du får masser af glød til din hud
  • Højfrekvent ultralydsbehandling, som opstrammer dit væv og strammer synligt din hud
  • Oxygen Boost er en behandling, hvor hudcellernes iltbindingskapacitet forbedres

 

Microdermabrasion

Microdermabrasion er den moderne måde at eksfoliere på. Intens og blid på samme tid. Den helt smertefri procedure forfiner synligt dine porer – for en glat hud med masser af glød. Ideel til hudforbedring. Linjer og rynker blødgøres og vævet styrkes, ligesom urenheder forsvinder. Pigmentpletter lysnes og ar flades ud. Din hud er nu forberedt til effektive og aktive ingredienser, som kan trænge dybt ned i huden, hvor det kan stimulerer dit væv til at producere kollagen og elastin – din hud regenererer sig selv.

PRIS: kr. 1325,-

 

Ultralydsbehandling

Får huden i balance og stimulerer kollagenproduktionen. Højfrekvent ultralydsteknologi styrker dit væv og strammer synligt din hud. Med hver behandling vil du se yngre og mere frisk ud. Ultralydbølger masserer dit trætte væv. Som et resultat stimulerer de din hud til at danne kollagen og elastin.

PRIS: kr. 895,-

 

Microdermabrasion + ultralyd

Microdermabrasion kombineret med ultralyd er dobbelt effektiv mod rynker. Hele teinten bliver strålende smuk igen.

PRIS: kr. 1625,-

 

Oxygen Boost

Med Reviderm Oxygen-behandling forbedres hudcellernes iltbindingskapacitet. Cellemetabolisme optimeres og frie radikaler neutraliseres.
Stimulerer collagen og elastindannelsen. Mindsker rødme, hævelser og pigmentering i huden.

PRIS: kr. 1395,-

 

Chemical Peel

En effektive løsning mod rynker, acne, pigmentforstyrrelser, store porer, ældning af huden. I denne behandling sammensættes AHA, så den er individuelt tilpasset din hud. Kan bidrage til at fremme en mere jævn hudtone, mindske fine linjer og rynker samt reducere forekomsten af eventuelle solskader. Exempler på ingredienser:

- Tranexamsyre regulerer tyrosinase (melaninsyntese), som så fører til en jævn hudtone for pigmentpletter og hyperpigmentering.  

- Alpine Rose Active er en kosmetisk ingrediens, der specifikt anvendes til hudforyngelse.

PRIS: kr. 950,-

 a

Tidsbestilling

Bestil tid til konsultation på 7583 5095 eller book online HER

Gå til webshoppen og læs om REVIDERM produkter HER