Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Gehwol

GEHWOL Fodplejeprodukter

I generationer har navnet GEHWOL været synonymt med professionel fodpleje. Kun det bedste er godt nok!

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Balance Foot Cream, Gehwol, 75 ml

En lækker fodcreme som styrker en sund hudbarriere
Er med indhold af den probiotiske ingrediens Biotilys som fremmer den naturlige formering af sunde bakterier i huden flora og bringer den i balance.
Den revitaliserer og styrker den naturlige hudbbarriere og beskytter huden.
Fugtgiveren: Hvid te-ekstrakt forsyner huden med fugt og beskytter den mod fugttab.
Plejeboosteren: Sesamolie nærer huden og gør den mærkbart mere blød og glat.
Absorberes hurtigt i huden.

Anvendelse:
Er uden silikone. Er dermatologisk afprøvet og også velegnet til diabetikere.
160,00 DKK

Gehwol Fusskraft Blå. Til tør sprunken hud. 125 ml

Plejesalve til meget hård, revnet tør og ru hud

Indeholder en virkningsfuld kombination af naturlige æteriske olier, det plejende vitamin pantenol og det betændelseshæmmende aktive stof bisabolol fra kamille i en velafprøvet basis af medicinsk specialsæbe og udvalgte hudvenlige former for fedtstof.

Ved regelmæssig brug beholder huden sin naturlige elasticitet og modstandskraft og bliver beskyttet. På en effektiv måde forebygges især revner i huden, røde pletter og ubehagelige bivirkninger.
Er dermatologisk testet og også egnet til diabetikere
129,00 DKK

Gehwol Fusskraft Herbal Lotion. 150 ml

Eliminerer fodlugt, køler og opfrisker. Blødgør hård hud og har en hudplejende effekt.

Gehwol Fusskraft Herbal Lotion køler og opfrisker trætte fødder, blødgør hård hud og forhindrer kløe i huden og infektioner. Fødderne nyder langvarig deodorisering, fodlugt elimineres, og huden forbliver glat og smuk.
99,00 DKK

Gehwol Fusskraft Hydrolipid-Lotion. 125 ml

Intensiv pleje, binder effektivt fugtighed.

En lotion til daglig pleje, som er let at fordele på tør hud, på fødder og ben. Trænger hurtigt ind i huden, kompenserer for mangel på lipider og fugt, samt bringer naturlig balance i hudens beskyttelsesfunktion.
Indholdsstofferne carbamid og glycerin binder fugten i de dybereliggende hudlag, hård hud bliver blødgjort og nydannelse reduceres.
Avocadoolie og jojobaolie tilfører den tørre hud de manglende lipider. Ceramid, som er en vigtig bestanddel i hudens egen beskyttelsessfunktion, styrker barrierelaget og beskytter huden mod udtørring.
Omfanget af hudens afskalning mindskes. Daglig anvendelse af denne lotion vil beskytte mod fodlugt og fodsvamp.
Er uparfumeret. Dermatologisk testet og også velegnet til diabetikere. Gluten fri.
99,00 DKK

Gehwol Fusskraft Soft Feet Creme. 125 ml

Mælk og honning for velplejede fødder og ben

Indeholder en vitaminrig avocadoloie og andre værdifulde lipider i en blid plejende basis. En speciel, dybdevirkende hyaluron optages af huden og understøtter hudregenereringen og styrke hudens naturlige forsvar.
Hyyaluron giver fugtighed i det dybere hudlag og forebygger dannelse af hård hud. Mælkepeptider og honningekstrakt gør huden mærkbart smidigere og synligt glattere.
En fugtgivende fod- og benpleje, som let absorberes og efterlader en følelse af fløjsagtig hud. Den behagelige duft forfrisker og giver dermed en god fornemmelse af velplejede fødder. Beskytter mod fodsvamp.
Må ikke opbevares ved temperatur over 30 grader. Er dermatologisk testet og også egnet diabetikere. Gluten fri.
129,00 DKK

Gehwol Fusskraft Soft Feet Lotion. 125 ml

Åkande og silke til velplejende ben og fødder.

En opfriskende loton som plejer med udvalgte virksomme stoffer. Åkande beroliger og sammentrækker, Silkeekstrakt glatter huden. En speciel bearbejdet Hyaluronsyre kan trænge ned i de dybrere hudlag og binder fugten der. Den forfriskende pleje er velgørende ved trætte og tunge ben og understøttes af rødalgen Palmaria Palmatas indholdstoffer. Avokadoolie og Phytosqualan virker effektivt mod tør, ru og skællende hud og reducerer fugttab.
Denne lotion er let at fordele og trænger hurtigt ind i huden. For oplevelsens af lettere, silkebløde velplejdende ben og fødder. Må ikke opbevares ved temperatur over 30 grader. Er dermatologisk testet og også velegnet til diabetikere. Gluten fri.
129,00 DKK

Gehwol Fusskraft Soft Feet Peeling

Bambus og jojoba til velplejende fødder og ben.

Den reducerer døde hudceller blidt og grundigt, fornyer hudens overflade og udglatter den. Naturligt bambus-granulat og jojoba-voks giver en skånsom massage og aktiverer hudens blodcirkulation. Sukkerkrystaller gør det nemmere at fjerne løse hudskæl.
Avocadoolie og honningekstrakt forsyner huden med værdifulde plejestoffer, E-vitamin beskytter og forhindrer, at huden ældes for tidligt.
Hudens blodcirkulation forbedres og den forbedredes til den efterfølgende pleje.
Det er nemmest at anvende peelingen i brusebadet. Gør huden godt fugtig, påfør peelingen og massér den ind i huden. Sukkerkrystallerne løsner de grove hudskæl og bambusgranulatet gemmenfører en fin udglatning. Efter massagen skylles de resterende peelingkerner af sammen med de løsnede hudskæl.
129,00 DKK

Gehwol Protective Nail and Skin Oil

Få pæne tånegle med Gehwol Nail and Skin Oil< br> Beskytter effektivt mod svampeangreb, holder negle og huden elastisk og smukke.

Indeholder de effektive aktive plejestoffer hvedkimolie, pantenol og bisabolol til pleje af negle og hud.

Det velafprøvede aktive stof clotrimazol forhindrer svampeangreb.
Revnede og skøre negle blive elastiske og smukke og får en naturlig silkeglans.
Er Dermatologisk testet.
99,00 DKK

Gehwol Revne-Salve. 125 ml

Plejesalve til meget hård, revnet, tør og ru hud.

Indeholder en virkningsfuld kombination af naturlige æteriske olier, det plejende vitamin pantebol og det betændelseshæmmende aktive stof bisabolol fra kamille i en velafprøvet basis af medicisk specialsæbe og udvalgte hudvenlige former for fedtstof. Ved regelmæssig brug beholder huden sin naturlige elasticitet og modstndskraft og bliver beskyttet. På en effektiv måde forebygges især revner i huden, røde pletter og ubehagelige bivirkninger.
Er dermatologisk testet og også egnet til diabetikere. Gluten fri.
129,00 DKK

Gehwol, Negle- og hudbeskyttelsesspray, 100 ml

Gehwol Fusskraft Negle- og hudbeskyttelsesspray
Nu med 100 ml

Hjælper med at forbedre elasticiteten og stabiliteten og neglens evne til at binde sig til vand.
Panthenol og E-vitaminacetat fremmer regenerering. Bisabolol og clotrimazol hjælper med at beskytte hud og negle mod svampeinfektion.
Doseringsventilen fordeler den helt rigtige mængde olie på neglen, under neglen og mellem tæerne.
79,20 DKK

Gehwol

 

Gehwol har alt det bedste til fødderne. Urte baserede, medicinske produkter, som gør en forskel. Gehwol har specialiseret sig i at udvikle produkter, som kan holde fødderne friske og sunde dagen lang. Med velplejede fødder kan man ofte afhjælpe og forebygge problemer – det handler om en god rutine i plejen af sine fødder, som desværre ofte bliver glemt.

 

Fødderne skal have opmærksomhed

Du finder også lækre fodprodukter, der gør dine fødder og negle bløde og smidige. Med disse fodplejeprodukter har du mulighed for at give dig en rigtig god fodbehandling hjemme – med fodbad, peeling, pleje af negle og fjernelse af hård hud og afsluttende fodcreme. Alt hvad der skal til for en behagelig og afslappende hjemmespa.