Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Spa Find

Lækre kropsprodukter fra Spa Find, som forener harmoniseret vand, mineraler og salte fra Det Døde Hav. Resultatet er rene produkter helt uden allergifremkaldende dufte. Til glæde for både hud og helbred.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Mineralizing Bath Shower Gel. 400 ml

Denne luksuriøse bruse- og badegel

Giver dig en opfriskende spa-oplevelse, som samtidig fugter huden i dybden og beroligere tankerne.
Gennem kombinationen af dødehavsmineraler og dyrebare planteekstrakter fra aloe vera, grapefrugt, mango, fersken, ingefær, jasmin og kokos renser denne silkebløde gel kroppen fra top til tå.
Badegelen er til ham & hende og til alle hudtyper. En mild skummende og rensende gel, samtidig med at huden pH værdi bevares.
I karbades tilsættes 2-3 pump i det rindende vand - gerne sammen med Inchwrap Gel Exfoliant eller Salt Brushing.
I bruseren anvendes det gerne på en badesvamp. Et 100% rent produkt uden parabener.
299,00 DKK

Mineralizing Body Lotion. 400 ml

Mineralrig bodylotion

Giver umiddelbart velvære, køler og tilfører fugt til selv den mest tørre hud. Modvirker irritation og fremmer en virkelig blød og silkeagtig hud.

Denne lette og velduftende creme absorberes hurtig og efterlader huden silkeblød og fugtig. Er også fantastisk til anvendelse som after-sun.

Mineralizing Body Lotion kombinerer Dødehavsmineraler med dyrebare planteekstrakter som aloe vera, grapefrugt, mango, fersken, ingefær, lavendel, kamille, jasmin og kokosnød.
Et 100% rent produkt uden parabener.
389,00 DKK

Salt Brushing Sachet, 50 ml.

SALT BRUSHING, pose med 50 ml

En vidunderlig peeling med en hamonisk blanding af Dødehavsmineraler, E-vitamin og kokosnødolie med en hypnotisk duft af citrus.
Den hjælper med afstødningen af døde hudceller, reduktion af cellulitis, afgifter kroppen og forbedrer blodcirkulationen.

Afslappende og samtidig energivende. Blødgør og beroligere huden og efterlader den med en himmelsk glød. E-vitaminet holder huden ung og Dødehavs-mineralerne og kokosnødolien nærer og fugter i dybden.
Anvendelse i bruseren: Masser med roterende bevægelse en smule Salt Brushing på tør hud indtil saltet er opløst. I karbadet: Som under bruseren og dernæst i karet.
Et 100% rent produkt uden parabener.
49,00 DKK

Salt Brushing, 500 ml

En vidunderlig peeling til kroppen

Med en hamonisk blanding af Dødehavsmineraler, E-vitamin og kokosnødolie med en hypnotisk duft af citrus.
Den hjælper med afstødningen af døde hudceller, reduktion af cellulite, afgifter kroppen og forbedrer blodcirkulationen.
Afslappende og samtidig energi givende. Blødgør og beroligere huden og efterlader den med en himmelsk glød. E-vitaminet holder huden ung og Dødehavs-mineralerne og kokosnødolien nærer og fugter i dybden.
Anvendelse i bruseren: Masser med roterende bevægelse en smule Salt Brushing på tør hud indtil saltet er opløst. I karbadet: Som under bruseren og dernæst i karet.
Et 100% rent produkt uden parabener.
249,00 DKK

Spa Find

 

Spa Find… definitionen af naturlig skønhed. En produktserie, der forener harmoniseret vand, mineraler og salte fra Det Døde Hav. Resultatet er produkter helt uden allergifremkaldende dufte, parabener og genmodifcerede organismer. Til glæde for både hud og helbred.

 

Spa Find produkterne indeholder Døde Havs mineraler

- Magnesium – et anti-stress mineral

- Kalium & natrium – et rensende og fugtgivende mineral

- Calcium – et anti-age mineral

- Svovl – et helbredende mineral

- Jod – et afgiftende mineral

- Bromid – et afslappende mineral

 

Anvendelse af Harmonised Water™

Vand (står normalt på listen over ingredienser som aqua eller purified water) er hovedingrediensen i de fleste hudplejeprodukter. Det “Harmonised Water”, der bruges som basis i alle Spa Find-produkter, er deioniseret for at fjerne selv de mindste urenheder, før der tilsættes terapeutisk Dødehavssalt for at fremme optimal fugt til huden.

 

Spa Find Salt Brushing

En god plejende bodypeeling kombineret med en harmonisk blanding af rent dødehavsalt, E-vitamin og kokosnøddeolie.
Afslappende og samtidig en energi-givende hjemmespa oplevelse der blødgør og beroliger huden og efterlader den med en himmelsk glød. E-vitamin indholdet holder din hud ung og Dødehavsmineralerne og kokosolien nærer huden i dybden.

 

En peeling uden irritation af huden. Til såvel brusebad som karbad.