Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Spejle

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Dobbeltsidet håndspejl. Hvid - Gillian Jones

Bæredygtigt dobbeltsidet håndspejl
Mål: 26,5 x 14,5 cm

Dette dobbeltsidede håndspejl er en miljøvenlig løsning, da det er fremstillet af 100% genanvendt plastik. Spejlet har et tidløst design og er udstyret med ægte spejlglas, der giver en høj kvalitet og klarhed i refleksionen.

Det er praktisk, da det har to forskellige forstørrelsesmuligheder: 1:1, såvel som x 5 forstørrelse, hvilket gør det ideelt til både daglig brug og detaljeret makeup-applikation.
99,00 DKK

Tablet-spejl med LED. Flatnista. Gillian Jones

Tablet-spejl med LED og USB-C opladning - Hvid
Mål: 17 x 24 x 1,6 cm

Oplev en uovertruffen skønhedsoplevelse dette tablet-spejl, som er med et kraftigt LED-lys og oplades via USB-C. Dette spejl er skabt med henblik på at imødekomme dine skønhedsbehov på en måde, der kombinerer både stil og funktionalitet.

Med blot en enkelt opladning kan du nyde op til 3 timers brug, og de kraftige LED-lys leverer en klar og skarp belysning, der gør det let at se hver eneste detalje, når du lægger makeup eller styler dit hår.
Spejlets 360 graders roterende design og touch-funktion gør det nemt at tilpasse vinklen og nemt tænde eller slukke lyset efter behov.

Spejlet er let og kompakt, hvilket gør det ideelt som rejsetilbehør. Med USB-C-opladningsmulighed er det praktisk at oplade, selv når du er på farten. Det er den perfekte ledsager til din rejsetaske og hjælper dig med at opnå den ønskede belysning og præcision for en fejlfri skønhedsrutine, uanset hvor du er.
349,00 DKK