Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Reviderm ansigtsbehandlinger

REVIDERM arbejder med hud-identiske behandlingskoncepter, som de har udviklet til at efterligne hudens egne funktioner og struktur. De stræber altid efter at give de bedst mulige resultater på det højest mulige toleranceniveau. Som specialister i specifikke hudproblemer hjælper de huden med at få en optimal hudtilstand.

 

For REVIDERM ligger skønheden i at forstå huden

Serie med innovative teknologier kombineret med højtydende produkter, der giver både direkte effekt og langsigtede resultater. Den består af Skinessentials, som er det essentielle fundament for din daglige hudplejerutine. Linjen er individuelt sammensat til din hudtype og hudtilstand og forbereder din hud til daglig eksponering og ydre belastninger.

Skinindication er målrettet til specifikke hudproblemer og behov. Er det bedste af innovativ kosmetik viden og medicinske resultater forenet i hudplejeprodukter med den højeste effektivitet.

Skintelligence er formler af høj kvalitet, der forhindrer hudens aldring og giver moden hud ny fasthed, friskhed og udstråling. Denne produktlinje bekæmper synlige tegn på hudens aldring tidligt og forebyggende ved hjælp af intelligente kombinationer af aktive stoffer. Hos TOP CLINIC bygger vi serien op over tid og tager løbende nye produkter ind fra serien efter behov.

 

Hudpleje med superantioxidanten OPC

OPC ekstraheres fra druekerner og er 20 gange stærkere end C-vitamin og 50 gange stærkere end E-vitamin. Hos REVIDERM er OPC en af fokusingredienserne i flere produkter, hvor formlen både virker effektivt mod aldring og forurening og bidrager til en glattere hud med øget glans.

For at huden skal fremstå jævn og med fine porer er peeling en vigtig del af hudplejen. Regelmæssigt fjernelse af døde hudceller kan give en glat hud uden ujævnheder og misfarvninger. Fra REVIDERM har vi enzymepeeling i flydende og i pasta form. Dette stimulerer den naturlige hudfornyelse og forbedrer optagelsen af ingredienserne i produkterne.

Mange års erfaring og passion for hud- og kosmetisk håndværk har gjort REVIDERM til den internationale markedsleder inden for microdermabrasion.

 

Microdermabrasion med SkinPeeler

Med REVIDERM Microdermabrasion får du masser af glød til din hud og den bliver fin og glat. Der behandles med effektive mikrokrystaller, som helt smertefrit forfiner synligheden af dine porer og giver en glat og delikat hudoverflade.
På en kontrolleret måde fjerner SkinPeeleren skånsomt de døde hudceller. Under behandlingen blæses mikrokrystaller ind på din hud med høj hastighed og suges ud igen af ​​et vakuum. Efter mikrodermabrasionen er din hud optimalt forberedt til modtage effektive aktive ingredienser trænger dybt ind i de dybeste lag af din hud. De vil kunne stimulere dit væv til at producere kollagen og elastin - din hud regenererer sig selv.

Umiddelbart efter behandlingen er din hud meget mere fast, glat og fin. Linjer og rynker har fået en blødgørende effekt og du har fået et ungdommeligt og frisk udseende.

 

En effektiv og blid metode for at få huden tilbage i balance for:

  • Lys- og aldersskadet hud
  • Stærkt keratiniseret hud
  • Pigmenteringsforstyrrelser
  • Urenheder

 

BEHANDLINGER

  • Microdermabrasion for reduktion af døde hudceller og du får masser af glød til din hud
  • Højfrekvent ultralydsbehandling, som opstrammer dit væv og strammer synligt din hud
  • Oxygen Boost er en behandling, hvor hudcellernes iltbindingskapacitet forbedres

 

Microdermabrasion

Microdermabrasion er den moderne måde at eksfoliere på. Intens og blid på samme tid. Den helt smertefri procedure forfiner synligt dine porer – for en glat hud med masser af glød. Ideel til hudforbedring. Linjer og rynker blødgøres og vævet styrkes, ligesom urenheder forsvinder. Pigmentpletter lysnes og ar flades ud. Din hud er nu forberedt til effektive og aktive ingredienser, som kan trænge dybt ned i huden, hvor det kan stimulerer dit væv til at producere kollagen og elastin – din hud regenererer sig selv.

PRIS: kr. 1325,-

 

Ultralydsbehandling

Får huden i balance og stimulerer kollagenproduktionen. Højfrekvent ultralydsteknologi styrker dit væv og strammer synligt din hud. Med hver behandling vil du se yngre og mere frisk ud. Ultralydbølger masserer dit trætte væv. Som et resultat stimulerer de din hud til at danne kollagen og elastin.

PRIS: kr. 895,-

 

Microdermabrasion + ultralyd

Microdermabrasion kombineret med ultralyd er dobbelt effektiv mod rynker. Hele teinten bliver strålende smuk igen.

PRIS: kr. 1625,-

 

Oxygen Boost

Med Reviderm Oxygen-behandling forbedres hudcellernes iltbindingskapacitet. Cellemetabolisme optimeres og frie radikaler neutraliseres.
Stimulerer collagen og elastindannelsen. Mindsker rødme, hævelser og pigmentering i huden.

PRIS: kr. 1395,-

 

Chemical Peel

En effektive løsning mod rynker, acne, pigmentforstyrrelser, store porer, ældning af huden. I denne behandling sammensættes AHA, så den er individuelt tilpasset din hud. Kan bidrage til at fremme en mere jævn hudtone, mindske fine linjer og rynker samt reducere forekomsten af eventuelle solskader. Exempler på ingredienser:

- Tranexamsyre regulerer tyrosinase (melaninsyntese), som så fører til en jævn hudtone for pigmentpletter og hyperpigmentering.  

- Alpine Rose Active er en kosmetisk ingrediens, der specifikt anvendes til hudforyngelse.

PRIS: kr. 950,-

 a

Tidsbestilling

Bestil tid til konsultation på 7583 5095 eller book online HER

Gå til webshoppen og læs om REVIDERM produkter HER