Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Soberbia, Unapologetic Luxury

Soberbia er udviklet af Iván Grau, som også er ejer af firmaet Unapologetic Luxury, Barcelona. Produkter fra Soberbia er resultatet af en utrættelig søgen efter kun de mest ekstraordinære ingredienser på planeten. Kriterierne var simple:  at finde de allerbedste der eksisterede.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Soberbia Contour - Complete Eye Treatment, 15 ml

Soberbia Contour - Effektiv reduktion af linjer under øjne og omkring munden.

For mange år siden startede Unapologetic Luxury’s laboratorie et forskningsprojekt. Deres mission var at udvikle en masterformel, som kunne eliminere de små rynker forårsaget af aldring, der omgiver øjnene og læberne.

Soberbia Contour er resultatet af mikrokemi i laboratoriet og er en kombination af utallige nye molekyler, der danner aminosyrekæder, der genererer effektive innovative og ultimative peptider.

For første gang i ikke-invasiv kosmetik kan der reduceres poser under øjnene og næsten alle aldersrelaterede rynker omkring øjne og læber kan elimineres.
Resultatet er forynget, rynkefri hud og en mere glat og fast hud.

ANVENDELSE
Alle komplekser indeholder olier, hvorfor vi anbefaler, at det påføres om natten ved forsigtigt at massere det ind omkring øjne og læber indtil det er helt absorberet. Det anvendes altid efter fjernelse af makeup og renseprodukt, så produktet lettere kan trænge ind i huden.

På blot fire nætter bliver dit ansigt fri for mikro-rynker, hvilket giver dig et yngre udseende med færre tegn på ældning.

Der er anvendt 100% naturlige ingredienser, der iblandt en emulgator som består af bivoks og jojoba oil. Denne emulgator efterlader huden dejlig blød og fløjlsagtig.

RESULTATER
- Øjeblikkelig opstramningseffekt
- Opstrammende og fugtgivende
- 85% mindre synlige linjer og rynker på 4 dage
- 85% udglatning og reduktion af linjedybde på 14 dage
- 46% reduktion af væskeophobning under øjne. Synlig forandring
- 25% reduktion af mørke rande under øjnene
- 53% forøgelse af Collagen
- 81% forøgelse af Elastin

INDHOLDSTOFFER
UL Biocomplex: 100% Natural Plant Compound: Witch Hazel, Arnica, Horse Chestnut, Mallow, Hesperidin.

UL PEPTIDECOMBINE: En kombination af utallige nye molekyler, der danner aminosyrekæder.

VEGETABLE CAFFEINE AND GREEN COFEE COMPOUND: Der er udviklet en forbindelse af vegetabilsk koffein og grøn kaffe, som er i stand til at reducere poserne og absorbere alle overskydende lipid.

MATRIKINES: En powerful peptide mod aldersrelaterede rynker.

EXTREMOPHILE MICROORGANISM FROM MEDITERRANEAN: Har en evne til at regenerere og beskytte huden ved at bevare fugt og vand, helbrede sår, øge kollagen og elastin produktion og forbedre hudens hydrering.

HESPERIDIN METHYL CHALCONE: Er Citrus vigtigste ingrediens. Meget effektiv til at reducere puffiness under øjnene og mørke rande.
745,00 DKK

Soberbia Gaveæske - Gratis Mist

Smuk gaveæske med de skønneste produkter

Gaveæsken indeholder:
- Soberbia Spirit Anti-aging Cream, 50 ml
- Soberbia Serum, 30 ml
- Soberbia Contour, 15 ml
- Soberbia Mist, 150 ml

Så længe lager haves...
2270,00 DKK

Soberbia Mist Golden Roses, 150 ml

Soberbia Mist Golden Roses
Nytænkning indenfor hudpleje skabt af Unapologetic Luxury.

En Eliksir-tonic som indeholder 24-karat guld og ekstrakter fra 8 nøje udvalgte roser.
Guldet fungerer som en leder, som en bro, der åbner porerne og reaktiverer dermis for at lette indtrængningen af de 8 rosers eliksir.

Det efterlader øjeblikkeligt huden hydreret, afslappet, silkeblød og revitaliseret. En yderst effektiv luksus-toner til brug på ethvert tidspunkt af dagen.

Rosernes egenskaber er blandt andet at have en antioxidant beskyttelse mod de frie radialer, at styrke hudbarrieren, at opfriske huden, at give huden glød og fasthed, at reducere rødme og pigmentering, at være let exfolierende, talgregulerende, fugtgivende og har antiseptiske egenskaber.
545,00 DKK

Soberbia Serum, 30 ml

Soberbia Serum
Med SYN-AKE og andre nøje udvalgte ingredienser.

Er designet til straks at berolige, regenerere og beskytte selv den mest følsomme hud. Er et 100% naturligt produkt uden parfume og hvor ingredienser er ecocert certificerede. Anbefales morgen og aften til ansigtet, øjenomgivelse, hals og decollete.
Ingredienserne i dette serum er alle meget nøje udvalgte og de bidrager alle til en yderst flot hud.
Soberbia Serum har en øjeblikkelig peneration i huden, som straks bliver gennemfugtes, bliver blød og afslappet. Med indhold af Hyaluronsyre med meget lav molekyle vægt, som tilfører huden intensiv fugt.

SYN-AKE der reducerer sammentrækningen af ansigtsmusklerne og reducerer således dannelsen af fine linjer og rynker.
Matrikines giver hjælp til at aktivere hudreparationsprocessen, udjævner rynker og forbedrer hudfarven og elasticiteten.
Indisk Frankincense er anti-inflamatorisk, anti-allergisk, beroligende og er en effektiv behandling for psoriasis og atopisk dermatitis.
Med indhold af flere urter, som alle er effektive ingredienser mod acne, atopisk dermatitis, seborrhoea, rosacea og psoriasis.
Er det perfekte match med Soberbia Spirit Anti-aging Cream.
795,00 DKK

Soberbia Spirit Anti-age Cream, 50 ml

En multifunktionel anti-age cream til alle hudtyper.

Med en formel, som aldrig er set før indenfor kosmetikken. Til alle hudtyper, som øjencreme, dag- og natcreme.
Med indhold af 20 vigtige ingredienser fra 20 forskellige lande. Soberbia Spirit cremen kan arbejde med alle ingredienser samtidig. Unikt, da den giver din hud alle fordele på én gang.

Soberbia Spirit Anti-age Cream SPF 20 Udviklet af Iván Grau fra Unapologetic Luxury, Barcelona. Soberbia Spirit er resultatet af en utrættelig søgen efter kun de mest ekstraordinære ingredienser på planeten. Kriterierne var simple: at finde de allerbedste der eksisterede.

De værdifulde ingredienser.
Soberbia kombinerer de mest komplette ingredienser fra naturens skatte og resultaterne af en topmoderne kosmetisk forskning. Soberbia Spirit cremen har en beroligende virkning på en irriteret hud og har en desinfektionsvirkning på urenheder og hudskader.
Den bekæmper tegn på acne og alder, har en opstrammende effekt og giver ikke mange chancer til at efterlade rynker.
Har også en fantastisk effekt på hyperpigentering, åbne porer, rødme og tørhed i huden.
995,00 DKK

Soberbia Spirit, 50 ml + Soberbia Serum, 30 ml

Soberbia Serum + Soberbia Anti-aging Cream
Spar 265 kr
Med SYN-AKE og andre nøje udvalgte ingredienser.

SOBERBIA SERUM
Er designet til straks at berolige, regenerere og beskytte selv den mest følsomme hud. Er et 100% naturligt produkt uden parfume og hvor ingredienser er ecocert certificerede. Anbefales også til dig, som vil gøre lidt ekstra i forhold til udglatning af huden og minimering af linjer og rynker.
Anbefales morgen og aften til ansigtet, øjenomgivelse, hals og decollete. Til alle hudtyper og også til den problematiske hudtype.

SOBERBIA SPIRIT ANTI-AGING CREAM
Med en formel, som aldrig er set før indenfor kosmetikken. Til alle hudtyper, som øjencreme, dag- og natcreme.
Med indhold af 20 vigtige ingredienser fra 20 forskellige lande. Soberbia Spirit cremen kan arbejde med alle ingredienser samtidig. Unikt, da den giver din hud alle fordele på én gang.
1525,00 DKK

Soberbia

 

Soberbia Contour

Nomineret i Danish Beauty Award 22 Årets Nichepris

 

SOBERBIA CONTOUR Complete Eye & Lip treatment. Eliminerer 85% af alders-relaterede linjer og rynker.

 

For år tilbage startede Unapologetic Luxury’s laboratorie et forskningsprojekt. Deres mission var at udvikle en masterformel, som kunne eliminere de små rynker forårsaget af aldring, der omgiver øjnene og læberne. Soberbia Contour er resultatet af mikrokemi i laboratoriet og er en kombination af utallige nye molekyler, der danner aminosyrekæder, der genererer effektive innovative og ultimative peptider.

 

Fri for rynker

På blot fire dage bliver dit ansigt fri for mikro-rynker, hvilket giver dig et yngre udseende med færre tegn på ældning. I Soberbia Contour er anvendt 100% naturlige ingredienser, der iblandt en emulgator som består af Bivoks og Jojoba oil. Denne emulgator efterlader huden dejlig blød og fløjlsagtig.

 

– Giver øjeblikkelig opstramningseffekt og er fugtgivende
– 85% mindre synlige linjer og rynker på 4 dage
– 85% udglatning og reduktion af linjedybde på blot 14 dage
– 46% reduktion af væskeophobning under øjne. Synlig forandring
– 25% reduktion af mørke rande under øjnene
– 53% forøgelse af Collagen og 81% forøgelse af Elastin.

 

Alle komplekser i Soberbia Contour indeholder olier, hvorfor det anbefales, at det påføres om natten ved forsigtigt at massere det ind omkring øjne og læber indtil det er helt absorberet. Efter få dages anvendelse vil den trænge hurtigt ind i huden.

 

Soberbia Serum

Nomineret i Danish Beauty Award 20 Årets Nichepris

 

Et serum udviklet af Unapologetic Luxury som er designet til straks at kunne berolige, regenerere og beskytte selv den mest følsomme hud. Det anbefales morgen og aften til ansigtet, øjenomgivelse, hals og decolleté. Er et 100% naturligt produkt uden anvendelse af parfume og hvor alle ingredienser er ecocert certificerede. Soberbia Serum har en øjeblikkelig penetration i huden, der straks bliver gennemfugtet, blød og afslappet. Er udviklet til alle hudtyper, inklusiv de mest følsomme og problematiske, såsom hud med atopisk dermatitis, acne, psoriasis, rosacea med videre.

 

Kundeudtalelse

“Charlotte skriver om Soberbia Serum:
Jeg har forsøgt at tage billede af min hud inden opstart med det nye serum, men jeg får ikke linjer eller det “trætte” look tydeligt frem – men for pokker, hvor jeg allerede kan se forandring. Du er min nye helt, og kommer med i min aftenbøn :-)”

 

Fordelen ved beroligende ingredienser

Soberbia Serum har en naturlig og intelligent emulgator fremstillet af Bivoks og Jojoba Oil, som tilpasser sig miljøet og beskytter mod sæsonændringer. Indisk Frankincense er anti-inflammatorisk, beroligende, anti-allergisk og er en effektiv behandling for psoriasis og atopisk dermatitis. Panthenol er ideel til den sensitive hud og er meget effektiv, beroligende og anti-inflammatorisk.

 

Fordelen ved regenererende ingredienser

Urter som: Rosmarin, Camille, Grøn The, Lakrids, Costmary, Scutellaria og Asiatisk Pennywort er alle effektive ingredienser mod acne, atopisk dermatitis, seborrhoea, rosacea og psoriasis; reducerer kløe, forbrænding og svie af eksterne stoffer og allergiske reaktioner.

 

Snake Venom reducerer sammentrækningen af ansigtsmusklerne og reducerer således dannelsen af fine linjer og rynker. Snail Slime er en øjeblikkelig skinregenerator og er perfekt for en beskadiget. Med Hyaluronsyre med en meget lav molekyle vægt tilføres huden intensiv fugt.

 

Matrikines giver hjælp til at aktivere hudreparationsprocessen, udjævne rynker og forbedre hudfarven og elasticiteten. Vitamin E er en stærk antioxidant, der beskytter hudens celler og er en naturlig opstrammede ingrediens, som også er effektiv til behandling af ar og eliminering af mindre urenheder og ujævnheder i huden. Allantoin stimulerer dannelsen af keratin, kollagen og elastin og hjælper med en naturlig exfoliering.

 

Fordelen ved beskyttende ingredienser

Passionsfrugt olien beskytter mod forurening og er samtidig effektiv på hudirritationer, som acne, forbrænding og er ophelende efter skønhedsbehandlinger og operationer. Phragmites Karka planten og svampen Poria Cosos er super effektive til at få huden til at slappe af og fjerne stress fra huden og for at beskytte den mod ydre påvirkninger.

 

Soberbia Spirit Anti-age Cream SPF 20

Nomineret i Danish Beauty Award 19 - Årets Nichepris

 

En multifunktionel anti-aging creme til alle hudtyper. Med indhold af 20 vigtige ingredienser fra 20 forskellige lande. Soberbia Spirit cremen kan arbejde med alle ingredienser samtidig. Unikt, da den giver din hud alle fordele på én gang og er til ansigtet og halsen og øjenomgivelsen.

 

De værdifulde ingredienser

Soberbia kombinerer de mest komplette ingredienser fra naturens skatte og resultaterne af en topmoderne kosmetisk forskning. Soberbia Spirit cremen har en beroligende virkning på en irriteret hud og har en desinfektionsvirkning på urenheder og hudskader. Den bekæmper tegn på acne og alder, har en opstrammende effekt og giver ikke mange chancer til at efterlade rynker.

 

Rejsen efter de bedste ingredienser

I de højeste bjerge i Taiwan opdager du Cow Zhang-svampen, de første svampe, som nogensinde er blevet anvendt i kosmetik. Når du fortsætter, lærer du om de evige orkideer i Ecuador, de utrolige Lingonberries i Rusland og Maca Root fra Peru.

 

I Polynesien finder du Nacar, også kendt som perlemor og i Indien lærer du om landets dybe forhold til guld. Colombianske Smaragder vil afsløre deres kræfter gennem perlebehandling, mens helberedelsesegenskaberne i den dødbringende Thailand Pit Viper´s gift vil forbløffe dig. (I denne creme er dog anvendt et syntetisk slangegift fra Syn-Ake).

 

Argentinske snegle vil dele hemmelighederne i deres genoprettende slime og krystalklart vand fra de Tibetanske Himalaya vil fortælle sin 250 millioner år gamle historie. Du rejser til Dødehavet, hvor mineralerne, der er afgørende for alt liv findes. Lær om Marokkos “flydende guld” Arganolie. I Middelhavet vil du udforske algernes rigdom og de livgivende blade af oliventræerne.

 

Du vil afdække kosmetiske fordele ved gastronomiske klassikere som Spaniens Grenache-druer og Irans eftertragtede kaviar og derefter studere videnskaben om chilenske Rosehip. Ud over disse naturlige skatte finder du fremtidens juveler: Peptider og designmolekyler fra avanceret videnskabelige hudforskning. Disse er også blevet indarbejdet i Sorberbia Spirit’s banebrydende formel.

 

Sorberbia Spirit er resultatet af et hidtil uset opmærksomhed på detaljer. Selv dens emulgator som anvendes til at bringe ingredienserne sammen er unik – en kombination af bivoks og jojoba, som skaber verdens første fundament som er i stand til automatisk at tilpasse sig miljøforholdene. For at harmonisere det hele står et af verdens bedste udvikler af parfume Ramón Béjar bag den enestående søde duft af subtil kompleksitet kaldet “Sublimated Rose”. Ramón Béjar beskriver den således: Mere end en rose, det er duggen i haven, hvor de voksede, duften af sin grønne stilk og blade, varmen af den hånd som holdte den.

 

Med dokumenteret effekt

Sorberbia Spirit har efter talrige effektivitets test udvist fantastiske resultater med dets virkning. Nogle af disse test kan aflæses i nedenstående skemaer.

 

Soberbia 1

 

Soberbia 2

 

Soberbia 3