Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
Youth EssentiA Discovery Trio Kit
Værdi: 1.150,-

Indhold:
• Vita-Peptide Eye Gel (FULL SIZE) – giver masser af fugt og minimerer fine linjer, hævelser og mørke rande.
• C-Quence Serum 1 (10 ml) – leverer A-vitamin, som kan reparere, normalisere og styrke huden.
• Antioxidant Defence Creme (10 ml) – her er der fugt, pleje og heling på programmet. E-vitamin og nærende ingredienser er nøgleordene – foruden den vigtige anti-oxidant effekt, den har.

Kittet er særlig velegnet til:
• Tør hud
• Sensitiv hud (også en hud med Rosacea)
• Moden og soldyrket hud.
Producent: Environ
Tilgængelighed: På lager
840,00 DKK
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fri fragt i DK ved ordrer over 399,-

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

Skin EssentiA AVST Moisturiser 5. 50 ml

AVST 5 er det femte trin i AVST step-up systemet

Indeholder produktseriens højeste koncentrationer af A- og C-vitamin, antioxidanter og peptider, som er kendt for at udviske og udglatte fine linjer. Den unikke emulsion tilfører huden fugt og optimerer og rebalancerer hudens balance. AVST 5 anbefales for den højest mulige effektivitet.

ANVENDELSE
Efter pre-rens, afrensning og toning fordeles AVST 5 fugtighedscreme på ansigt, hals og decolleté. Anvendes morgen og aften.

FORDELE
Giver næring og efterlader huden mere glat og velplejet.
Giver huden en sund og strålende glød.
Medvirker til at udglatte fine linjer, forbedrer hudtonen og solskadet huds udseende.

OBS. Da Environ indeholder meget aktive ingredienser og har det højeste tilladte indhold af A-vitamin koncentration i EU kan produkterne kun bestilles ved, at man har rettet personlig kontakt til os forud. Dette kan ske på tlf. 75835095 eller til mail@topclinic.dk
Herved sikres, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne.
570,00 DKK

Youth+ Celebration Duo

Youth+ Cellebration Duo - Spar 30%

Indhold:
Revival Masque (FULL-SIZE)
3DSynergé Filler Crème (FULL-SIZE)

Begge produkter bør være del af enhver hudplejeentusiasts produktsortiment! GLOW, facelift, opstrammer, blødgører, fylder/plumper, løfter, foryngrer, polerer, fugter, udjævner struktur og tone og synlige resultater er nøgleord gældende for produkterne – det lover vi!

Revival Masque kan bruges på to måder: som en klassisk maske, hvor du påfører et tyndt lag og skylle det af efter maksimalt 20 minutter. Start med 10 minutter, hvis det er din første gang eller hvis din hud er sart.

Derudover fungerer Revival Masque også som en effektiv natmaske. Påfør dine sædvanlige aftenprodukter først, lad dem trænge ind i huden, og derefter kan du påføre en perlestørrelse portion af Revival Masque. Fordel det jævnt som en creme uden at massere det for meget ind i huden. Dette vil give dig en poleret og forfrisket hudoverflade, som om du har haft en ansigtsbehandling natten over.

3DSynergé Filler Creme er en avanceret formel, der skaber smuk og fugtet hud. Den giver huden en silkeblød fornemmelse og arbejder på at genopfylde tabt fugt og fedt, som naturligt falder med alderen.

Anvend 3DSynergé Filler Creme efter cosmetic needling for at maksimere fordelene af de intelligente ingredienser. Produktet fungerer både som en creme og serum og fungerer bedst i kombination med din daglige A-vitaminpleje.
940,00 DKK