Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Sanzi Beauty

Sanzi Beauty produkter er skabt til dig, som ønsker fyldige vipper og bryn på en sund og effektiv måde ved at stimulere hårsækkens vækst.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Hair Growth & Enchancing Seurm + Roller

Få et tykkere, fyldigere og stærkere hår

Drømmer du om et mere tykt, fyldigt og stærkt hår? Så kan du prøve Hair Growth & Enhancing Serum som består af aktive ingredienser, der bygger på kliniske forskningsresultater og har dokumenteret virkning på hårets vækst og sundhed.

Gem din kvittering, da Sanzi Beauty tilbyder resultatgaranti eller pengene tilbage!
740,00 DKK 518,00 DKK

Hair Growth & Enhancing Serum, 120 ml

Få et tykkere, fyldigere og stærkere hår

Drømmer du om et mere tykt, fyldigt og stærkt hår? Så kan du prøve Hair Growth & Enhancing Serum som består af aktive ingredienser, der bygger på kliniske forskningsresultater og har dokumenteret virkning på hårets vækst og sundhed.
Ved dagligt anvendelse af hårserum og rulle, vil du kunne se resultater efter 12-16 uger.

Hair Growth & Enhancing Serum er med indehold af Baicapil, som stimulere hårrødderne, forbedre cirkulationen i hovedbunden og synligt reducere hårtab.

I en kombination med Koffein og Aminosyrer Complex (B) har Baicapil en kraftfuld effekt på hårets vækst, levetid og styrke.
Serummet indeholder desuden Redensyl, der er kendt som det naturlige alternativ til en hårtransplantation.
Det giver næring og arbejder aktivt for at fremme hårvæksten i hårsækkene.
Sammen med Micro Needle Roller åbnes hårsækkene. Herefter masseres Hair Growth & Enhancing Serum ind i hovedbunden én gang dagligt på det område, hvor øget hårvækst ønskes.

Gem din kvittering, da Sanzi Beauty tilbyder resultatgaranti eller pengene tilbage!
590,00 DKK

Micro Nedle Roller 0,25

Micro Needle Roller
Denne rulle er skabt, for at Hair Growth & Enhancing Serum fra Sanzi Beauty kan give dig en endnu bedre effekt. Denne roller er nemlig med til at øge optagelsen af vores hårserum samt fjerne døde hudceller fra hovedbunden.

Sådan anvender du Micro Needle Roller:
Brug den altid på en ren hovedbund uden sår eller akne.
For den optimale effekt, skal du føre rullen blidt og langsom over det ønskede område. Brug gerne både vandrette, lodrette og diagonale bevægelser, som gentages 4-5 gange på hvert område.

Dette gøres inden brug af Hair Growth & Enhancing Serum hver dag for at opnå den optimale effekt.

Nålene er 0,25 mm i kirurgisk stål.
150,00 DKK

Sanzi Beauty Brow Styling Gel, Transparent

Hold brynene på plads hele dagen med Brow Styling Gel. Transparent.

Brow Styling Gel giver et naturligt løft med fylde og struktur. Brow Styling Gel transparent og kan derfor anvendes af alle hårfarver.

Den er desuden danskudviklet, vegansk og fri for parfume – præcis som du kender fra alle andre produkter fra Sanzi Beauty.

Sådan anvender du Brow Styling Gel:
Brow Styling Gel kan kombineres med din favorit øjenbrynsfarve eller bruges alene. Anvend den lille filigran-børste til at redde dine øjenbryn igennem med gelén – og form dem, som du ønsker de skal sidde. Du kan eventuelt vælge at børste de forreste brynhår, der sidder mod det inderste af øjet, opad for at give en mere voluminøs og løftet effekt.
180,00 DKK

Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum, 8 ml

Vippe- og bryn conditoner for sunde vipper og bryn

Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum er til dig, som ønsker sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde.
Dette serum er udviklet af de bedste ingredienser, som ved påførsel på vipper og bryn, en til to gange dagligt går ind og styrker samt plejer hårsækkene.

Serummet er udviklet af de bedste ingredienser, der ved påførsel på vipper og bryn, én til to gange dagligt går ind og styrker samt plejer hårsækkene.

Dette sker ved at give næring og fugt til hårene, som derved får et sundt og glansfuldt udseende, og samtidig forlænger levetiden af hårene.
Resultat kan dog variere fra person til person.
260,00 DKK

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum, 5 ml

Øjenbryn serum for mere fyldige bryn

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum er til dig, som ønsker fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i Sanzi Beauty’s special udviklede formel, giver du dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Dette serum er simpel og let at anvende, du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på øjenbrynene en til to gange dagligt.
Det anbefales, at du smører serummet på dine øjenbryn både morgen og aften, for at opnå maksimal effekt.

De første forandringer af øjenbrynene ses oftest efter 8-10 uger, og det maksimale resultat af øjenbrynene opnås typisk efter 16 uger.
Ved at smøre det på øjenbrynene en til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere.
Resultat kan dog variere fra person til person.
490,00 DKK 441,00 DKK

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum, 5 ml

Giver længere, mere fyldige og stærke øjenvipper på en effektiv og sund måde

Giver dine vipper et fantastisk produkt til at opnå det bedste resultat for dine vipper. Ofte vil man allerede efter blot 2-3 uger begynde at se at vipperne er blevet stærkere, tykkere og længere.

Et øjenvippe serum som er unikt. Indeholder en ingrediens som oprindeligt har afsat i øjenmedicin, men som nu er meget anvendt og godkendt til kosmetisk anvendelse. Yderligere er der tilsat den dokumenterede og patenterede peptid formel kaldet SymPeptide, som har dokumenteret effekt på væksten af øjenvippehår.

ANVENDELSE
Anvendes én gang daglig efter, at du har renset dine øjenvipper fri for olie og makeuprester således, at hårsækkende lettere kan absorbere serummet. Påfør det på øverste vippekant indtil dit resultat er opnået. For at bibeholde resultatet anbefales det, at man fortsat anvender det én gang dagligt.
490,00 DKK 441,00 DKK

Sanzi Beauty

 

Firmaet startede op i 2016 med to fantastiske produkter. Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum og Charcoal Teeth Whitening. Begge produkter indeholder kun ingredienser, som eksperter har bevist giver synlige og forbedrende resultater.

 

Sanzi Beauty EyeLash Growth Serum

Dette vippeserum giver længere, mere fyldige og stærke øjenvipper på en effektiv og sund måde og er et fantastisk produkt til at opnå det bedste resultat for dine vipper. Ofte vil man allerede efter blot 3-4 uger begynde at se at vipperne er blevet stærkere, tykkere og længere.

 

Et øjenvippe serum som er unikt. Indeholder en ingrediens som oprindeligt har afsat i øjenmedicin, men som nu er meget anvendt og godkendt til kosmetisk anvendelse. Yderligere er der tilsat den dokumenterede og patenterede peptid formel kaldet SymPeptide, som har dokumenteret effekt på væksten af øjenvippehår.

 

Sådan anvender du dit serum

Bedst at anvende om aftenen efter, at du har afrenset dine vipper fri for olie og makeuprester således, at hårsækkende lettere kan absorbere serummet. Påfør det på øverste vippekant. For at bibeholde resultatet anbefales det, at man fortsat anvender det én gang dagligt. Produktet indeholder 5 ml. hvilket svarer til 5-6 måneders brug.

 

Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening

Med dette produkt får du et flot lyst smil. Det fjerner forsigtigt misfarvninger på dine tænder og hjælper til at lysne dem på en sund og effektiv måde. Det giver en sund mundhygiejne samtidig med at det fjerner plak og urenheder.
Kullet er fremstillet af 100% naturlig og ren kokosnøddeskal, og er derfor på ingen måde skadeligt, da det ikke indeholder kemikalier eller andre tilsætningsstoffer. Det er et 100% organisk og vegansk tandblegningsprodukt.

 

Sanzi Beauty - Tandblegning

 

Sådan anvender du kullet til tandblegning

Ved at børste dine tænder med produktet 1-2 gange dagligt i en uge vil dine tænder blive mere rene og lyse. Man dypper den fugtige tandbørste ned i kullet og dernæst børster man tænderne med bløde cirkulære bevægelser, samtidig med at man holder munden lukket. Dernæst anbefales det, at man anvender kullet et par gange om ugen for at opretholde tandblegnings effekten.