Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Special ansigtsbehandlinger

I vores special ansigtsbehandlinger anvendes dybdevirkende behandlingsprodukter, som er specielt udviklet til den enkelte behandling. Alle behandlinger indledes med en hudanalyse, hvor du får information om din hudtype og din huds tilstand. Samtidig med vil du få råd og vejledning til den optimale pleje af din hud. Alle behandlinger er også med pleje af halsen. Det kan anbefales at tilkøbe en Beauty Angel Lysbehandling, da denne vil optimere effekten af din behandling. Efter endt behandling tilbydes du at få lagt en foundation på med bareMineral’s rene mineraler.


Bioeffect®, Eyglo Advanced EGF Facial Treatment

En anti-age behandling med EGF proteinet, som giver en synlig og mærkbar effekt. Eyglo betyder ”evig glød”. Med specialprodukter, som stimulerer celledannelsen. Med afrens, peeling med vulkansk aske, massage af ansigt, nakke og skuldre. Behandlingen afsluttes med special EGF serum og udglattende specialmaske.

kr. 975,- Book OnlineSkinCeuticals Antioxidant Treatment

En klassisk ansigtsbehandling med SkinCeuticals produkter med indhold af kraftige antioxidanter. Med dybderens eller en dejlig massage af ansigt, nakke og skuldre. Afsluttes med fugtmaske, serum og creme.

kr. 675,-  Book Online


SkinCeuticals Treatment, Expert

En ultimativ ansigtsbehandling tilpasset den enkeltes huds tilstand. Med specialprodukter for korrigering, pleje og beskyttelse, bl.a. Micro-Polish peeling og Vitamin C Firming Mask. Med en let dybderens og en dejlig massage af ansigt, skuldre og nakke. I behandlingen anvendes kraftfulde sera med kraftfulde antioxidanter. Anvendelse af varme håndklæder gør behandlingen super lækker.

kr. 895,-  Book Online