Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Negle

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Cuticle Eraser, CND Essentials. 15 ml

Nænsom fjernelse af uønsket neglebånd

Den er derfor ideel til tørre og flossede neglebånd, og kan både benyttes på hånderne og fødderne. Cuticle Eraser kan benyttes sammen med SolarOil og kan klare selv de værste tilfælde af tør hud.

Plejende neglebåndscreme, der er god til neglebidere og personer med tendens til grimme neglebånd. Døjer du med overproduktion af neglebånd er denne creme ideel for dig.>br Anvendelse:
Massér en lille mængde Cuticle Eraser ind i neglen og den omkringliggende hud cirka en gang dagligt ved hård hud. Ved fin hud kan produktet benyttes et par gange ugentligt i stedet. For ekstra fugt benyt produktet sammen med din SolarOil. Læg en lille prik Cuticle Eraser ved bunden af neglen ved neglebåndende sammen med en dråbe SolarOil – massér blidt ind i neglene og den omkringliggende hud.
119,00 DKK

Foil Remover Wraps - 10 stk.

Patenterede Foil Remover Wraps™

1 pakke med 10 stk.

Anvendes til at opløse SHELLAC® på en ren, praktisk og nem måde. Indpakningerne er designet til at passe rundt om en finger og sikrer, at de sidder til og ikke falder af. Der er indbygget et vatstykke i indpakningen, som skal vædes med CND Nourising RemoverTM, der efterfølgende sikrer at SHELLAC® bliver opløst skånsomt og ikke kommer i kontakt med huden.

Når Nourishing Removeren™ har været i forbindelse med SHELLAC® i den anbefalede aftagningstid, fjernes Remover Wraps’ne ved at man tager fat med tommelfinger og pegefinger omkring indpakningen, og med et lille twist løsnes SHELLAC® fra neglen, så det nemt tages af. Skulle der sidde enkelte rester af SHELLAC® på neglen, så sæt Remower Wraps på neglen et par minutter mere, så resten bliver aftaget. Afslut med at aftørre neglen med CND Nourising Remover™ med en nail wipe.
35,00 DKK

Gehwol Protective Nail and Skin Oil

Få pæne tånegle med Gehwol Nail and Skin Oil< br> Beskytter effektivt mod svampeangreb, holder negle og huden elastisk og smukke.

Indeholder de effektive aktive plejestoffer hvedkimolie, pantenol og bisabolol til pleje af negle og hud.

Det velafprøvede aktive stof clotrimazol forhindrer svampeangreb.
Revnede og skøre negle blive elastiske og smukke og får en naturlig silkeglans.
Er Dermatologisk testet.
99,00 DKK

Korrekturpen med refiler

Korrekturpen til at tilrette din lak Eventuelt til den franske manicure for at få den hvide kant helt lige og pæn eller til når du lige rammer huden eller neglefolden med lakken.
Der medfølger 3 nye spidser til pennen, så du kan udskifte.
65,00 DKK

Nail Strengthener RXx

CND™ Strengthener RXx er designet til at styrke og reparere svage og beskadigede negle på bare 14 dage.

CND™ Strengthener RXx er en neglebehandling, der ikke indeholder skadelige ingredienser som formaldehyd.
Den indeholder kraftfulde ingredienser som sellerifrøekstrakt og Tsubaki-olie, der sigter mod at styrke dine naturlige negle, forbedre tykkelsen og udglatte overfladen af den naturlige negl.
Produktet skaber en beskyttende barriere, der hjælper med at reparere neglene og fremme deres vækst.
Den åndbare og veganske formel tillader ilt og vand at trænge ind i neglene for at bevare deres generelle sundhed.

Anvendelse:
Dag 1: Start med rene naturnegle. Du kan bruge en neglelakfjerner eller CND's ScrubFresh™ til at rense neglene i en salon.
Påfør to lag af CND™ Strengthener RXx på neglene. Dette trin gentages kun på den første dag.
Dag 2-3: Påfør et enkelt lag af produktet dagligt.
Dag 4: Aftag produktet fra neglene, og start forfra med påføringen.
Producenten anbefaler at ryste produktet i 30 sekunder, før du påfører det.

Vær opmærksom på, at resultaterne kan variere fra person til person, og det kan tage tid at se synlige forbedringer. Det er også vigtigt at følge anvisningerne om anvendelse nøje for at opnå de bedste resultater.

Husk at følge produktets anvisninger og tage hensyn til eventuelle individuelle allergier eller følsomheder, du måtte have, før du bruger det. Hvis du har alvorlige negleproblemer, kan det være en god idé at konsultere en professionel negletekniker eller en hudlæge for yderligere rådgivning.
239,00 DKK

Neglefile, 2 stk.

2 stk. sandbladsfiler
Giver velplejede negle og reducerer neglebrud. Er med fine korn (180/240) og er skånsomme mod dine negle.
Anvend den med den grove side til at forkorte dine negle og brug den finere side til at forme dem.
45,00 DKK