Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Lavinde

Dansk allergivenligt kosmetik uden anvendelse af parfume. Produkterne kan anvendes af alle, også selvom om du er allergiker, gravid, har en sart hud eller blot ønsker at beskytte din hud mest muligt mod kemi. Produkterne er skabt til at pleje, styrke og genopbygge og i hver af produkterne er mindst tre aktive ingredienser, som gør én eller flere ting for netop dig.

LAVINDE Mascara har som de første i Danmark fået tildelt allergimærkningen, Den Blå Krans for sine mascaraer - en ønskeliste hos allergikere og forbrugere, som ønsker at forebygge allergi.

LÆS MERE om Lavinde HER

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Beyond Volume & Curl Mascara

Innovation, luksus og allergivenlig

Som den første i verden er denne mascara en kombinering af et serum, mascara og allergivenlighed i én og samme produkt.

Beyond mascara giver dig alle muligheder for uimodståelige, flotte buede vipper.
Den kurvede børste fanger og løfter alle dine vipper og er derfor helt ideel til at opbygge en kraftig volume, så du nemt vil kunne opnå et meget dramatisk og intenst look udover det sædvanlige. Beyond mascaraen indeholder biotinoylkompleks, der virker som en serum på dine vipper, som hjælper med at give dig længere og mere fyldige vipper. Kombinationen af blandt andet Arganolie, Vitamin E og Biotinoyl styrker og plejer vipperne ved at tilføre ekstra vitaminer og mineraler.
195,00 DKK

Beyond Waterproof - Volume & Curl Mascara

Formular med vippeserum
Denne vandfaste mascara indeholder også biotinoylkompleks - det nærende serum, der hjælper dig til længere og fyldigere vipper.
Det er en allergivenlig mascara, som både plejer og styrker dine vipper. På ingredienslisten finder du bl.a. Arganolie, Vitamien E og Biotinoyl.

De gode egenskaber fra den originale BEYOND - Volume & Curl Mascara beholdt og er en god vandfast mascara uden parfume og med den kurvede silikonebørste, der nemt fanger og løfter alle dine vippehår, og skaber det smukkeste buk.
210,00 DKK

Refreshing Eye Makeup Remover, 150 ml

Refreshing øjenmakeupfjerner, 150 ml
Kan anvendes af alle hudtyper.

Den sørger for, at du nemt og helt ubesværet kan fjerne alle former for vandopløselig øjenmakeup.
Kombinationen af blandt andet Aloe Vera og vitamin B5 sørger for at berolige øjenområdet ved at tilføre ekstra vitaminer til din hud. Dine vipper og hud vil efterfølgende føles ultrablød og velplejet.
Makeupfjerneren indeholder ikke olie, parfume, paraffin eller parabener.
Sådan anvender du den:
Fugt et stykke vat med produktet, lad det hvile på vipperne i 5-10 sekunder, og træk så vattet forsigtigt ned mod kinden. Gentag, indtil vipper og hud er helt rene.
110,00 DKK

Refreshing Micellar Water, 250 ml

Refreshing Micellar Water, 250 ml

Formularens aktive ingredienser sørger øjeblikkeligt for at berolige og køle din hud.
Kombinationen af vitamin B5, aloe vera og allantoin beroliger huden ved at tilføre ekstra vitaminer, så vipper og hud efterlades sund og fantastisk blød. Refreshing Micellar Water er fri for olie.

Refreshing Micellar Water er anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Kan også anvendes af gravide og ammende.
180,00 DKK

LAVINDE Copenhagen

 

Et nyt brand fra danske LAVINDE Copenhagen, der har udviklet en serie med allergivenlige kosmetikprodukter uden anvendelse af parabener og parfume. Produkterne kan anvendes af alle, også selvom du er allergiker, gravid, har en sart hud eller som blot ønsker at beskytte din hud mest muligt mod kemi. Der satses meget højt på kvaliteten af produkterne og det at skabe kosmetikprodukter, som både hjælper med at pleje, styrke og genopbygge. I alle deres produkter er der derfor altid mindst tre aktive ingredienser, som gør én eller flere af disse ting for netop dig.

 

En ide opstod

Tanken om LAVINDE opstod tilbage i år 2015, da Cecilie Svendsen Vinde og Fillip Løwén Nielsen, der er indehavere af firmaet en aften overhørte en gruppe kvinder diskutere prisen på deres kosmetik. Alle var næsten enige om, at de ikke ville gå på kompromis med kvaliteten, men fandt efterhånden prisen på kvalitet urimelig høj.

 

Dette førte til, at de besluttede sig for at undersøge ideen og muligheden for at udvikle højkvalitetsprodukter, som befandt sig i et fornuftigt prisleje.

 

LAVINDE Copenhagen er derfor en virksomhed, hvor designet er moderne, nordisk og luksuriøst, men det er kvaliteten, som altid er i fokus i deres produkter. Med kvaliteten mener Cecilie og Fillip gode rene råvarer og gode materialer uden kemikalier.

 

Unikke produkter fra LAVINDE

 

HYPED Øjenvippeserum indeholder en effektive PEP-4-formel, som er designet til ikke kun at give dig smukke lange vipper, men også til at styrke dine vipper, så de forbliver voluminøse i endnu længere tid.

 

REFRESHING ØJENMAKEUFJERNER. Kan anvendes af alle hudtyper.Den sørger for, at du nemt og helt ubesværet kan fjerne alle former for vandopløselig øjenmakeup. Dine vipper og hud vil efterfølgende føles ultrablød og velplejet

 

Lavinde mascara 

 

BOOST DEEP HYDRATING EYE MASK. Er med opstrammende effekt, forbygger og reducere fine linjer omkring øjnene og har samtidig en udglattende effekt på dine rynker under øjnene og de reducerer også hævelse og rødme omkring øjnene og efterlader huden med en smuk fornyet glød.

 

HYPED EYELASH SERUM. Mascaraen indeholder samme silkebløde formular som vores bestseller BEYOND Volume & Curl Mascara, men tilbyder omvendt en smallere børste, som formår at fange vipperne helt inde ved roden, så man nemt kan opnå den fulde længde på både øvre og nedre vipper.

 

BEYOND VOLUME & CURL MASCARA. Denne mascara giver dig alle muligheder for uimodståelige, flotte buede vipper. Den kurvede børste fanger og løfter alle dine vipper og er derfor helt ideel til at opbygge en kraftig volume, så du nemt vil kunne opnå et meget dramatisk og intenst look udover det sædvanlige.

 

Allergimærkning, Den Blå Krans for LAVINDE Mascara

Vi er så stolte over, at LAVINDE er de første i Danmark har fået tildelt allergimærkningen, Den Blå Krans for vores mascaraer.
Makeup er en fast del af manges dagligdag, og for nogen kan tanken om at gå uden for en dør uden mascara være helt urealistisk. Netop derfor har makeup med det internationale allergimærke Den Blå Krans længe stået på ønskelisten hos allergikere og forbrugere, der ønsker at forebygge allergi. Det ønske bliver nu opfyldt, når danske LAVINDE som de første får tildelt allergimærket Den Blå Krans for deres mascaraer.

 

Makeup gør det sværere for allergikere

Selvom makeup for de fleste kan føles som en lige så naturlig del af morgenrutinen som at børste tænder, er det ikke alle, der har denne mulighed. Hver 10. dansker lider nemlig af hudallergi overfor blandt andet parfume og konserveringsstoffer, som er nogle de hyppigste indholdsstoffer i makeup. Også personer med nikkelallergi kan opleve gener ved makeup. Makeup med allergimærket Den Blå Krans gør det lettere for allergikere at finde produkter med en lav allergirisiko, og hjælper samtidig forbrugere, der ønsker at forebygge allergi. Hyppig brug af makeup øger nemlig risikoen for at udvikle hudallergi over for de stoffer, der anvendes i produkterne. Derfor er det fantastisk at LAVINDEs mascaraer som de første har fået tildelt allergimærket Den Blå Krans. “Vi er meget stolte over, at vores mascaraer nu bærer allergimærket Den Blå Krans. Tryghed for forbrugeren er en vigtig del af LAVINDEs værdisæt, og Den Blå Krans er en blåstempling af vores allergivenlige makeup” udtaler Filip Løwén Nielsen, stifter af LAVINDE.