Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

RevitaLash

RevitaLash Hårshampoo og Conditioner

Revitalash shampoo og conditioner er produkter designet til at fremme sundt hår og forbedre hårvæksten. De er en del af en bredere serie af hår- og skønhedsprodukter fra mærket Revitalash, som er kendt for deres øjenvippe- og øjenbrynserum.
Disse produkter er særligt velegnede til personer med tyndt eller skrøbeligt hår, der ønsker at forbedre deres hårs sundhed og udseende.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

RevitaLash® Thickening Conditioner (250ml)

En conditoner som nærer håret og fremmer dets fylde

Indeholder nøje udvalgte ingredienser, som forbedrer hovedbundsforholdene ved at nære og fugtgive håret og samtidig beskytte mod udefrakommende forurening. Den unikke formular er rig på planteekstrakt, der bidrager til at opretholde en sund hovedbund, styrke hårstråets yderste lag og forbedre hårstråets tykkelse. Håret næres, fugtes og transformeres til at føles mere fyldigt, sundt og medgørligt. En unik conditioner, der fremmer hårets fylde og lindrer hovedbunden.

Påfør Thickening Conditioner i vådt hår og massér produktet i cirkulære bevægelser og arbejd det fra rødderne og ud i spidserne. Lad det virke i 1-2 minutter. Skyl håret grundigt. Afslut med Volume Enhancing Foam for optimale resultater.
289,00 DKK

RevitaLash® Thickening Shampoo (250ml)

Få en sund hovedbund og samtidig mere fyldigt hår

Thickening Shampoo indeholder nøje udvalgte ingredienser, som forbedrer forholdene i hovedbunden ved at rense og styrke håret og samtidig beskytte mod udefrakommende forurening. Den unikke formular er rig på planteekstrakt og terapeutiske ingredienser, som bidrager til at opretholde en sund hovedbund, styrke hårstråets yderste lag og forbedre hårstråets tykkelse. Håret transformeres og føles mere fyldigt, ser sundere ud og bliver mere medgørligt. En unik shampoo, der nærer hovedbunden og fremmer hårets naturlige fylde.
Massér shampooen ind i dit hår og din hovedbund og lad det virke i 1-2 minutter. Skyl derefter håret grundigt og afslut med Thickening Conditioner og Volume Enhancing Foam for optimale resultater.
289,00 DKK